Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Νεαροί Αλβανοί οι ληστές (& δολοφόνοι;) των ηλικιωμένων

Η σύλληψη δύο νεαρών από την Αλβανία για την ένοπλη ληστεία σε βάρος ενός ζευγαριού ηλικιωμένων το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή του Αλιβερίου, ίσως ρίξει φως και στην δολοφονία της 81χρονης που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του δεμένου και φιμωμένου συζύγου της στην ίδια περιοχή, την επόμενη κιόλας ημέρα!

Οι δράστες, ένας 26χρονος και ένας 21χρονος, είχαν εισβάλει στο σπίτι των ηλικιωμένων και, αφού τους χτύπησαν άγρια με τα χέρια, τους απείλησαν με πιστόλι και μαχαίρι, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και έγιναν άφαντοι… Ωστόσο, οι...
 αστυνομικοί κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν. Το άτυχο ζευγάρι τους αναγνώρισε, ενώ σε μια ψευδοροφή στο σπίτι του ενός βρέθηκαν κρυμμένα ένα πιστόλι με εννέα φυσίγγια, ένα μαχαίρι μήκους 40 εκατοστών και ένα αναισθητικό σπρέι.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν οι δύο Αλβανοί είναι οι δράστες και της δεύτερης ληστείας που συνοδεύτηκε από τον στυγερό στραγγαλισμό της 81χρονης γυναίκας. Περιμένουν, μάλιστα, να συνέλθει ο 83χρονος σύζυγός της από το ισχυρό σοκ που υπέστη παρακολουθώντας την δολοφονία της, μήπως και αναγνωρίσει τους δολοφόνους στα πρόσωπα των συλληφθέντων. Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου