«Πριν από τέσσερα χρόνια στη Χίο έπιναν μόνο χύμα κρασί. Σήμερα η παραγωγή μας σχεδόν εξαντλείται» σημείωσε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Αριούσιος ΑΕ, κυρία Αννα Λαγού.
Οπως τόνισε, η Αριούσιος ΑΕ, μέσα από την εμφιάλωση ενός ξεχασμένου και αρχαίου χιώτικου κρασιού, ξανάφερε ζωή στη Βόρεια Χίο. «Οκτώμισι χιλιάδες άνθρωποι έχουν επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις μας, αλλά και εκατοντάδες μαθητές.
Παράλληλα, έχουμε φιλοξενήσει συναυλίες, βιβλιοπαρουσιάσεις και περιβαλλοντικά προγράμματα. Πέρα από τον 75 στρεμμάτων ιδιόκτητο αμπελώνα μας, συνεργαζόμαστε με παραγωγούς που διαθέτουν συνολική έκταση 300 στρεμμάτων. Μέχρι πρότινοςη μοναδική καλλιέργεια της περιοχής ήταν το λάδι και αυτό για οικιακή χρήση, δίχως κέρδος» σημείωσε η κυρία Λαγού.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου