Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Γαμπρός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μόλις αντίκρισε για πρώτη φορά τη νύφη (Δείτε και τη νύφη)


Οι προκαθορισμένοι γάμοι είναι μια πολύ κακή ιδέα, σε κάθε πολιτισμό, ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, τα ζευγάρια αυτά προσπαθούν να κάνουν το γάμο να λειτουργήσει. Όχι σε αυτή την περίπτωση όμως.
 
Στις κινεζικές ειδήσεις της περασμένης εβδομάδας, αναφέρθηκε η περίπτωση ενός νεαρού γαμπρού απ' την κινέζικη επαρχία Hubei. Μόλις συνάντησε για πρώτη φορά στη ζωή του την μέλλουσα νύφη, πάγωσε κυριολεκτικά. Ο κόσμος του κατέρρευσε. Κι ο απογοητευμένος νέος άφησε απότομα τη γαμήλια τελετή.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 33χρονος Kang Hu θεώρησε ότι η νύφη δεν πληρούσε τις υψηλές προδιαγραφές του κι έσπευσε να ανακοινώσει στην 30χρονη... Na Sung, πως ήταν «πάρα πολύ άσχημη» και θα έκανε «κακό στο image του».

Κι όλα αυτά μπροστά στο κατάπληκτο πλήθος των καλεσμένων. Αμέσως μετά, έφυγε απ' την τελετή και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του σε μια προσπάθεια να πνιγεί, στο κοντινό ποτάμι.




«Ήταν μια πάρα πολύ άβολη στιγμή για όλους» είπε ο Pal Chan Wang, ένας καλεσμένος στο γάμο. «Η νύφη ήταν συντετριμμένη, η οικογένειά της έξαλλη και οι όλοι οι φίλοι τους στενοχωρημένοι». Στη συνέχεια άρχισε η αναζήτηση για τον γαμπρό, περνώντας αρκετές ώρες όμως μέχρι που κάποιος τον εντόπισε κατά μήκος της όχθης του ποταμού.




«Ήταν ντυμένος κι επέπλεε μπρούμυτα στο νερό» είπε ο φίλος του γαμπρού, Qan Tsui, «αναίσθητος, αλλά νόμισα ότι ήταν νεκρός. Όταν έφτασε η αστυνομία, πήδηξαν μέσα και τον έσυραν στην ξηρά με τη βοήθεια των πυροσβεστών. Έδεσαν ένα σχοινί γύρω από το στήθος του για να τον τραβήξουν έξω κι έτσι του έσωσαν τη ζωή».
Με την ανάκτηση των αισθήσεων του, ο Kang εξήγησε τελικά τη συμπεριφορά του: «Νιώθω άσχημα για αυτό που συνέβη, αλλά όταν είδα ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα και συνειδητοποίησα ότι θα ήταν κακό για την εικόνα μου, δεν μπορούσα να βρω άλλη διέξοδο από την αυτοκτονία, είπε.

Η νύφη με τη σειρά της, σε συνέντευξή που έδωσε σε κινέζικο τοπικό κανάλι, αποκάλυψε πως είναι σοκαρισμένη, αλλά όμως αποφασισμένη να βρεί τον Mr. Right.




gamos.gr

1 σχόλια:

macgyver είπε...

τρτυφλα ναχει η αισβαρια ραι..http://media2.intoday.in/indiatoday/images/stories//2014mAY/ash2mos_650_052214094341.jpg

Δημοσίευση σχολίου