Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Σκότωσε την πεθερά της με 68(!) μαχαιριές!


Μία πολυετής κακή διαπροσωπική σχέση, αλλά και οικονομικά προβλήματα που οξύνθηκαν λόγω της γενικότερης κρίσης, φαίνεται πως όπλισαν το χέρι μιας 32χρονης γυναίκας, η οποία χτες το πρωί σκότωσε την 59χρονη πεθερά της με τουλάχιστον... 68 μαχαιριές.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η 32χρονη συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της πεθεράς της στην Καλλιθέα Χαλκιδικής με τα ρούχα της γεμάτα αίματα, ενώ και η ίδια έφερε...
 κοψίματα στα χέρια της. Οπως έγινε γνωστό, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, προκειμένου οι γιατροί να φροντίσουν τα τραύματά της, αλλά και να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Μάλιστα, για αρκετές ώρες αργότερα η 32χρονη δεν είχε ενημερωθεί πως η πεθερά της ήταν νεκρή και υπέθετε πως ήταν σοβαρά τραυματισμένη, καθώς αστυνομικοί και γιατροί φοβήθηκαν για την κατάστασή της, επειδή βρίσκεται σε περίοδο λοχείας.



Καβγάς

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το έγκλημα σημειώθηκε νωρίς χτες το πρωί, λίγη ώρα αφότου η 32χρονη πήγε το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της, ηλικίας έξι ετών, στο σχολείο. Οπως εξηγούν αξιωματικοί, τα δύο μικρότερα παιδιά, 2,5 ετών και τριών μηνών, βρίσκονταν στο σπίτι με τον πατέρα τους. Ωστόσο, όπως εξηγεί στέλεχος της Αστυνομίας, πριν επιστρέψει στο σπίτι της η 32χρονη πέρασε από την πεθερά της για να τη χαιρετήσει και να πιουν μαζί έναν καφέ. Γρήγορα όμως η φιλική συζήτηση μεταξύ των δύο γυναικών μετατράπηκε σε καβγά, με κατηγορίες να εκτοξεύονται και από τις δύο πλευρές. Αξιωματικοί επισημαίνουν πως κάποια στιγμή η 32χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε εναντίον της πεθεράς της, πιθανότατα σε κατάσταση αμόκ. Τις φωνές και τη φασαρία άκουσαν γείτονες, οι οποίοι ενημέρωσαν αμέσως τις αστυνομικές αρχές ζητώντας να φτάσουν στην περιοχή όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ήταν σίγουροι ότι «κάτι κακό θα συνέβαινε».


Σε όλο το σώμα
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το θύμα φέρει τουλάχιστον 68 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του, πόδια, θώρακα, πρόσωπο, λαιμό, χέρια, αλλά και πλάτη. Θανατηφόρα θεωρούνται αυτά που έπληξαν την καρωτίδα της 59χρονης γυναίκας, ενώ υπάρχουν και αρκετά επιπόλαια. Εντύπωση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι τουλάχιστον 25 μαχαιριές μετρήθηκαν στο πρόσωπο του θύματος, ενώ αστυνομικοί επισημαίνουν πως ο αριθμός των χτυπημάτων σε όλο το σώμα του θύματος δείχνουν πως η 32χρονη πρέπει να βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Μάλιστα, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, η ίδια φέρεται να είπε στις αρχές πως χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια για να χτυπήσει την πεθερά της, ενώ ανέφερε πως και η 59χρονη της επιτέθηκε με μαχαίρι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο χώρο και περισυνέλεξαν συνολικά τρία μαχαίρια που έφεραν εμφανή ίχνη αίματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 32χρονη και ο σύζυγός της αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, κάτι που ήταν γνωστό στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ανέφεραν στις αρχές πως νύφη και πεθερά μάλωναν συχνά, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως η κατάσταση θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ / agelioforos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου