Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Θανατική ποινή για τον ακροαριστερό



Τη θανατική ποινή για τον παρανοϊκό ακροαριστερό Τζέημς Χολμς που αιματοκύλησε έναν κινηματογράφο (πρεμιέρα του Batman) στο Κολοράντο σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 70, θα ζητήσουν οι κατήγοροι στη δίκη, που αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες.



Οι κατήγοροι απέρριψαν πρόταση των συνηγόρων του Χολμς να παραδεχθεί την ενοχή του και να γλυτώσει έτσι την εκτέλεση. Η απόφαση των κατηγόρων θα καθυστερήσει και άλλο την εκδίκαση της υπόθεσης, που είναι προγραμματισμένη για τον Αύγουστο ώστε να προετοιμαστούν όλες οι πλευρές. Κατά την ακροαματική διαδικασία της Δευτέρας ο εισαγγελέας της περιοχής, Τζορτζ Μπλάουχερ, είπε χαρακτηριστικά ότι η εκτίμησή του είναι πως "η (απόδοση) Δικαιοσύνης για τον Χολμς είναι ο θάνατος".

Ο Χολμς που άκουσε τα λόγια του εισαγγελέα παρέμεινε ατάραχος στο εδώλιο, όπως και οι γονείς του που βρίσκονταν στο ακροατήριο. Ο εισαγγελέας τόνισε πως μέχρι τη δημοσιοποίηση της πρότασής του για θανατική ποινή κανείς δεν γνώριζε την απόφασή του και πρόσθεσε πως οι κατήγοροι έχουν συζητήσει για την υπόθεση με τουλάχιστον 800 θύματα της επίθεσης και συγγενείς τους.



http://cheatersflorida.wordpress.com/2012/07/20/updated-is-james-e-holmes-a-occupy-black-bloc-member-he-plotted-to-kill-cops-james-e-holmes-shoots-up-aurora-co-movie-theater-killing-12-and-wounding-59-as-batman-movie-slams-ows/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου