Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Προσφορές και εκπτώσεις μέσα στον Ιούνιο ~ Πάρε κόσμε...


Στις προσφορές καταφεύγουν και πάλι οι έµποροι προκειµένου να προσελκύσουν πελάτες και να τονώσουν τον τζίρο τους.

Ειδικά αυτόν τον µήνα που θεωρείται «κενός» διότι οι καταναλωτές περιµένουν τις επίσηµες εκπτώσεις, τα καταστήµατα έχουν αυξήσει τις καλοκαιρινές τους προσφορές κάνοντας εκπτώσεις ως και 70%, ενώ µε την αγορά ενός προϊόντος χαρίζουν ένα ακόµη ίσης αξίας, έτσι ώστε να αυξήσουν και τον τζίρο τους:


Το Prince Oliver προσφέρει όλα τα ρούχα της νέας συλλογής µε έκπτωση 70% από χθες και για µία εβδοµάδα σε όσους καταναλωτές επισκεφθούν τα καταστήµατά του στη Γλυφάδα και στον Πειραιά, ενώ όσοι έχουν κάρτα µέλους _ η οποία δίνεται µε την αγορά ενός προϊόντος οποιουδήποτε κόστους _ έχουν έκπτωση ως και 50% σε όλα τα καταστήµατα.

Επίσης, η αλυσίδα καταστηµάτων ένδυσης Dur προχωρά σε καλοκαιρινές προσφορές που ισχύουν ως τα τέλη της σεζόν. Ειδικότερα, µε την αγορά ενός προϊόντος χαρίζεται ένα ακόµη ίσης αξίας.

Τα καταστήµατα καλλυντικών Sephora δίνουν µια κάρτα στους πελάτες τους, οι κάτοχοι της οποίας µε κάθε αγορά κερδίζουν αντίστοιχους πόντους (1 ευρώ= 1 πόντος, 150 πόντοι= 15% έκπτωση στην επόµενη αγορά). Σηµειώστε ότι µε την απόκτηση της κάρτας αυτοµάτως κερδίζετε τους πρώτους σας 25 πόντους.

Το δίκτυο καταστηµάτων Multirama µπαίνει σε καλοκαιρινή διάθεση µε προσφορές από τις 10 ως και τις 20 Ιουνίου που αγγίζουν ως και το 50% σε τελευταία κοµµάτια από παραλαβές του 2011. Με προσφορές σε 400 κωδικούς προϊόντων από 20% ως και 50% τα Multirama περιµένουν τους καταναλωτές να αγοράσουν είδη τεχνολογίας από τα καταστήµατά τους.

Tα καταστήµατα Public επιτρέπουν στους καταναλωτές µε τη δηµιουργία ενός νέου προγράµµατος να ανταλλάξουν το παλιό τους κινητό από όπου και αν το έχουν αγοράσει µε ένα νέο ή µε οποιοδήποτε από τα 500.000 προϊόντα που διαθέτουν τα καταστήµατα Public. Συγκεκριµένα, το νέο πρόγραµµα που φέρει το όνοµα Trade ‘n’ Save δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να δώσουν αξία στο παλιό τους κινητό (2 ετών παλαιότητας, µε ηµεροµηνία από 1.01.2009), καθώς θα µπορούν να το ανταλλάξουν µε ένα καινούργιο ίσης ή και µεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας το επιπλέον αντίτιµο, µειώνοντας έτσι το κόστος. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόµενοι έχουν την ευκαιρία να αντικαταστήσουν το παλιό τους κινητό µε οποιοδήποτε προϊόν τεχνολογίας ή πολιτισµού επιθυµούν από µια «ατελείωτη» λίστα που περιλαµβάνει περισσότερους από 500.000 κωδικούς προϊόντων (τεχνολογία, CD, DVD, games, βιβλία).


Κάθε εβδομάδα και νέα προσφορά

Η Ηλεκτρονική Αθηνών κάθε εβδοµάδα ανακοινώνει µια διαφορετική προσφορά για τους πελάτες της. Για την εβδοµάδα που µας πέρασε έδινε 50 δόσεις σε όλα τα κλιµατιστικά, και οι τόκοι χάρισµα, και ειδικότερα: κλιµατιστικό Toyotomi στα 399 ευρώ, AEG πλυντήριο στα 299 ευρώ και ψυγείο στα 299 ευρώ, ψυγείο Pitsos 299 ευρώ, ψυγειοκαταψύκτης Bosch µόνο 444 ευρώ. Το κατάστηµα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn στη λεωφ. Συγγρού στην Αθήνα επιτρέπει στους πελάτες του να πληρώσουν σε 12 άτοκες δόσεις για αγορές από 100 ευρώ ως 1.000 ευρώ και σε 36 δόσεις µε 0% επιτόκιο για αγορές άνω των 1.000 ευρώ, ενώ κάνει εκπτώσεις σε διάφορα είδη όπως: παγωτοµηχανή Krups µε 59,99 ευρώ, φραπιέρα Rohnson µε 18,99 ευρώ, ατµοσίδερο ταξιδίου Black & Decker µε 17,99 ευρώ, διαγνωστική ζυγαριά Beuer 19,99 ευρώ, αποχυµωτής Philips 89 ευρώ, ξυριστική µηχανή Remigton 29,99 ευρώ, σεσουάρ ταξιδίου Imetec 21,99 ευρώ και άλλα.

Επίσης, η Praktiker Hellas συνεχίζει τις καλοκαιρινές της προσφορές συµµετέχοντας στο πρόγραµµα εξαργύρωσης πόντων «επιστροφή» της Eurobank. Από τις 10 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου του 2011, µε το πρόγραµµα Επιστροφή η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της-κατόχους καρτών Eurobank, 10% επιστροφή επί των αγορών τους σε όλα τα προϊόντα Praktiker, συµπεριλαµβανοµένων και αυτών που βρίσκονται σε προσφορά.

Το εµπορικό κέντρο Avenue προσπαθεί να προσελκύσει και αυτό πελάτες µε αποτέλεσµα να κάνει προσφορές σε διάφορα καταστήµατα: το Guess καθηµερινά και για δύο ώρες δίνει ορισµένα είδη µε έκπτωση 30%, το Raxevsky έχει έκπτωση 30% σε όσα είδη έχουν κόκκινο ταµπελάκι, το Sergio Tacchini παρέχει εκπτώσεις από 20% ως και 50% σε επιλεγµένα είδη, το Mark Aalen πουλάει γυαλιά όρασης και φακούς µε 29 ευρώ, ενώ κάποια καταστήµατα, όπως τα Nine West, S. Oliver, Haralas, Geox, Prince Oliver, έχουν προσφορές για τα µέλη τους.


Ειδικές εκπτώσεις από τα πολυκαταστήματα

Προσφορές 25%σε διάφοραείδη ένδυσης και αξεσουάρ πραγµατοποιούν τα πολυκαταστήµατα notosgalleries από χθες ως και για 10 ηµέρες, ενώ από αύριο και πάλιγια ένα δεκαήµερο προσφορέςµε εκπτώσεις 20% και 30% σε είδη σπιτιού και έπιπλα υλοποιούνται και στα notoshome.


Μάλιστα, προσφορές έχει και το νέο notosgalleries στο καινούργιο εµπορικό κέντρο River West. Επίσης, τα notosgalleries και notoshome σε συνεργασία µε την Alpha Bank προσφέρουν τη νέα notosplus visa, οι κάτοχοι της οποίας έχουν: 10% επιστροφή µε κάθε αγορά στα συγκεκριµένα πολυκαταστήµατα και ως 36 άτοκες δόσεις για τις αγορές τους, 10% επιστροφή ακόµη και σε περιόδους εκπτώσεων και προσφορών, 3% επιστροφή µε τις αγορές τους σε όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ειδικές προσφορές µε µειώσειςαπό 20% ως και 30% σεδιάφορες κατηγορίες προϊόντων υλοποιούν αυτή την περίοδο ως και τα τέλη Ιουνίου τα πολυκαταστήµατα Fokas, ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν την κάρτα Club F+, µε την οποία αν συµπληρώσετε 500πόντους κερδίζετε µια δωροεπιταγή αξίας 25 ευρώ.

Επιπλέον, όσοι κάνουν αγορέςαπό τα πολυκαταστήµατα Attica µπορούν να πληρώσουν σε ως και 12 άτοκες µηνιαίες δόσεις µέσω τηςπιστωτικής τους κάρτα.

Τα πολυκαταστήµατα οµορφιάς Hondos Center έχουν ανακοινώσει ότι µε την αγορά ενός αρώµατος Escada Taj Sunset EDT 100ml ή µε την αγορά δύο προϊόντων Escada Taj Sunset (εκ των οποίων το ένα να είναι άρωµα),παίρνετε δώρο µια EscadaTaj τσάνταθαλάσσης και µε κάθε προϊόν sloggi που αγοράζετε, παίρνετε το δεύτερο στη µισή τιµή.

Επίσης, θα βρείτε στα Hondos Center τη σειρά της Venus Victoria Body Rangeσε ειδική προσφορά 1+1µε 29,90 ευρώ, ενώ για λίγες ηµέρες οι πελάτες µπορούν να κερδίσουν 20% δωροκουπόνι σε επώνυµες τσάντες. (To Bήμα)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου