Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΥΤΡΑ ~ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ


Τους χαλεπούς καιρούς που βγάζουμε από τη μύγα ξίγκι, το Krasoblog τσέκαρε και προτείνει ένα τρόπο για να πάρετε δωροεπιταγή χωρίς ιδιαίτερο κόπο και "μαμουνιές".

Μέσω του διαδικτύου συμμετέχετε σε δημοσκοπήσεις εταιριών που κάνουνε έρευνα για τα προϊόντα τους.

Με κάθε συμμετοχή που κάνετε παίρνετε έναν αριθμό πόντων. Όταν συμπληρωθούνε οι πόντοι που απαιτούνται, ζητάτε με ένα κλικ να σας σταλεί ταχυδρομικά η δωροεπιταγούλα των 10 ευρώ για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων επιθυμείτε σε συμβεβλημένα καταστήματα, που όπως είδα είναι πολλά, πχ hondos center, Κωτσόβολος e-shop κλπ.

Η διαδικασία έχει ως εξής και όσα γράφω είναι από προσωπική εμπειρία... (τονίζω ότι πιο καχύποπτος για τέτοια θέματα δεν υπάρχει από εμένα) ορίστε λοιπόν...


Καταρχήν θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://gr.toluna.com/ και φυσικά να κάνετε εγγραφή.

Σημαντικό είναι να δώσετε ακριβή στοιχεία διεύθυνσης & ένα όνομα που θα παραλάβει την επιταγή που θα σταλεί ταχυδρομικά. Εγώ λοιπά στοιχεία για ηλικίες κλπ, έβαλα κουτουρού.

Επίσης θα πρέπει να δώσετε ένα e-mail για να σας στέλνονται οι ανακοινώσεις για τις δημοσκοπήσεις που γίνονται. Οι δημοσκοπήσεις έχουν τη μορφή ερωτημάτων, τα οποία απαντάτε "τικάρωντας" τα κουτάκια τις επιλογής σας. (Εγώ επειδή βαριόμουν, πατούσα ότι να'ναι τυχαία, χωρίς καν να διαβάζω τι ρωτούσανε).

Κάθε συμμετοχή αμοίβεται με έναν αριθμό πόντων οι οποίοι προαναφέρονται, πχ: συμμετέχετε στην δημοσκόπηση της εταιρίας unilever και κερδίστε 3.500 πόντους.

Όταν συμπληρωθούνε 40.000 πόντοι, θα μπορείτε να τους εξαργυρώσετε ως δωροεπιταγή όπως προανέφερα.

Βέβαια μη χαίρεστε, δεν άνοιξαν οι ουρανοί και κάποιος μοιράζει δωροεπιταγές! Εγώ έκανα κάνα χρόνο να μαζέψω τους πόντους, διότι η επιλογή για τη συμμετοχή γίνεται τυχαία.

Σημαντικό!

Πριν σας δοθεί το δικαίωμα συμμετοχής στην όποια δημοσκόπηση, γίνονται δύο ή τρεις διερευνητικές ερωτήσεις, για το αν είστε στο target group που ενδιαφέρει την εταιρία που κάνει τη δημοσκόπηση.

Όταν αν έβλεπα εταιρία καλλυντικών να ζητά γνώμες, γινόμουν νοικοκυρά 35 χρονών, (που εν τέλει είναι και η καλύτερη επιλογή, ως μέση καταναλώτρια). Όταν έβλεπα έρευνα για αυτοκίνητα γινόμουν 40άρης οικογενειάρχης κ.ο.κ....
Δεν ήταν λίγες οι φορές που έφαγα πόρτα σε δημοσκόπηση ή είχε λήξει ο χρόνος συμμετοχής, ή συμπληρώθηκαν τα άτομα.

Πόντους ακόμη παίρνετε με μικροψηφοφορίες στην ιστοσελίδα της toluna.

Προσωπικά δεν πίστευα να γίνει κάτι εν τέλει, αλλά πριν ένα μήνα που επιτέλους συμπλήρωσα τους πόντους που απαιτούνταν και ζήτησα την δωροεπιταγή.

Μου εστάλει ταχυδρομικώς από Γαλλία, χωρίς κανένα δικό μου έξοδο και καμία άλλη ερώτηση!
Για του λόγου το αληθές, την σκανάρισα και την έβαλα στην αρχή της ανάρτησης.

Πριν λίγο πήγα στα hondos center της γειτονιάς, πήρα ότι ήθελα και τη δεχτήκανε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ενημέρωση: Μετά από 9 μήνες ξανασυμπλήρωσα τους 40.000 πόντους από διάφορες έρευνες, ζήτησα την 2η δωροεπιταγή μου και συγκεκριμένα 5 Ιουλίου. Στο σπίτι έφτασε 22 Σεπτεμβρίου.















Και τρίτη...















Η λίστα με τα καταστήματα που δέχονται τις επιταγές είναι εδώ:

Τα Ticket Compliments είναι οι μοναδικές multibranded διατακτικές δώρου (δωροεπιταγές) στην Ελλάδα, με περισσότερα από 2.000 συμβεβλημένα καταστήματα πανελλαδικώς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου