Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Δίνουνε έστω κι 1 ευρώ για να δούνε αυτό το γκάου;


Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στον τερματικό σταθμό των ιδιωτικών πτήσεων, έφθασε λίγο μετά τις 7 μ.μ. της Τετάρτης η...
πολυσυζητημένη αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία θα πραγματοποιήσει το φαντασμαγορικό σόου «Artpop Ball» στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.


Η Lady Gaga «αποζημίωσε» τους φωτορεπόρτερ που είχαν στρατοπεδεύσει στην είσοδο του αεροδρομίου για να την δουν με ένα μικρό σόου.



Το ενδιαφέρον για την εκκεντρική ερμηνεύτρια είναι μεγάλο και χαρακτηριστικό είναι ότι από νωρίς το μεσημέρι αμέτρητοι φωτορεπόρτερ είχαν περικυκλώσει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια στο Σύνταγμα, όπου η ίδια θα διαμείνει.

H Lady Gaga άλλωστε είχε φροντίσει να «πυροδοτήσει» το κλίμα καθώς αναχωρώντας από την Κωνσταντινούπολη νωρίτερα την Τετάρτη είχε προκαλέσει αίσθηση με το αποκαλυπτικό φόρεμά της.




Η Lady Gaga αναχωρώντας το απόγευμα της Τετάρτης από την Κωνσταντινούπολη 


Τα εισιτήρια της συναυλίας

Με τα δεύτερα πιο ακριβά εισιτήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί («golden standing» 104,5 ευρώ), το κοινό μπορεί ακόμα να προμηθευτεί τα πιο χαμηλού κόστους εισιτήρια που ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 82,5 ευρώ, όπως επίσης και τα πιο ακριβά εισιτήρια της συναυλίας «VIP» που στοιχίζουν 115,5 ευρώ.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου