Εκπομπή του National Geographic με υπερ-εργοστάσια ανά τον πλανήτη.
Ακολουθούμε την πορεία του διάσημου ουίσκι που παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου στη μικρή πόλη Λίντσμπεργκ του Τενεσί, από τις καλλιέργειες δημητριακών μέχρι τις εγκαταστάσεις εμφιάλωσης:
3 σχόλια:
μετά από τόση διαδικασία σου ρχεται να δοκιμάσεις!
τι κάνετε, πως είσθε;
καλό βράδυ.
Υγιαίνουμε με κασέρια και κρασιά :) -Εσείς;
Εμείς βάζουμε στο μενού καλοκαιρινά λαδερά δροσερά και τσιπουράκι ενδιαμέσως -αυτά για το σπίτι. Βέβαια πάμε και στα τσιπουρερί ενίοτε αλλά αυτά της παραλίας έχουν ολίγον εκτροχιαστεί στο θέμα των τιμών οπότε ας μείνουν με το μαντήλι - το δικό μας έχε γεια και το δικό τους "κλάμα" όποιος θέλει τα πολλά..-
Το κρασάκι βέβαια σε σωστή θερμοκρασία πάντα, πάντα είναι αρχηγός! έχει και το τελετουργικό του, το ποτήρι του κι έτσι μπορεί να ναι από αγροτικό μέχρι υπερπολυτελείας ανάλογα την ώρα και τα κέφια...
όπως έλεγε και μια φίλη μου αστειευόμενη "έχω και τάνκερ πάμε μια βόλτα;"
Δημοσίευση σχολίου