Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ατελείωτη σαπίλα ~ Άφησαν ελεύθερο δουλέμπορο και έφερε πάλι λαθρομετανάστες!

Σταγόνα στον ωκεανό του σύγχρονου παραλόγου, που βιώνουμε καθημερινά οι Έλληνες πολίτες.
Ο κόμπος θα φτάσει στο χτένι κάποια στιγμή. Έως τότε, αυτά τα γεγονότα θα τα βλέπουμε και θα τα διαβάζουμε όλο και πιο συχνά:

Πριν από είκοσι ημέρες τον είχαν συλλάβει για παράνομη εισαγωγή λαθρομεταναστών στην χώρα, αλλά τον είχαν αφήσει ελεύθερο! Κι όπως ήταν επόμενο, ο Αφγανός δουλέμπορος συνέχισε το… θεάρεστο έργο του με αποτέλεσμα να πέσει και πάλι στα χέρια της ειδικής ομάδας καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης!

Ο αλλοδαπός συνελήφθη μαζί με έναν συμπατριώτη του την στιγμή που επιχειρούσαν να προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας 16 λαθρομετανάστες με μια πλαστική βάρκα. Οι άνδρες της ειδικής ομάδας που τους έπιασαν κοντά στην Ορεστιάδα, έμειναν άφωνοι όταν διαπίστωσαν ότι τον είχαν… ξανασυναντήσει προ εικοσαημέρου!

Όμως, τότε, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας είχαν κρίνει πως τα στοιχεία σε βάρος του ήταν… ελλιπή και τον άφησαν ελεύθερο να προωθεί λαθρομετανάστες ακριβώς με τον ίδιο τρόπο! Τώρα, ο θρασύτατος δουλέμπορος θα οδηγηθεί για δεύτερη φορά στον ανακριτή που, αυτή τη φορά, μάλλον θα διατάξει την προφυλάκισή του, ώστε να μην εκτεθεί ξανά…

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Εμμμ... δεν έχουμε μπουμπουνίσει κανέναν γι'αυτο κ ειναι ηρεμοι ... μεχρι κ οι λαθρομεταναστες μας μαθανε τι ξεφραγο αμπελι που είμαστε...

Δημοσίευση σχολίου