Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Τί αγοράζουν οι πλούσιοι όταν δεν ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά τους;

 

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πιο ασυνήθιστα προϊόντα πολυτελείας που διαθέτει το 1% του πληθυσμού του Μονακό, συμπεριλαμβανομένων μιας περιστρεφόμενης ξαπλώστρας, χειροποίητων ξύλινων σκι και γούνινων παλτών για σκύλους.


Πολυτελή ξαπλώστρα

luxury gallery chair

Αυτή η πολυτελής ξαπλώστρα από την φινλανδική εταιρεία Remmus περιστρέφεται αυτόματα προς τον ήλιο, εξασφαλίζοντας ειδική ηλιοθεραπεία για να μην στριφογυρνάτε όλη μέρα.

Η ξαπλώστρα που λειτουργεί με μπαταρία διαθέτει ηχεία Bose, ένα ψυγείο ποτών και ένα σταθμό φόρτισης για το smartphone. Έχει επίσης ένα κουμπί που ονομάζεται «υπηρεσία».

Η Remmus καλεί την ξαπλώστρα μια «επανάσταση στην πολυτελή ηλιοθεραπεία».

Η ξαπλώστρα παρουσιάστηκε στην επίδειξη στο Μονακό στην ετήσια επίδειξη πολυτελών αυτοκινήτων Top Marques στα μέσα Απριλίου.


Συνθετικό δαχτυλίδι με ανθρώπινη τρίχα

luxury gallery ring

Η αυστριακή εταιρεία Mevisto δημιούργησε μια νέα διαδικασία για να δημιουργεί συνθετικά ζαφείρια και ρουμπίνια που ενσωματώνουν ανθρώπινα μαλλιά, ανθρώπινες στάχτες, ακόμη και γούνα σκύλου.

Ακούγεται ανατριχιαστικό, αλλά απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν ένα ενθύμιο ενός αγαπημένου τους προσώπου. Η νέα εταιρεία έχει ήδη λάβει εκατοντάδες παραγγελίες και έχει ήδη αποστείλει κοσμήματα για περίπου 40 πελάτες.

Αν δεν μπορείτε να δείτε πραγματικά τα μαλλιά ή τις στάχτες στο εσωτερικό των πολύτιμων λίθων, ένας εκπρόσωπος από τη Mevisto διαβεβαίωσε το CNNMoney ότι τα προϊόντα τους περιέχουν επιστημονικά πιστοποιημένο βιογενές υλικό.

Αν και το δαχτυλίδι που απεικονίζεται παραπάνω μπορεί να φαίνεται ακριβό, οι τιμές μπορεί να φτάσουν και υψηλότερα. Ένα κολιέ, σετ με ένα δαχτυλίδι, μπορεί να κοστίζουν 212.000 ευρώ.


Πολυτελή μπουκάλια νερού

luxury gallery water


Αυτό το μπουκάλι νερό περιέχει νερό που προέρχεται από έναν παγετώνα στην Τσεχική Δημοκρατία, που άρχισε να λιώνει 15000 χρόνια πριν.

Το νερό του παγετώνα συλλέγεται «από τα βάθη της Γης», όπου η καθαρότητα του έχει διατηρηθεί ως τις μέρες μας», λέει η Ehden, η ευρωπαϊκή εταιρεία που το εμπορεύεται σε μεγάλες επιχειρήσεις, όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ιδιωτικών τζετ.

Η εταιρεία λέει ότι το νερό δεν πρέπει να φιλτράρεται ή να επεξεργάζεται πριν από την εμφιάλωση, επειδή είναι τόσο καθαρό. Αλλά ακόμα διαθέτει 22.5k φύλλα χρυσού στις φιάλες, τα οποία το κάνουν να λάμπει στον ήλιο.

Μικρά πλαστικά μπουκάλια του νερού πωλούνται για 1 ευρώ το καθένα, αλλά το νερό στις διακοσμητικές γυάλινες φιάλες μπορεί να πουληθεί για 100 ευρώ η κάθε μία.


Η επόμενη γενιά του «Segway»

luxury gallery segway

Τα παιδιά και οι γονείς συρρέουν για να δοκιμάσουν το «The Board» και το «Wheel», τα νέα προϊόντα που λειτουργούν με μπαταρία και μοιάζουν με ένα skateboard και ένα Segway.

Το «The Board», που απεικονίζεται παραπάνω, κοστίζει 890ευρώ και μπορεί να ταξιδεύει με περίπου 6 μίλια ανά ώρα.

Το «The Wheel» διαθέτει έναν ενιαίο μεγάλο τροχό που κάνει τον αναβάτη να μοιάζει σαν να είναι πάνω σ 'ένα παράξενο ηλεκτρικό μονόκυκλο. Κοστίζει 1.290 ευρώ και μπορεί να χτυπήσει ταχύτητες 10 μίλια ανά ώρα.

Η γαλλική εταιρεία Wheel Lib άρχισε να πωλεί αυτά τα κινεζικής κατασκευής gadgets, φέτος. Είναι ακριβά, αλλά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.


Χειροποίητα ξύλινα σκι

luxury gallery skiis

Δύο νέες ευρωπαϊκές εταιρείες έχουν αρχίσει την κατασκευή χειροποίητων ξύλινων σκι για πλούσιους πελάτες, με την πεποίθηση ότι έχουν βρει μια αναξιοποίητη θέση στην αγορά.

Με έδρα την Ιταλία, η εταιρεία Ullak, η οποία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, συνεργάζεται με τους πελάτες για παραγωγή σκι επί παραγγελία, με διακοσμητικά αντικείμενα, όπως δέρμα φιδιού και κρύσταλλα Swarovski. Τα σκι αυτά κοστίζουν μεταξύ 3.400 έως 12.000 ευρώ.

Η εταιρεία μπορεί να παράγει μέχρι και 50 σετ ανά έτος.

Η ελβετική ανταγωνίστρια εταιρεία, Anouk, η οποία ξεκίνησε περίπου την ίδια εποχή, προσφέρει στους πελάτες της, τη δυνατότητα να ενσωματώσουν χρυσό, κρύσταλλα, ακόμη και διαμάντια στα σκι τους.

Ο ιδρυτής της Anouk, Alessando Gabrielli λέει ότι τα βασικά πέδιλα του σκι κοστίζουν 2.500 ευρώ, αλλά προσθέτοντας χρυσό και ειδικό ξύλο, η τιμή τους φτάνει τα 10,000 ευρώ.
Και οι δύο εταιρείες λένε ότι οι τιμές τους μπορεί να φτάσουν και υψηλότερα, ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών τους.


Γούνινα παλτά για σκύλους

luxury gallery dog coat

Τι μπορείτε να αγοράσετε για ένα σκυλί που έχει τα πάντα; Ένα γούνινο παλτό, φυσικά.

Το Star's Dog MC πουλάει αυτό το εξωφρενικά πολυτελές αντικείμενο, μαζί με άλλα γλυκανάλατα ρούχα και αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων.

Η γαλλική εταιρεία, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα του Μονακό, προσφέρει επίσης θεραπείες για χαϊδεμένα κουτάβια, συμπεριλαμβανομένων ειδικών μασάζ με αιθέρια έλαια.

Η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, Marie-Laurence Arago, τόνισε στην CNNMoney ότι κάθε σκυλί που έρχεται στο σαλόνι ομορφιάς σαπουνίζεται δύο φορές, σε αντίθεση με άλλα ινστιτούτα που προσφέρουν μόνο μια φορά.

Γιατί θα πρέπει τα σκυλιά να λαμβάνουν αυτού του είδους την πολυτελή θεραπεία;
«Ένα σκυλί δεν είναι iPhone, είναι μέρος της οικογένειας», λέει η Arago.


Αξεσουάρ εμπνευσμένα από αυτοκίνητα

luxury gallery suitcase

Αυτά τα αντικείμενα έχουν σαφώς σχεδιαστεί για να προσελκύσουν τους λάτρεις των αυτοκινήτων.
Τα αξεσουάρ από την Aznom, την εταιρεία με βάση την Ιταλία, ενσωματώσει ένα ευρύ φάσμα υλικών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων και ινών άνθρακα, αλουμίνιο και ακόμη και των ζωνών ασφαλείας.

Η πιο ακριβή επιλογή χαρτοφύλακα, απεικονίζεται στην φωτογραφία και κοστίζει 2.700 ευρώ. Ωστόσο, η νεότερη συλλογή της Aznom, περιλαμβάνει μερικές πιο προσιτές επιλογές που αρχίζουν γύρω στα 100 ευρώ η κάθε μία.


newmoney.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου