Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Σε ανηλίκους ανήκουν τα πτώματα στο χωριό Ανάληψη


Τους λήστεψαν και τους σκότωσαν με σκεπάρνι!

Ένα διπλό έγκλημα με θύματα ανηλίκους έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, μετά τον εντοπισμό των δύο πτωμάτων σε ρέμα στην περιοχή Αμπέλια του χωριού Ανάληψη Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί, αφού εξέτασαν όλες τις δηλώσεις εξαφάνισης, διαπίστωσαν πως η μόνη περίπτωση που ταίριαζε αφορούσε όντως δύο άτομα, ωστόσο το σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως πρόκειται για ανήλικα. Οπως επισημαίνουν αστυνομικοί, πρόκειται για...
 δύο άτομα, ηλικίας 15 και 16 ετών, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι από περιοχή της Ξάνθης, η εξαφάνιση των οποίων δηλώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Ανω Πόλης. Μάλιστα, τότε είχε αναφερθεί πως τα δύο παιδιά είχαν φύγει από τα σπίτια τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ταυτότητα των θυμάτων και επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για δολοφονία, οι αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής επιδόθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου ξεκινώντας έρευνες που θα τους οδηγήσουν στους δράστες της αποτρόπαιης διπλής δολοφονίας. Το έγκλημα, που από την αρχή συγκλόνιζε, απέκτησε μία ακόμη πιο φρικιαστική πτυχή, καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν πλέον κάποιο άτομο ή άτομα που δε δίστασαν να δολοφονήσουν τους ανήλικους χτυπώντας τους με σκεπάρνι!


Κάτω από λαμαρίνα

Οπως εξηγούν αστυνομικοί της Ασφάλειας, το πτώμα του αγοριού και ο σκελετός του κοριτσιού εντοπίστηκαν από άτομο που πήγε το Σάββατο στο σκουπιδότοπο που υπάρχει σε ρέμα έξω από το χωριό Ανάληψη, για να βρει λαμαρίνες για μία περίφραξη που κατασκεύαζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις βρήκε το κομμάτι λαμαρίνας που έψαχνε προσπάθησε να το σηκώσει και να το μετακινήσει και τότε αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο εύρημα.

Οπως διαπιστώθηκε, το πτώμα του αγοριού βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ωστόσο από τη νεκροτομή προέκυψε πως είχε χτυπηθεί στο κεφάλι. Οσον αφορά το δεύτερο πτώμα, διαπιστώθηκε πως από αυτό είχε σχεδόν απομείνει ο σκελετός, καθώς το υπόλοιπο είχε φαγωθεί από τα ζώα της περιοχής. Και από τα δύο πτώματα ελήφθησαν δείγματα για εξέταση DNA, τα οποία στάλθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ και δόθηκε εντολή να εξεταστούν κατά προτεραιότητα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν και τους γονείς των θυμάτων, οι οποίοι κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τις σορούς των δύο παιδιών.

Κ.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου