Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Παρανοϊκοί ρατσιστές ~ Ζουν ανάμεσά μας (και κόβουν κεφάλια)


Ζω στην Αθήνα, είμαι τζιχάντ και θα έκοβα κεφάλια - Στην Ελλάδα οι εισαγγελείς ξύνουν τα πουλάκια τους...

Και όμως υπάρχουν τζιχαντιστές και στην Ελλάδα… Με την κάμερα του Star ο Βαγγέλης  Γκούμας εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας σε σημείο όπου συγκεντρώνονται αλλοδαποί που βρίσκονται παράνομα στην χώρα μας έναν νεαρό άνδρα μουσουλμάνο ο οποίος δηλώνει υποστηρικτής της τζιχάντ. H μαρτυρία του σοκάρει.

 
«Ναι είμαι τζιχαντιστής και θα έκοβα κεφάλια αν ενοχλούσαν εμένα, το σπίτι μου» δήλωσε ο νεαρός άνδρας που βρίσκεται στην Ελλάδα μας εδώ και έξι χρόνια.

Ο νεαρός μουσουλμάνος από τα λεγόμενά του φαίνεται ότι έχει μίσος για τους Αμερικάνους.
Μάλιστα έφτασε στο σημείο να δικαιολογήσει τις αγριότητες των  τζιχαντ που  αποκεφαλίζουν  δυτικούς. «Όποιος σκοτώνει τους Αμερικανούς καλά κάνει γιατί κάνουν πολύ άσχημα πράγματα σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία και Πακιστάν.»

Ο νεαρός μουσουλμάνος υποστήριξε επίσης ότι υπάρχουν και άλλοι στην χώρα μας που σκέπτονται όπως και αυτός και είναι έτοιμοι αν αισθανθούν ότι κινδυνεύουν να πάνε να πολεμήσουν. «Τζιχαντ είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ....αν μου ζητήσουν να πάω στη χώρα μου, θα πάω να πολεμήσω» είπε.

Ο νεαρός μουσουλμάνος στο τέλος της συνέντευξης είπε ότι δεν φοβάται τίποτα και γύρισε μάλιστα επιδεικτικά το πρόσωπό του στην κάμερα  για να τον καταγράψουμε.

Πάντως αυτό που φάνηκε και κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ και θα διαπιστώσετε και εσείς βλέποντας το βίντεο είναι ότι υπήρχε αδιόρατος φόβος για τους περισσότερους μουσουλμάνους στο άκουσμα και μόνο της λέξης τζιχάντ ή τζαχάντ.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε συγκεκριμένα σημεία στο κέντρο της Αθήνας και στο Μαρκόπουλο  έγιναν με έναν σκοπό: να εντοπίσουν άτομα που έχουν έρθει στην χώρα μας χωρίς χαρτιά και είναι έτοιμοι να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχάντ.


Δείτε εδώ το βίντεο του Star

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου