Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ακροαριστερά - λαθρομεταναστευτικά νέα


Σε 20 προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικοί πριν από λίγο έξω από την ΑΣΟΕΕ κατά τη διάρκεια επίθεσης αλλοδαπών μικροπωλητών αλλά και άγνωστων που βγήκαν από το πανεπιστημιακό ίδρυμα και επιτέθηκαν κατά της αστυνομίας που προέβη σε έλεγχους για το παραεμπόριο.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
 
*Στην Πάτρα συννελήφθη ο ένας εκ των 3 ακροαριστερών εγκληματιών, που χτύπησαν ανελέητα μια φοιτήτρια νοσηλευτικής...
 του ΤΕΙ Πατρών, λόγω του ότι η συγκεκριμένη ήταν και αστυνομικός.

 Ένας από τους δράστες συνελήφθη και κρατείται, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται. Οι δράστες πρόλαβαν τη νεαρή αστυνομικό μετά το μάθημά της το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ κατευθυνόταν φορώντας πολιτικά προς το αυτοκίνητό της μέσα στο σκοτάδι. Της έσκισαν τα ρούχα, την ξυλοκόπησαν και την άφησαν αιμόφυρτη.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ισχυρό σοκ, διάστρεμμα στο πόδι και χτυπήματα στα πλευρά και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Πάτρας την οδήγησαν στα ίχνη ενός νεαρού που ανήκει στο χώρο των ακροαριστεριστών, τον οποίο το θύμα αναγνώρισε και κατέθεσε σε βάρος του.

Οι αστυνομικοί σχηματίζουν δικογραφία και τον αναζητούν, όπως και τους άλλους δυο που μετείχαν στην επίθεση.

*Σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στα Εξάρχεια μετά από τηλεφώνημα, βρέθηκε το όπλο του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής, που αφαίρεσαν μετά από άγριο ξυλοδαρμό 30 ακροαριστεροί, κατά τη διαρκεια των χθεσινών πορειών στο κέντρο των Αθηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου