Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Βίντεο ~ Μπουτάρης και Καμίνης στους "Πρωταγωνιστές"


Οι «Πρωταγωνιστές» φιλοξενούν τους νεοεκλεγέντες δημάρχους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη. Οι νικητές των εκλογών συναντώνται στο τσιμεντένιο αμφιθέατρο του Ωδείου Αθηνών έχοντας απέναντί τους 66 φοιτητές από σχολές δημοσιογραφίας, ψυχολογίας, πολιτικών επιστημών και υποκριτικής.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θέτει στον Γιώργο Καμίνη και τον Γιάννη Μπουτάρη όλα τα «εκκρεμή» ερωτήματα για τη σχέση τους με τον Γιώργο Παπανδρέου, τους πολιτικούς τους αντιπάλους (Κακλαμάνη και 'Ανθιμο αντίστοιχα), την πιθανή τους μεταπήδηση στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και προσωπικά ερωτήματα που διερευνούν τις σχέσεις τους με τα χρήματα, τις ουσίες, τον Θεό.

Οι 66 φοιτητές, στο τέλος της συνέντευξης, επιλέγουν ποιος από τους δύο δημάρχους είναι πιο καινοτόμος, ειλικρινής και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος και αναδεικνύουν αυτόν που κατά τη γνώμη τους είναι πιο έτοιμος να διαχειριστεί την εξουσία του Δημάρχου.

Η εκπομπή διακόπτεται σε απρόβλεπτα χρονικά διαστήματα με «χακεριές» τις οποίες επιχειρούν οι δημιουργοί των ιντερνετικών προεκλογικών σποτ «ήττα στον Νικήτα» και «μακάρι Μπουτάρη».
Προβλήθηκε το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου 2010.

***Σε 369 ψήφους διαμορφώθηκε τελικά η διαφορά μεταξύ του Γιάννη Μπουτάρη και του Κώστα Γκιουλέκα, υπέρ του πρώτου, στις εκλογές για το δήμο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από την επανακαταμέτρηση των ψήφων


Δείτε την εκπομπή...










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου