Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Φόβος και τρόμος από τις ρατσιστικές επιθέσεις



Χτυπά το κουδούνι, ανοίγει ο παππούς και του έρχεται σφυρί στο κεφάλι! Φωνάζει η γιαγιά, τρώει κι αυτή άλλη μια. Οι ρατσιστές λαθρομετανάστες δε διστάζουν πλέον να επιτίθενται μέσα σε πολυκατοικίες και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου όπου λίγες μέρες πριν είχε δολοφονηθεί ο Μανώλης Καντάρης, έλαβε χώρα μία ακόμη ρατσιστική επίθεση σε ηλικωμένους Έλληνες. Δράστης ένας Αιγύπτιος. Συνελήφθει στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ενώ αναζητούσε τα νέα θύματά του:

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται ως δράστης της αιματηρής επίθεσης σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, που διαπράχθηκε την 9-6-2011, μέσα στο διαμέρισμα τους, επί της οδού Γ΄ Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Ο δράστης είχε μπει στις 10 το πρωί στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στον έκτο όροφο πολυκατοικίας, όπου έμεναν 71χρονος και η 69χρονη σύζυγος του, με σκοπό τη ληστεία, αλλά το ζευγάρι αντιστάθηκε, γι' αυτό τους χτύπησε, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τον άνδρα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε, χωρίς να πάρει τίποτα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για 32χρονο αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από την 69χρονη, ως δράστης της επίθεσης.

Ο 32χρονος εντοπίσθηκε χτες το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

O 71χρονος παππούς δυστυχώς απεβίωσε.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου