Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Γειά σου Cortana, είμαι ο Krasodad & έχω Windows XP :)


Η "Cortana" είναι ο εικονικός βοηθός της Microsoft, που αναμένεται να μπει στην ζωή των χρηστών των Windows 9...

Μετά την κατά γενική ομολογία αποτυχία των Windows 8 να πείσουν τους χρήστες των Windows 7 να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους, η Microsoft ετοιμάζεται να φέρει τα Windows 9 με μία μορφή μίξης νέου και παλιού.


Ένας από τους νεοτερισμούς των Windows 9 είναι κάτι που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στο παρελθόν σε PC και laptops, και πρόκειται για την βοηθό εικονικής πραγματικότητας της Microsoft, με το όνομα Cortana.

Η Cortana είναι η εξέλιξη των άλλων εικονικών βοηθών όπως το Siri και το Google Now, με την Microsoft να καλεί του χρήστες να μιλούν με φυσικό τρόπο στην εικονική βοηθό τους αλλά και να "ξοδεύουν" χρόνο μαζί με την Cortana, καθώς όσο πιο πολύ της μιλά ο χρήστης, τόσο περισσότερα μαθαίνει για τον εαυτό του και μπορεί να τον εξυπηρετήσει καλύτερα.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία η Microsoft σκοπεύει να εμφανίσει την Cortana μαζί με τα Windows 9, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα screenshots των Windows 9 με την φιγούρα της νέας εικονικής βοηθού.


2 σχόλια:

st είπε...

αμα αρχίσουμε να μιλάμε και με εικονικές γκόμενες..............το χάσαμε το παιχνίδι πατριώτη. Μας βλέπω όλους αντί να μιλάμε με την γυναίκα μας, την γκόμενα, τους φίλους, να το ρίχνουμε στη ψιλή κουβεντούλα με την Cortana και όποια cortana. Μιλάμε για ΤΗΝ αποχαύνωση

st είπε...

τι unknown ρε google!!!!! O st είμαι, ΠΠΠΛΛΛΑΑΑΚΑ με κάνεις?

Δημοσίευση σχολίου