Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΟΣΕ ~ Αλλαγές των δρομολογίων από 19 Ιουνίου 2011 σε όλο το δίκτυο ~ Κατεβάστε το σχετικό έντυπο


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει από την ιστοσελίδα της για τις αλλαγές που θα ισχύουν από 19 Ιουνίου 2011 σε όλο το δίκτυο και όλους τους προορισμούς. Συμπεριλαμβάνονται και τα δρομολόγια για τον Προαστιακό Θεσσαλονίκης - Λάρισας (οι σελίδες με τους κωδικούς 7Α & 7Β).

 Φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερωθείτε εγκαίρως από τους κατά τόπους σταθμούς ή κατεβάστε σε pdf τα νέα δρομολόγια...


 από εδώ.


Από επιτόπιο έλεγχο που έκανα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, διαπίστωσα ότι πλέον τέθηκαν σε ισχύ τα νέα αυτά δρομολόγια.

Υπάρχουνε αρκετές αλλαγές όσον αφορά τις ώρες και καταργήσεις αμαξοστοιχιών στη διαδρομή μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και αυξομειώσεις στο χρόνο ολοκλήρωσης του ταξιδιού.

Τα νέα δρομολόγια του προαστιακού Θεσσαλονίκης - Λάρισας από 19 Ιουνίου (για περισσότερη ευκολία κάντε κλικ για μεγένθυση και εκτύπωση, σε περίπτωση που θέλετε να τα έχετε μαζί σας σε μία σελίδα).


























Τα δρομολόγια απλών αμαξοστοιχιών Θεσσαλονίκης - Έδεσσας είναι τα ακόλουθα: (Όπως και παραπάνω, κάντε κλικ για μεγένθυση και εκτύπωση για να τα έχετε μαζί σας. Στους σταθμούς δεν δίνουνε ούτε φωτοτυπία πλέον...).

Ενημέρωση 12 Oκτωβρίου 2012:  Προσοχή μόλις βγήκε ανακοίνωση ότι τα δρομολόγια για Θεσσαλονίκη - Έδεσσα θα αλλάξουνε από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ.



Κατεβάστε τα νέα δρομολόγια Θεσσαλονίκης-Φλώρινας από εδώ κι εναλλακτικά από εδώ.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου