Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Κόλαση με την λαθρο-εγκληματικότητα στη χώρα ~ Ζούγκλα

Ρατσιστές Αλβανοί λήστευαν με μαχαίρι ανήλικα παιδιά στο δρόμο
Γύφτοι από τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης κατέκλεβαν πολίτες στην... Αθήνα
Βούλγαροι έκλεβαν και πουλούσαν σταυρούς από νεκροταφεία!
Έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν 73χρονο ανάπηρο στην Καλαμπάκα
Αλβανός εγκληματίας στο δρόμο που χάραξε ο Κίμων Κουλούρης 
Αλβανικό μπουμπούκι με ναρκωτικά, ληστείες κλπ στην Εύβοια
Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Μεσσηνίας
Βούλγαροι με κοκαΐνη στη Ζάκυνθο
Αλβανοί "απαλλοτριώνουν" καταστήματα στη Θήρα
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα αλλοδαπών με ληστείες στην Ηλεία
Έδεσαν, φίμωσαν, βίασαν και σκότωσαν 74χρονη στο Ρέθυμνο
Ληστής νεκρός μετά από ανθρωποκυνηγητό
Συνελήφθη "ποντικός" Αλγερινής καταγωγής
Συνελήφθησαν Τούρκοι που διακινούσαν λαθρομετανάστες
Αφγανοί με ηρωίνη & κοκαΐνη στον Αγ. Παντελεήμονα
Αλβανός με 250 κιλά χασίς στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.
Οι αλλοδαποί διαρρήκτες τους χτύπησαν με… σκουπόξυλο!
Βούλγαρος ρατσιστής λήστεψε, βασάνισε & επιχείρησε να βιάσει Ελληνίδα στη Λαμία
Ζευγάρι Αλβανών πωλούσαν τον θάνατο στο Ηράκλειο
Αλβανός ρατσιστής τελικά ο δολοφόνος του 66χρονου Έλληνα στα Πετράλωνα
Αλγερινός τουρίστας με ένα κιλό χασίσι στα Χανιά
Αλβανικό DNA ~ Ληστείες, βιασμοί, κλοπές, πλιάτσικο, ξανά & ξανά & ξανά...
Σπείρα Γεωργιανών διαρρηκτών εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη
Εξιχνιάστηκαν τρεις ένοπλες ληστείες ταχυδρομικών διανομέων



Ρατσιστές Αλβανοί λήστευαν με μαχαίρι ανήλικα παιδιά στο δρόμο

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για ληστείες σε βάρος ανήλικων πεζών στη περιοχή της Γλυφάδας.

Εξιχνιάσθηκαν εννέα (9) περιπτώσεις ληστειών.

Απογευματινές ώρες της 12-1-2012, στην περιοχή της Γλυφάδας, από αστυνομικούς του Τ.Α Γλυφάδας, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 16 και 29 ετών, για ληστείες σε βάρος ανήλικων πεζών στη περιοχή της Γλυφάδας.

Ειδικότερα ανήλικος ημεδαπός προσήλθε στο Τ.Α. Γλυφάδας και κατήγγειλε ότι δύο άγνωστοι δράστες τον προσέγγισαν στη περιοχή της Γλυφάδας και με χρήση σωματικής βίας, γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνα οι αστυνομικοί του Τ.Α. Γλυφάδας εντόπισαν τους παραπάνω δράστες και τους συνέλαβαν. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικίας τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) κινητά τηλέφωνα.
Όπως διαπιστώθηκε οι συλληφθέντες, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, κατά το τελευταίο δεκάμηνο, χρησιμοποιώντας σωματική βία ή απειλή μαχαιριού, διέπραξαν σε βάρος ανήλικων πεζών στη περιοχή της Γλυφάδας εννέα (9) ληστείες καθώς και μία (1) κλοπή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.





Γύφτοι από τη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης κατέκλεβαν πολίτες στην... Αθήνα

Βραδινές ώρες της 6-1-2012, στον καταυλισμό VROMA Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κουφαλίων μετά από αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, συνελήφθη 22χρόνος ημεδαπός για ληστείες.

Ειδικότερα, ο δράστης την 5-1-2012 στην περιοχή των Αχαρνών Αττικής, μαζί με ημεδαπό συνεργό του, χρησιμοποιώντας σωματική βία αφαίρεσαν από ημεδαπό άνδρα το χρηματικό ποσό των οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ, την ανάληψη του οποίου είχε πραγματοποιήσει πριν από λίγη ώρα από Υποκατάστημα Τράπεζας της περιοχής.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών προέκυψε ότι, ο συλληφθείς μαζί με πέντε (5) ακόμη δράστες οι οποίοι αναζητούνται, είχε συστήσει εγκληματική ομάδα η οποία διέπραττε ληστείες καθώς και κλοπές από αυτοκίνητα, ατόμων τα οποία πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχαν πραγματοποιήσει ανάληψη μεγάλων χρηματικών ποσών από Υποκαταστήματα Τραπεζών στη περιοχή των Αχαρνών.

Όπως εξακριβώθηκε κατά το τελευταίο τετράμηνο διέπραξαν στην περιοχή των Αχαρνών τέσσερις (4) ληστείες και τρείς (3) κλοπές.

Η συνολική αξία των χρημάτων που έχουν αφαιρέσει ανέρχεται στο ποσό των σαράντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων (42.500) ευρώ και των δέκα χιλιάδων (10.000) δολαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.



Βούλγαροι έκλεβαν και πουλούσαν σταυρούς από νεκροταφεία!

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (11.01.2012) στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Σερρών, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας 43 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ κατείχαν και μετέφεραν μεταχειρισμένους συσσωρευτές αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικο,ί κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν στο 44ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σερρών – Προμαχώνα, με κατεύθυνση προς Βουλγαρία, δύο φορτηγά οχήματα, με οδηγούς τους δύο συλληφθέντες. Κατά τον έλεγχο των οχημάτων βρέθηκαν στους αποθηκευτικούς χώρους και κατασχέθηκαν συνολικά:

· (950) μεταχειρισμένοι συσσωρευτές αυτοκινήτων τους οποίους μετέφεραν χωρίς να έχουν λάβει την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής και χωρίς να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος,

· χάλκινες καλωδιώσεις συνολικού βάρους (2.276) κιλών και

· (150) χάλκινοι σταυροί και καντήλια συνολικού βάρους πενήντα (50) κιλών.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι χάλκινες καλωδιώσεις αφαιρέθηκαν από μετασχηματιστές της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.), ενώ οι (150) χάλκινοι σταυροί και καντήλια πιθανολογείται ότι προέρχονται από κλοπές σε νεκροταφεία.
Κατασχέθηκε το ένα φορτηγό αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης, ενώ οι χάλκινες καλωδιώσεις αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο της Δ.Ε.Η.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.



Έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν 73χρονο ανάπηρο στην Καλαμπάκα

Βραδινές ώρες χθες (12-01-2012) στη Διάβα Καλαμπάκας, δύο (2) άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν 73χρονο ημεδαπό, κατά τη στιγμή που εξήλθε από την οικία του και στη συνέχεια, τον οδήγησαν στο εσωτερικό, όπου του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και αφού τον φίμωσαν, ερεύνησαν τους χώρους και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, το οποίο μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί επακριβώς από τον παθόντα. Ακολούθως, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Ο παθών στην προσπάθειά του να λυθεί τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους. Οι δράστες δεν έφεραν όπλα και δεν συνομίλησαν καθόλου με τον παθόντα.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.



Αλβανός εγκληματίας στο δρόμο που χάραξε ο Κίμων Κουλούρης

Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για απείθεια, απειλή και εξύβριση σε βάρος αστυνομικού, στο Ίππειος της Λέσβου.

Συνελήφθη, χθες (12-01-2012) το απόγευμα, στο Ίππειος της Λέσβου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 41 ετών, κατηγορούμενος για απείθεια, απειλή και εξύβριση σε βάρος αστυνομικού.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 41χρονος αλλοδαπός, αρνήθηκε να επιδείξει στους αστυνομικούς έγγραφα που να αποδεικνύουν τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα, ενώ απείλησε και εξύβρισε έναν από αυτούς.
Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 41χρονου, ο οποίος διαμένει νόμιμα στη Χώρα, εκκρεμούν δυο καταδικαστικές αποφάσεις από Δικαστική Αρχή της Χώρας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.



Αλβανικό μπουμπούκι με ναρκωτικά, ληστείες κλπ στην Εύβοια

Εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων στην Κάρυστο και στο Μαρμάρι Ευβοίας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ενός 20χρονου, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος είχε συλληφθεί την 29-12-2011 για ναρκωτικά και κρατείται για διοικητική απέλαση. (Αφού θα ξαναμπουκάρει στην Ελλάδα και θα συνεχίσει να κλέβει και να ρημάζει, δεν του κόβουμε κάνα χέρι για καλύτερο σωφρονισμό;).

Εξιχνιάστηκαν χθες (12-01-2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων στο Μαρμάρι και στην Κάρυστο Ευβοίας.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, προέκυψε ότι δράστης των ανωτέρω κλοπών – διαρρήξεων είναι 20χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί την 29-12-2011 για ναρκωτικά και παράνομη είσοδο στη Χώρα και κρατείτο για διοικητική απέλαση.

Ειδικότερα, την 29-12-2011 το μεσημέρι, ο 20χρονος συνελήφθη στο Μαρμάρι Ευβοίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου να έχει στην κατοχή του (5,8) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και να στερείται νομίμων εγγράφων παραμονής στη Χώρα.

Ενώ κρατείτο για να απελαθεί διοικητικά, προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ότι είχε διαπράξει, δυο (2) κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες και μια (1) σε περίπτερο. Συγκεκριμένα είχε διαρρήξει:

Περίπτερο, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, στην Κάρυστο, από το οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ, κάρτες κινητής τηλεφωνίας κα πακέτα τσιγάρων.

Οικία, ιδιοκτησίας 55χρονου, αλβανικής υπηκοότητας, στο Μαρμάρι, από την οποία αφαίρεσε χρηματικό ποσό (40.000) ευρώ και διάφορα αντικείμενα αξίας (2.500) περίπου ευρώ.

Οικία, ιδιοκτησίας 29χρονου, αλβανικής υπηκοότητας, στο Μαρμάρι, από την οποία αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των εβδομήντα (70) ευρώ και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας (2.360) περίπου ευρώ.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του δράστη στη τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.



Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Μεσσηνίας

Συνελήφθησαν δεκατέσσερα (14) άτομα, ενώ προσήχθησαν συνολικά σαράντα επτά (47) άτομα.

Κατασχέθηκαν όπλα, ποσότητα ναρκωτικών και μεγάλος αριθμός εργαλείων και μηχανημάτων.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (12-01-2012), από το πρωί έως το μεσημέρι, ακόμα μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, και με την παρουσία δύο (2) δικαστικών λειτουργών, καθώς και την παρουσία κλιμακίου τεχνικών της Δ.Ε.Η.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά διακόσια ογδόντα τέσσερα (284) άτομα, εκατόν έντεκα (111) οχήματα και προσήχθησαν σαράντα επτά (47) άτομα, ενώ συνελήφθησαν δεκατέσσερα (14) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
Ένας ημεδαπός ΡΟΜΑ, για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων και για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ένας ημεδαπός ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Τρείς ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν συνολικά 28 καταδικαστικές αποφάσεις.

Ένας ημεδαπός, για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.

Τρείς ημεδαποί, για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν, διότι διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τριάντα μία (31) παραβάσεις του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν, τέσσερα (4) κυνηγετικά όπλα, ένα (1) περίστροφο, ένα (1) φυσίγγιο πολεμικού όπλου, μία (1) ξιφολόγχη, ποσότητα κάνναβης βάρους 1,2 γραμμαρίων, καθώς και μεγάλος αριθμός μηχανημάτων και εργαλείων των οποίων η νομιμότητα της κατοχής τους ερευνάται.

Επιπρόσθετα, ακινητοποιήθηκαν τρία (3) οχήματα ιδιοκτησίας αλλοδαπών, γιατί κυκλοφορούσαν παράνομα, τα οποία οδηγήθηκαν στο Τελωνείο Καλαμάτας και κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.



Βούλγαροι με κοκαΐνη στη Ζάκυνθο

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Λαγανά Ζακύνθου.

Πρόκειται για 34χρονο Βούλγαρο και τον ανήλικο 14χρόνο γιο του.

Κατασχέθηκαν (220) γραμμάρια κοκαΐνης.

Συνελήφθησαν, σήμερα (13-01-2012) το πρωί στο Λαγανά Ζακύνθου , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 14 και 34 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένης αστυνομικής έρευνας, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ο 14χρονος να κινείται πεζός στην περιοχή Βεζάλ του Λαγανά και στην κατοχή του βρέθηκε μία πλαστική σακούλα, που περιείχε διακόσια είκοσι (220) γραμμάρια κοκαΐνης.

Από την εξέλιξη της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 14χρονος προμηθεύτηκε τη ναρκωτική ουσία από τον 34χρονο πατέρα του, που εντοπίστηκε στην περιοχή και στην κατοχή του ανευρέθηκε ένα κομμάτι από νάιλον σακούλα με ίχνη κοκαΐνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.



Αλβανοί "απαλλοτριώνουν" καταστήματα στη Θήρα

Συνελήφθησαν χθες (12-1-2012) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας (δυο άνδρες 35 και 34 ετών και δυο γυναίκες 27 και 29 ετών), κατηγορούμενοι για κλοπή. Επιπλέον η 27χρονη κατηγορείται για παράνομη διαμονή στην Χώρα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Φηρών Πύργου Θήρας, οι συλληφθέντες αφαίρεσαν από κοινού, από κατάστημα ( Super Market ) προϊόντα συνολικής αξίας 512 ευρώ.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο περιπολούντες αστυνομικοί και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα στην κατοχή των συλληφθέντων και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.



Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα αλλοδαπών με ληστείες στην Ηλεία

Εξαρθρώθηκε, μετά από πολύμηνες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εγκληματική ομάδα η οποία διέπραττε ληστείες και κλοπές και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος πέντε αλλοδαπών (τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ρουμανίας) ηλικίας 39, 38, 32, 28 και 38 ετών αντίστοιχα που αναζητούνται...



Έδεσαν, φίμωσαν, βίασαν και σκότωσαν 74χρονη στο Ρέθυμνο!

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της στην περιοχή του Σταυρωμένου στο Ρέθυμνο μια ηλικιωμένη γυναίκα 74 ετών, η οποία βρέθηκε φιμωμένη και με δεμένα τα χέρια, ενώ όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης, οι δράστες την είχαν βιάσει, ενώ ακόμα ήταν ζωντανή. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο θάνατος της οφείλεται σε ασφυξία.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε στις 4 περίπου το μεσημέρι μια συγγενής της, καθώς άτομα του περιβάλλοντός της την αναζητούσαν από το πρωί στο τηλέφωνο αλλά δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της.

Το σπίτι της γυναίκας ήταν ανάστατo και η αστυνομία εξετάζει αν πρόκειται για φόνο με κίνητρο τη ληστεία.
Ο ή οι δράστες είχαν κλείσει το στόμα της γυναίκας χρησιμοποιώντας κάποιο ρούχο και της είχαν δέσει τα χέρια επίσης με κάποιο ύφασμα.
Η ηλικιωμένη ζούσε με τον σύζυγό της, ο οποίος ωστόσο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και ενδεχομένως οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του για να εισβάλλουν στο χώρο.



Ληστής νεκρός μετά από ανθρωποκυνηγητό

Ληστής έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς στην Πάχη Μεγάρων.

Νωρίτερα, «γάζωσε» με καλάσνικοφ αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού ενώ μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειτια για συγγενικό πρόσωπο του δράστη και επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί του, συνελήφθη.

Όλα άρχισαν μετά τη ληστεία καταστήματος στην Ελευσίνα, το βράδυ της Παρασκευής, μετά την οποία η ΕΛ.ΑΣ. έλαβε ειδοποίηση ότι αναζητείται ύποπτο όχημα μάρκας Alpha Romeo.

Αυτοκίνητο της Ασφάλειας Μεγάρων με συμβατικές πινακίδες που περιπολούσε στην περιοχή εντόπισε στο 42ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της αερογέφυρας Μεγάρων, ένα όχημα που ταίριαζε στην περιγραφή και στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα συνοδηγός.

Ακολούθησε καταδίωξη, ως την στιγμή που ο οδηγός του ύποπτου οχήματος σταμάτησε, έβγαλε όπλο και «γάζωσε» κυριολεκτικά το περιπολικό, τραυματίζοντας έναν εκ των αστυνομικών.

Ο τραυματίας διεκομίσθη σε νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στο δράστη και σε αστυνομικούς που είχαν σπεύσει προς ενίσχυση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πιθανώς και ο δράστης στο πόδι.

Παρά τον τραυματισμό του, ο δράστης διέφυγε στις παρακείμενες εκτάσεις.

Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες, τον εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης σκαφών αναψυχής κοντά στις γραμμές του προαστιακού σιδηρόδρομου και ακολούθησε νέα ένοπλη συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί τραυμάτισαν θανάσιμα τον δράστη.


Συνελήφθη "ποντικός" Αλγερινής καταγωγής

"Ποντικός" Αλγερινής καταγωγής συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα 24χρονος κατήγγειλε πως είδε άγνωστο δράστη να ανοίγει το αυτοκίνητο του και να αφαιρεί από το εσωτερικό του έναν φορητό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή χρηματικής αξίας εξακοσίων 600 ευρώ.

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν τον 27χρονο, ο οποίος είχε μαζί του αιχμηρό στέλεχος ψαλιδιού και παραδέχτηκε ότι είναι ο δράστης της αναφερόμενης αξιόποινης πράξης.


Συνελήφθησαν Τούρκοι που διακινούσαν λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, δυο Τούρκοι διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στην χώρα μας 31 λαθρομετανάστες. Οι Τούρκοι που απείλησαν με κυνηγητικές καραμπίνες τους αστυνομικούς, έχουν πλούσιο «ιστορικό» διακίνησης παράνομων μεταναστών στην χώρα μας.

Οι δυο συλληφθέντες, ηλικίας 27 και 25 ετών, έχουν διακινήσει μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών στη χώρα μας, ενώ το Μάιο του 2011, μαζί με άλλους δυο διακινητές, είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης και Αξιωματούχων του FRONTEX.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι δυο Τούρκοι διακινητές, που έφεραν κυνηγετικές καραμπίνες, εντοπίσθηκαν στην περιοχή του Τυχερού Έβρου να μεταφέρουν στη χώρα μας, με φουσκωτή βάρκα, αρχικά μια ομάδα 20 λαθρομεταναστών.
Στη συνέχεια επέστρεψαν στην τουρκική όχθη, όπου επιβίβασαν στη βάρκα, άλλη μια ομάδα, 11 λαθρομεταναστών, τους οποίους επίσης μετέφεραν στην ελληνική όχθη.

Κατά την επέμβαση των αστυνομικών για τη σύλληψη τους, οι δυο δράστες αντιστάθηκαν και τους απείλησαν με τις κυνηγετικές καραμπίνες, ενώ οι αστυνομικοί αντέδρασαν, τραυματίζοντας τον 27χρονο διακινητή στο μηρό.

Ο 27χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Κατασχέθηκαν μία φουσκωτή βάρκα, μία εξωλέμβια μηχανή, ένα μαχαίρι, δύο κυνηγετικά φυσίγγια και δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.



Αφγανοί με ηρωίνη & κοκαΐνη στον Αγ. Παντελεήμονα

Στη σύλληψη τριών Αφγανών, ηλικίας 22, 25 και 28 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν χθες το απόγευμα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αστυνομικοί του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα με συνδρομή της ΟΠ.ΚΕ.

Οι δράστες διακινούσαν συστηματικά ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 101,6 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 61,7 γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Αλβανός με άλλα 250 κιλά χασίς στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στο κενό έπεσε μια ακόμη απόπειρα των αλβανικών καρτέλ του χασίς να εισάγουν στην Ελλάδα μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι «βαρόνοι» των ναρκωτικών της γειτονικής χώρας επέλεξαν αυτή τη φορά την θαλάσσια οδό για την μεταφορά του φορτίου, αλλά και πάλι βρήκαν αντιμέτωπη την ΕΛ.ΑΣ..

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσπρωτίας είχαν πληροφορίες ότι θα γινόταν απόπειρα εισαγωγής από τη θάλασσα και είχαν στήσει ενέδρα στον όρμο του Πλαταριά Ηγουμενίτσας. Πράγματι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, είδαν έναν 36χρονο Αλβανό να αφήνει τέσσερις σάκους με ναρκωτικά στον όρμο και τον συνέλαβαν πριν προλάβει να αντιδράσει. Αμέσως μετά, έπεσε στα χέρια τους ένας άλλος άνδρας που πήγε να παραλάβει τους σάκους, οι οποίοι περιείχαν συνολικά 100 κιλά και 898 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Η έρευνα στην παραλία αποκάλυψε ότι ο αλλοδαπός έκρυβε και άλλα ναρκωτικά, καθώς εντοπίστηκαν άλλοι πέντε σάκοι που περιείχαν συνολικά 148 κιλά και 826 γραμμάρια «φούντας»! Μαζί με τον 36χρονο Αλβανό, ήταν ένας ακόμη συνεργός του –πιθανότατα ομοεθνής του- ο οποίος όμως κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ η έρευνα στην περιοχή συνεχίζεται.



Οι αλλοδαποί διαρρήκτες τους χτύπησαν με… σκουπόξυλο!

Πρόσωπο με πρόσωπο με δύο αλλοδαπούς διαρρήκτες βρέθηκε ένα ζευγάρι στην Ζαχάρω Ηλείας, όταν ξύπνησε από τον θόρυβο που έκαναν. Όμως, οι κακοποιοί δεν τα έχασαν και τους χτύπησαν με ένα… σκουπόξυλο που βρήκαν, για να καταφέρουν να διαφύγουν μαζί με τη λεία τους!

Οι δράστες είχαν κόψει το σύρμα της περίφραξης και μπήκαν στην αυλή του σπιτιού στην περιοχή του Μπισχινόκαμπου, όπου έβγαλαν το παράθυρο του μπάνιου για να τρυπώσουν μέσα. Ερεύνησαν το σπίτι και άρπαξαν 60 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ και ένα κινητό, όμως τη στιγμή που έφευγαν οι ιδιοκτήτες ξύπνησαν και βγήκαν από το υπνοδωμάτιό τους.

Οι κακοποιοί αντέδρασαν αστραπιαία. Ένας από αυτούς άρπαξε το σκουπόξυλο και χτύπησε τον 63χρονο στο κεφάλι και την 56χρονη σύζυγό του στο χέρι. Την ίδια στιγμή, ο δεύτερο έβγαλε ένα μαχαίρι και απειλώντας τους με αυτό τους υποχρέωσε να μείνουν ακίνητοι. Έτσι, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν, χωρίς να βρεθούν τα ίχνη τους παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας.



 Βούλγαρος ρατσιστής λήστεψε, βασάνισε & επιχείρησε να βιάσει Ελληνίδα στη Λαμία

Συνελήφθη, xθές (13-01-2012) το μεσημέρι, στη Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, 31χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για ληστεία, απόπειρα βιασμού και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος 28χρονης ημεδαπής στη Λαμία Φθιώτιδας.
Ειδικότερα χθές το μεσημέρι και περί ώρα 13:50΄, ο 31χρονος μετέβη σε κοσμηματοπωλείο, ιδιοκτησίας 54χρονης ημεδαπής, στη Λαμία και ενώ εκείνη την ώρα παρευρισκόταν εντός του καταστήματος η 28χρονη κόρη της.

Ο δράστης αιφνιδίασε την 28χρονη και με την απειλή κατσαβιδιού την οδήγησε στο χώρο της κουζίνας του καταστήματος, όπου άρχισε να την εξυβρίζει και να τη χτυπά με τα χέρια του σε διάφορα μέρη του σώματος της. Στη συνέχεια παίρνοντας ένα μαχαίρι, που υπήρχε στη κουζίνα, την τραυμάτισε στο δεξί της χέρι λέγοντας της ότι θέλει να την βιάσει.

Η 28χρονη αντιστάθηκε και απώθησε τον δράστη, ο οποίος αφού αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά τράπηκε σε φυγή, πλην όμως κατά την προσπάθεια διαφυγής του ακινητοποιήθηκε από περαστικούς πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ σε σωματική έρευνα που διενήργησαν βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν:

Είκοσι (20) χρυσοί σταυροί.
Ένα (1) χρυσό περιλαίμιο.
Δύο (2) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Μια (1) βιντεοκάμερα.
Ένα (1) μαχαίρι.
Διαρρηκτικά εργαλεία (ένα κατσαβίδι και ένας κάβουρας).
Το χρηματικό ποσό των (450) περίπου ευρώ, το οποίο θα σταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.



Ζευγάρι Αλβανών πωλούσαν τον θάνατο στο Ηράκλειο

Σε συνέχεια του από 12/01/2012 Δελτίου Τύπου, σχετικά με την ανεύρεση ποσότητας ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της πόλης του Ηρακλείου γνωρίζεται ότι, συνελήφθησαν χθες (13/01/2012) το απόγευμα, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, 25χρονος και 22χρονη, αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας.

Ειδικότερα, κατόπιν πληροφοριών και σχετικών αναζητήσεων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ότι δράστης, είναι ο 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε ως συνεργό, την 22χρονη ομοεθνή του.

Χθες (13/01/2012) το πρωί, διενεργήθηκαν έρευνες στα σημεία όπου ο 25χρονος είχε εντοπιστεί να πηγαίνει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

τρεις (3) κενές πλαστικές εμπορικές συσκευασίες στιγμιαίου καφέ,

δυο (2) πλαστικές εμπορικές συσκευασίες στιγμιαίου καφέ εντός της οποίας υπήρχαν δεκαπέντε (15) ποσότητες ηρωίνης τυλιγμένες σε νάιλον συσκευασίες συνολικού μικτού βάρους εβδομήντα έξι και εννέα (76,9) γραμμαρίων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, εντοπίστηκε ο 25χρονος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, μετά από έρευνα που έγινε σ΄αυτόν, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

το χρηματικό ποσό των τριακοσίων τριάντα (330) ευρώ,
δυο (2) κινητά τηλέφωνα .

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 25χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα πέντε (3.255) ευρώ,
ένα αντίγραφο εταιρείας αποστολής χρημάτων με αποστολέα την 22χρονη,
τρία κινητά τηλέφωνα,
ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ,
νάιλον σακούλες οι οποίες χρησιμοποιούνταν για τις συσκευασίες ναρκωτικών ,
μία μονωτική ταινία,
ένα ψαλίδι κοπής,
ένα βιβλιάριο καταθέσεων της τράπεζας Εθνικής με δικαιούχο τον 25χρονο και
μία πλαστική εμπορική συσκευασία στιγμιαίου καφέ.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία της 22χρονης όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δύο (2) τυποποιημένες νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης, μικτού βάρους πεντακοσίων πέντε (505) και πεντακοσίων είκοσι (520) γραμμαρίων,

μία (1) νάιλον σακούλα που περιείχε τριάντα έξι (36) νάιλον συσκευασίες συνολικού μικτού βάρους εκατόν ογδόντα πέντε (185) γραμμαρίων,

μία (1) ζυγαριά ακριβείας

ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες με της σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν σήμερα (14-01-2012) στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.



Αλβανός ρατσιστής τελικά ο δολοφόνος του 66χρονου Έλληνα στα Πετράλωνα

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 66χρονου ημεδαπού, ο οποίος δολοφονήθηκε βραδινές ώρες της 6-3-2010 μέσα στο διαμέρισμα του στα Πετράλωνα.

Δράστης είναι ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία.

Σε βάρος του 27χρονου αλλοδαπού, που διέφυγε αμέσως μετά το έγκλημα στη χώρα του, εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή και παράλληλα γίνονται ενέργειες για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος.

Επίσης για τον ανωτέρω εκκρεμεί και άλλο Ένταλμα Σύλληψης, του Ανακριτή Σύρου για ανθρωποκτονία και βιασμό, πράξεις που έγιναν την 17-1-2008, στην περιοχή «Μεγάλη Άμμος» στη Μύκονο σε βάρος 24χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ρωσίας.



Αλγερινός τουρίστας με ένα κιλό χασίσι στα Χανιά

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Σούδας από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, μετά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, ένας 24χρονος Αλγερινός, διότι βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός των αποσκευών του, μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη ινδική κάνναβη, μικτού βάρους 1.006 γραμμαρίων και ένα πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.



Αλβανικό DNA ~ Ληστείες, βιασμοί, κλοπές, πλιάτσικο, ξανά & ξανά & ξανά...

Πριν από δυο εβδομάδες είχε συλληφθεί στο Μαρμάρι Ευβοίας με «φούντα» και διατάχθηκε η απέλασή του όταν διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Όμως, όχι μόνο δεν απελάθηκε, αλλά εξακολούθησε να κινείται ανενόχλητος στην Εύβοια και μάλιστα κάνοντας… διαρρήξεις!

Ο 20χρονος Αλβανός συνελήφθη για δεύτερη φορά μετά τις 29 Δεκεμβρίου, αυτή τη φορά στην Κάρυστο, και πάλι για να απελαθεί!

Όμως, κατά τη διάρκεια της κράτησής του αποκαλύφθηκε ότι είχε διαρρήξει το περίπτερο ενός 59χρονου από το οποίο έκλεψε 400 ευρώ, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και πακέτα τσιγάρων, το σπίτι ενός 55χρονου ομοεθνούς του στο Μαρμάρι από το οποίο έκλεψε 40.000 ευρώ (είδες λεφτά ο άλλος Αλβανός...) και αντικείμενα αξίας 2.500 ευρώ και το σπίτι ενός 29χρονου Αλβανού πάλι στο Μαρμάρι από το οποίο πήρε 70 ευρώ και αντικείμενα αξίας 2.360 ευρώ! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, ενώ ερευνάται αν διέπραξε και άλλες διαρρήξεις.


Σπείρα Γεωργιανών διαρρηκτών εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης εξάρθρωσαν σπείρα αλλοδαπών, η οποία δρούσε σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια εδώ και τρία χρόνια.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι σε βάρος τριών υπηκόων Γεωργίας, δύο 26χρονοι κι ένας 27χρονος, σχηματίστηκε δικογραφία και κατηγορούνται ότι διέπραξαν 24 διαρρήξεις διαμερισμάτων, από το Φεβρουάριο του 2008 έως τον Φεβρουάριο του 2011.

Οι τρεις δράστες έκλεβαν χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξία άνω των 86.000 ευρώ.

Η δικογραφία θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Εξιχνιάστηκαν τρεις ένοπλες ληστείες ταχυδρομικών διανομέων

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις ληστείας, δύο στην Μεσσηνία και μία στην Λακωνία, καθώς και τρεις υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτων, από την ασφάλεια Καλαμάτας σε συνεργασία με το γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών.

Δράστης είναι ένας 33χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Καλαμάτας και αναζητείται από τις αρχές.

Συγκεκριμένα από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος στις 5 Ιανουαρίου 2010, στην Ασπροπουλιά Μεσσηνίας, μαζί με δύο ακόμη άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί την 29η Σεπτεμβρίου 2009 από τον Άγιο Δημήτριο Αττικής, ακινητοποίησαν 48χρονο ταχυδρομικό διανομέα και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν έναν ταχυδρομικό σάκο που περιείχε χρηματικό ποσό, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2010 το πρωί, στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας, μαζί με ένα ακόμη άτομο και χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί στις 20 Δεκεμβρίου 2009 από την Κόρινθο, ακινητοποίησαν 45χρονο ταχυδρομικό πράκτορα και με την απειλή όπλων του πήραν μία τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό.

Στις 13 Μαρτίου 2010 το μεσημέρι, στο Νέο Οίτυλο Λακωνίας, μαζί με ένα ακόμη άτομο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί στις 4 Φεβρουαρίου 2010 από τα Φιλιατρά, ακινητοποίησαν 60χρονο, υπάλληλο εταιρίας διανομής εφημερίδων και με την χρήση σωματικής βίας, καθώς και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Η ασφάλεια ερευνά την συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες ενέργειες.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου