Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Εννέα μηνών έγκυος μετέφερε ηρωίνη μέσα στο στομάχι της!Μια πολίτης από το Τατζικιστάν, έγκυος εννέα μηνών, συνελήφθη
στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης αφού είχε καταπιεί κάψουλες οι οποίες περιείχαν συνολικά περισσότερα από 800 γραμμάρια ηρωίνης, ανακοίνωσαν σήμερα οι τελωνειακές αρχές αυτής της πόλης της βορειοδυτικής Ρωσίας.:


Η γυναίκα αυτή, η οποία έφθασε προερχόμενη από την πρωτεύουσα του Τατζικιστάν, την Ντουσαμπέ, συνελήφθη την Τρίτη ταυτόχρονα «με τον άνδρα που ήρθε να την παραλάβει από το αεροδρόμιο Πούλκοβο», διευκρίνισε στην ανακοίνωσή της η υπηρεσία Τύπου των τελωνείων.
«Ήταν έγκυος εννέα μηνών και επρόκειτο να γεννήσει στις 28 Ιανουαρίου σύμφωνα με τους γιατρούς, οι οποίοι ανακάλυψαν στο στομάχι της 80 κάψουλες που περιείχαν 866,99 γραμμάρια ηρωίνης», έγινε γνωστό από την ίδια πηγή.

Το 2011, 14 πρόσωπα που είχαν καταπιεί συνολικά περισσότερα από εννέα κιλά ηρωίνης συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Πούλκοβο, σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές. Τα πρόσωπα αυτά προέρχονταν στην πλειοψηφία τους από την πρώην σοβιετική δημοκρατία του Τατζικιστάν.

Η χώρα αυτή, η πιο φτωχή της πρώην ΕΣΣΔ, αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες διακίνησης ναρκωτικών που προέρχονται από το Αφγανιστάν, χώρα γειτονική του Τατζικιστάν και πρώτη παραγωγός όπιου και κάνναβης παγκοσμίως.

Π.Θ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ

Δημοσίευση σχολίου