Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Απελάστε το ρατσισμό ~ Συνέλαβαν 4 δολοφόνους γερόντων


Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκανε ένοπλες ληστείες και κλοπές στην περιοχή της Κορινθίας.

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) ένοπλες ληστείες και μία (1) κλοπή σε οικία.

Συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων της κ. Ανακρίτριας Κορίνθου τέσσερις (4) αλλοδαποί.:

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, που διέπραττε ένοπλες ληστείες και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και σε οικία, καθώς και μία κλοπή (1) σε οικία.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 23,24,26 και 28 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία κατά συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί Όπλων, οι οποίοι και συνελήφθησαν, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Κορίνθου.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με διαρκή και δομημένη δράση, με σκοπό τη διάπραξη ένοπλων ληστειών και κλοπών και όπως προέκυψε αλλάζοντας κάθε φορά σύνθεση, είχαν διαπράξει τις παρακάτω ληστείες:

Την (24-11-2011) το απόγευμα, στο 10,4ο χλμ. Εθνικής Οδού Κορίνθου –Τριπόλεως, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από (2) υπαλλήλους χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την (25-12-2011) το βράδυ, στο 10,4ο χλμ. Εθνικής Οδού Κορίνθου –Τριπόλεως, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από (2) υπαλλήλους χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την (27-12-2011) το απόγευμα, στο Σοφικό Κορινθίας, εισήλθαν σε σπίτι ημεδαπού και αφού τον τραυμάτισαν, τον ανάγκασαν να τους παραδώσει, χρηματικό ποσό, μία φωτογραφική μηχανή και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την (2-1-2012) το απόγευμα, στο Σοφικό Κορινθίας, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη χρηματικό ποσό.

Την (4-1-2012) και νυχτερινές ώρες, εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσαν χρυσαφικά και τιμαλφή, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται και η περαιτέρω συμμετοχή τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.



Εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σε οικίες στην Αρκαδία.

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων σε οικίες στην Αρκαδία, ενώ συνελήφθησαν, χθες (9-1-2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, τρείς (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 32, 36 και 27 ετών αντίστοιχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απείθεια, ενώ επιπλέον, ο 32χρονος κατηγορείται για αντίσταση, πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στην Χώρα και ο 27χρονος για αντίσταση.

Ειδικότερα, χθες (9-1-2012) το πρωί, κατά την διάρκεια ελέγχου, από αστυνομικους του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ο 32χρονος και ο 27χρονος, αντιστάθηκαν, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Ο 32χρονος επέδειξε στους Αστυνομικούς, ως έγγραφο που νομιμοποιούσε την παραμονή του στην χώρα, πλαστή βεβαίωση της Περιφέρειας Αττικής.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες, μαζί με τον 36χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη επίσης, μπήκαν χθες (9-1-2012) το πρωί, σε δύο σπίτια στην Τρίπολη Αρκαδίας και αφαίρεσαν, από το πρώτο, ιδιοκτησίας 53χρονης ημεδαπής, χρηματικό ποσό και χρυσαφικά, ενώ από το δεύτερο, στο οποίο διαμένει 35χρονος αλλοδαπός, χρηματικό ποσό.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει ακόμα άλλες τέσσερις κλοπές, και ειδικότερα:

Την (3-12-2011) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, μπήκαν σε σπίτι ιδιοκτησίας 30χρονου και αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

Την (12-12-2012) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, μπήκαν σε σπίτι ιδιοκτησίας 38χρονης αλλοδαπής και αφαίρεσαν χρυσαφικά.

Το χρονικό διάστημα από 16-12-2011 έως και 21-12-2011 το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, διέρρηξαν σπίτι ιδιοκτησίας 28χρονης και αφαίρεσαν χρυσαφικά.

Την (5-1-2012) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, διέρρηξαν σπίτι ιδιοκτησίας 64χρονου και αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.

Από την δράση τους, αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και χρυσαφικά, συνολικής αξίας 17.300 ευρώ περίπου.

Ο 36χρονος είναι πρώην κρατούμενος των Φυλακών Κορυδαλλού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ εξετάζεται η περεταίρω συμμετοχή τους, σε παρόμοιες παράνομες πράξεις.




Εξιχνιάστηκαν δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας

Δράστες είναι 6 γύφτοι και 1 αλλοδαπός , οι οποίοι την τελευταία 2ετία διέπρατταν κλοπές, αποκομίζοντας πάνω από 30.000 ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν ακόμη (10) περιπτώσεις, κλοπών και απόπειρες κλοπών σε οικίες, καθώς και κλοπή οχήματος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης , στον Άγιο Νικόλαο, στον Άγιο Δημήτριο και στην Μυρτιά Λακωνίας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και εκτεταμένων αστυνομικών ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, των Αστυνομικών Τμημάτων Νεάπολης, Μολάων και Βλαχιώτη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος έξι (6) ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας από 15 έως 19 ετών, καθώς και σε βάρος ενός (1) 20χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γεωργίας, για υποθέσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών σε οικίες, καθώς και για κλοπή οχήματος.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, σε διάφορες συνθέσεις, κατά το χρονικό διάστημα από 19-09-2009 έως και 24-11-2011, εισέρχονταν σε οικίες και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και χρυσαφικά, ενώ αφαίρεσαν και ένα όχημα.

Συνολικά από την δράση τους αποκόμισαν το χρηματικό ποσό των 3.600 ευρώ περίπου, καθώς επίσης κοσμήματα και χρυσαφικά, που η αξία τους ανέρχεται στις 27.000 ευρώ.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.



Διακινούσαν ηρωίνη στη Ρόδο από τη... φυλακή

Τρεις Αλβανοί που κρατούνται σε διάφορες φυλακές για ναρκωτικά, έδιναν από τα κελιά τους τις οδηγίες για την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης σε τοξικομανείς της Ρόδου τις οποίες εκτελούσαν μια 31χρονη Ελληνίδα και άλλοι δυο νεαροί Αλβανοί!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν πρώτα την Ελληνίδα στην Πύλη του Αγίου Ιωάννη, της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου. Στην κατοχή της βρήκαν και κατέσχεσαν δυο συσκευάσεις με ηρωίνη συνολικού βάρους 84,5 γραμμαρίων.

Αμέσως μετά, οι δυο 23χρονοι αλλοδαποί παρασύρθηκαν σε ελεγχόμενη παράδοση ναρκωτικών από την 31χρονη και συνελήφθησαν. Στα σπίτια τους βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,8 γραμμαρίων, μια σιδερογροθιά, ένας μηχανισμός με τρεις λεπίδες σε σχήμα αστεριού και τέσσερα κινητά.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι οι τρεις τους ήταν μέλη εγκληματικής οργάνωσης με αρχηγό έναν 33χρονο Αλβανό που βρίσκεται στις φυλακές και άμεσους συνεργάτες του δυο ομοεθνείς του ηλικίας 28 και 34 χρόνων που επίσης εκτίουν ποινές για ναρκωτικά.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που τους άσκησε δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο ένας 23χρονος κατηγορείται ακόμη για οπλοκατοχή και παράνομη διαμονή στην χώρα.


Σύλληψη 32χρονου αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (10.01.2012) το απόγευμα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, ένας υπήκοος Αλβανίας 32 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 32χρονος, κατέχει και εμπορεύεται ναρκωτικές ουσίες, έθεσαν αυτόν σε διακριτική επιτήρηση και εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Σε αστυνομικό έλεγχο του ίδιου και της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

(4) συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους (19) γραμμαρίων,
(5) πακέτα τσιγάρων με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (46) γραμμαρίων,
(8) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (27,5) γραμμαρίων,
(1) γυάλινο βάζο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους (136) γραμμαρίων
(1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
(3) τετράδια με χειρόγραφες σημειώσεις που σχετίζονται με την εμπορία ναρκωτικών ουσιών
το χρηματικό ποσό (40) ευρώ , προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.






Εξιχνίαση ληστείας ηλικιωμένης στην Άνω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας

Δράστης είναι ένας 25 αλλοδαπός.

Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ληστεία η οποία είχε συμβεί πριν δυο μήνες περίπου στην Άνω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, υπηκόου Ιράκ ηλικίας 25 ετών.

Ειδικότερα την 5-11-2011 το πρωί, τρεις άγνωστοι δράστες εισηλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία 71χρονης ημεδαπής στην Άνω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας, την οποία αφού έδεσαν και φίμωσαν, με την απειλή όπλου της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1900 ευρώ και ένα χρυσό σταυρό που φορούσε.
Από την έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου προέκυψε δακτυλοσκοπικά ότι ένας από τους δράστες της ληστείας είναι ο 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος και αναζητείται.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.





Σύλληψη Αλβανού με 4 ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗ στο Ηράκλειο

Σύλληψη 26χρονου αλλοδαπού για κατοχή καιδιακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Ηράκλειο.

Κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους τριών κιλών και οχτακοσίων πενήντα πέντε (3.855) γραμμαρίων.

Συνελήφθη σήμερα (10-01-2012) το πρωί, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ότι με συγκοινωνιακά μέσα που έχουν ως προορισμό την πόλη του Ηρακλείου (λεωφορεία ΚΤΕΛ και πλοία), μεταφέρονται ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί πραγματοποιούσαν σχετικούς ελέγχους.

Σήμερα το πρωί, σε έλεγχο που έγινε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ, εντοπίσθηκε 26χρονος αλλοδαπός, στη βαλίτσα του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

τέσσερις (4) τυποποιημένες νάιλον συσκευασίες ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 3.855 γραμμαρίων,

μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας και

το χρηματικό ποσό των εκατόν πέντε (105) ευρώ.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.
Οι συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.







Σύλληψη αλλοδαπού για κοπή ελαιόδεντρων

Συνελήφθη, χθες (09-01-2012) το μεσημέρι στον Πέλεκα Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας, ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας για κοπή ελαιόδεντρων.


Ειδικότερα, ο 49χρονος Αλβανός συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας όταν διαπιστώθηκε να έχει προβεί στην κοπή ελαιόδεντρων χωρίς να κατέχει την σχετική άδεια από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Η αδειοδότηση και η διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται ρυθμίζεται με απόφαση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Η παράβαση των διατάξεων της σχετικής νομοθεσίας διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.



Εξάρθρωση άλλης μίας εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στη Ρόδο


Συνελήφθησαν τρία άτομα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη τριών ατόμων, που κρατούνται σε διάφορες φυλακές της Χώρας.

Εξαρθρώθηκε στην Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες (ηρωίνη) στο νησί, αποτελούμενη από πέντε (5) αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 33, 28, 34, 23, 23 ετών και μια 31χρονη ημεδαπή.

Συνελήφθησαν οι δύο 23χρονοι και η 31χρονη ημεδαπή, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ σε βάρος των υπολοίπων τριών αλλοδαπών, που βρίσκονται έγκλειστοι σε φυλακές, σχηματίστηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Επιπλέον ο ένας 23χρονος κατηγορείται για οπλοκατοχή και παράνομη διαμονή στην Χώρα.

Ειδικότερα, την Κυριακή (08-01-2012) το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και αστυνομικό έλεγχο, που έγινε στην 31χρονη, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν δυο (2) πλαστικές συσκευάσεις που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 84,5 γραμμαρίων.

Από την λεπτομερή και εμπεριστατωμένη έρευνα, την συγκέντρωση και αξιολόγηση στοιχείων αποκαλύφθηκε ο τρόπος δράσης, καθώς και η ταυτότητα των υπολοίπων μελών της οργάνωσης.

Οι τρεις Αλβανοί που βρίσκονται έγκλειστοι σε διάφορες φυλακές της Χώρας, για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών, είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, με αρχηγό τον 33χρονο και εντάσσοντας κάθε φορά διαφορετικά μέλη διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες (κυρίως ηρωίνη) σε τοξικομανείς της Ρόδου. Οι συλληφθέντες πραγματοποιούσαν τις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών ουσιών κατά εντολή των έγκλειστων μελών της οργάνωσης.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στην Πύλη του Αγίου Ιωάννη, της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και συνελήφθησαν οι δυο 23χρονοι, σε προσυνεννοημένη συνάντηση παράδοσης ναρκωτικών από την 31χρονη.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δυο 23χρονων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δυο (2) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 3,8 γραμμαρίων

Μια (1) σιδερογροθιά

Ένας (1) αστεροειδής μηχανισμός αποτελούμενος από τρεις λεπίδες.

Επιπλέον στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχεθήκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση και διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.


Γεωργιανοί διαρρήκτες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Σκούρα τα βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Τρίπολης, όταν εντόπισαν τρεις επικίνδυνους Γεωργιανούς που είχαν διαρρήξει δύο σπίτια μέσα σε λίγη ώρα και είχαν στο ενεργητικό τους άλλες τέσσερις κλοπές. Οι αλλοδαποί αντιστάθηκαν και προσπάθησαν να χτυπήσουν τους άνδρες της ΕΛΑΣ για να αποφύγουν τη σύλληψη, αλλά τελικά δεν γλίτωσαν τις χειροπέδες.


Αργότερα συνελήφθη ο επικεφαλής της σπείρας, ένας 36χρονος πρώην κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού που είχε κατηγορηθεί για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, αλλά αφέθηκε ελεύθερος και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι! Από τους δύο συνεργούς του, ηλικίας 27 και 32 χρόνων, που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ο πρώτος είχε πάνω του μια πλαστή βεβαίωση παραμονής στην χώρα που φέρεται να είχε εκδοθεί από την Περιφέρεια Αττικής και ερευνάται πώς βρέθηκε στα χέρια του.

Από τις έξι διαρρήξεις που είχαν κάνει οι Γεωργιανοί δράστες, είχαν αρπάξει χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 17.300 ευρώ. Όμως, οι δύο τελευταίες εισβολές τους στα σπίτια μιας 53χρονης Ελληνίδας και ενός 35χρονου αλλοδαπού στην Τρίπολη, ήταν το… «κύκνειο άσμα» τους. Οι τρεις αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές στην περιοχή.

1 σχόλια:

pythagoras είπε...

pitago99@gmail.com

http://lofos.info/pythas/index.html

στείλε μου το e-mail σου
αν σου αρέσει η ιστοσελίδα μου

Δημοσίευση σχολίου