Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Υποχρεωτική παρουσία στην τράπεζα για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ από 1η Ιουλίου


Αρχίζει από την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου, το μέτρο της υποχρεωτικής παρουσίας των συνταξιούχων του ΙΚΑ στην τράπεζα από όπου λαμβάνουν τη σύνταξή τους, μια φορά το χρόνο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος όσοι δικαιούχοι δε μπορούν να μεταβούν θα πρέπει πληρεξούσιος εκπρόσωπος τους να επισκεφθεί το υποκατάστημα του ιδρύματος όπου υπάγεται ο συνταξιούχος.

Το μέτρο αυτό εντάσσεται στην προσπάθεια καταγραφής και συνεχούς ελέγχου των συνταξιούχων του ΙΚΑ καθώς κατά τη διάρκεια της πρόσφατης απογραφής συνταξιούχων διαπιστώθηκε πως εκατοντάδες δικαιούχοι ενώ είχαν αποβιώσει, εξακολουθούσαν τρίτοι για λογαριασμό τους να λαμβάνουν τη σύνταξη.

Σχόλιο: Τώρα εισάγεται η αρχή της νέας θεωρίας ότι:
 όλοι είναι πεθαμένοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου!

Εξευτελίζουν τους ανθρώπους που είναι έντιμοι, διότι το κράτος είναι ανίκανο να συλλάβει μιά ισχνή μειοψηφία απατεώνων!

Δεν ντρέπονται οι ανεγκέφαλοι που κυβερνάνε(;) τον τόπο.

Θα ευχόμουν να μην εμφανιστεί κανείς στο βλακώδες αυτό προσκλητήριο. Αλλά κατανοώ τους γέροντες και τις γερόντισες που θα υποκύψουν και θα αναγκαστούν να υποστούν αυτόν τον εξευτελισμό.

Είναι ΓΕΛΟΙΕΣ και ΑΝΩΜΑΛΕΣ οι πρακτικές αυτές. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ. Πρέπει ο Έλληνας πολίτης να καταξευτελιστεί, να μην του μείνει ίχνος περηφάνιας. Και τελικά να γίνει ζωντανός-νεκρός. ~ laparoskopos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου