Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η αλήθεια για την υπόθεση Φύσσα & η δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής


Η δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής, η μεθοδευμένη λασπολογία, η σκόπιμη και κατασκευασμένη κατά συρροή παραπληροφόρηση, η προσπάθεια να την συνδέσουν με τον Ναζισμό, τον φασισμό δαιμονοποίησαν την Χρυσή Αυγή.

Για τις δημοκρατικές δυνάμεις η Χρυσή Αυγή κατασκευάστηκε ως το αντίπαλο δέος, το συνταγματικό και αντισυνταγματικό τόξο, έπλασαν ιστορίες φανταστικές, τερατολόγοι αριστεριστές διοχέτευσαν στην κοινωνία τον μύθο….της Χρυσής Αυγής.

Ένα έγκλημα στο Κερατσίνι, που δεν είχε πολιτικά κίνητρα αλλά ήταν απόρροια καθημερινών ανταγωνισμών περιθωριακών στοιχείων και από τις δύο πλευρές, κατέληξε στον θάνατο...
ενός αριστεριστή του Π. Φύσσα.

Το σύστημα άδραξε την μεγάλη ευκαιρία, να χρησιμοποιήσει τον θάνατο ενός αριστεριστή ώστε να χτίσουν μεθοδικά το big plan πως θα βγάλουν από την μέση πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
Ο Φύσσας που έχασε την ζωή του ήταν το απόλυτο εργαλείο προπαγάνδας.
Το σύστημα έβλεπε ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται όταν όλοι οι άλλοι απλά… είχαν εγκλωβιστεί σε πτωτικό κανάλι φθοράς.

Αν δεν υπήρχε ο Φύσσας, θα κατασκευαζόταν ένα άλλο σενάριο, ο στόχος ήταν ένας να νομιμοποιηθεί η προπαγάνδα περί εγκληματικής οργάνωσης με αίμα.
Το αίμα ήταν το όπλο, το εργαλείο για να μπορέσει η δικαιοσύνη να συνδέσει το πολιτικό σχέδιο με την ποινική διάσταση του θέματος.

Μέρος της δικαιοσύνης είναι υποχείριο της πολιτικής εξουσίας όπως ο Μπαλτάκος αποκάλυψε.
Ο Φύσσας ήταν το τραγικό πρόσωπο, για το οποίο έκλαψαν πραγματικά οι στενοί του συγγενείς ενώ όλοι οι υπόλοιποι υποκριτικά χρησιμοποιούν τον Φύσσα για να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή.
Για όλους αυτούς ο Φύσσας δεν είναι τίποτε άλλο από ένα…επιπλέον νεκρό.

Αναρχικοί, αριστεριστές, δήθεν δημοκράτες και άλλα συναφή μπουμπούκια της κοινωνίας μας εκμεταλλεύονται τον θάνατο χρησιμοποιώντας τον ως όπλο ιδεολογικής προπαγάνδας.
Τα άτομα αυτά…ονομάζονται στην καθομιλουμένη σκουπίδια.

Τα σκουπίδια λοιπόν χρησιμοποίησαν ως άλλοθι τον νεκρό αριστεριστή για να ξεδιπλώσουν την προπαγάνδα τους.

Αν ο Φύσσας δεν είχε δολοφονηθεί από μέλλος της Χρυσής Αυγής και είχε δολοφονηθεί από στέλεχος του ΚΚΕ, ή του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ κανείς….δεν θα ήξερε σήμερα τον Φύσσα, θα ήταν απλά ένας νεκρός, για τον οποίο μόνο η οικογένεια του θα πονούσε πραγματικά.

Η ηρωποίηση Φύσσα δεν συνέβη γιατί ο Φύσσας ήταν κάποιος σπουδαίος πολίτης αυτής της χώρας, ένας καθημερινός άνθρωπος ήταν που είχε όνειρα, αλλά γιατί η δολοφονία μπόρεσε μέσα από παραμορφωτικούς φακούς να συνδεθεί με την Χρυσή Αυγή.

Ο αντίπαλος της κοινωνίας δεν ήταν η ηθική διάσταση….του εγκλήματος, η κοινωνία είναι πολύ υποκρίτρια και δεν παραπλανά κανένα αλλά το γεγονός ότι η δολοφονία ήταν το μέσο για να συνδεθεί το σχέδιο….περί εγκληματικής οργάνωσης με αίμα, με ένα θύμα ώστε να λάβει τραγική διάσταση και να διαχυθεί από τα μέσα ενημέρωσης στο πλαίσιο της πολιτικής προπαγάνδας.
Για να το θέσουμε απλά το κράτος, η κυβέρνηση και μέρος της δικαιοσύνης την είχαν στημένη στην Χρυσή Αυγή.

Αν δεν ήταν ο Φύσσας θα ήταν κάτι άλλο, αλλά όσο ποιο τραγικό είναι ένα γεγονός, τόσο μεγαλύτερη απήχηση έχει στην κοινωνία.

Η αριστερή προπαγάνδα συνέπλευσε με το κυβερνητικό σχέδιο, οι αριστεροί θέλουν το εργαλείο του φασισμού γιατί τους δίνει ζωή και η κυβέρνηση ήθελε το έγκλημα για να ενεργοποιήσει το σχέδιο για εγκληματική οργάνωση στιγματίζοντας την Χρυσή Αυγή.

Είτε μας αρέσει είτε όχι στήθηκε ένα σχέδιο, ένα κόλπο όπου η Χρυσή Αυγή έπρεπε να αποδυναμωθεί, να ανακοπεί η δύναμη της.

Ορισμένες φορές έχουμε αναφερθεί εδώ στο www.bankingnews.gr για τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε το σχέδιο ενοχοποίησης της Χρυσής Αυγής και βεβαίως κάτι αριστεριστές χειρίστου είδους, κάτι κομπλεξικοί τύποι,  μας στοχοποιούν.

 Ο σκοπός των αναλύσεων μας έχει να κάνει με την ουσία του σχεδίου που η κυβέρνηση συνέταξε και επεξεργάστηκε, το πώς χρησιμοποίησε την δικαιοσύνη και πως χρησιμοποίησε την αριστερά για να δώσει δραματικό τόνο σε ένα ατυχές συμβάν, της δολοφονίας του Π. Φύσσα.

Η Χρυσή Αυγή και κάθε μέρα στην Εκκλησία να πήγαινε να ανάψει ένα κερί και να κάνει το σταυρό της πάλι θα στοχοποιείτο, θα κατασκευαζόταν ο μύθος της εγκληματικής οργάνωσης.
Ήταν όλα προσχεδιασμένα.

Η αριστερίζουσα  ψύχωση με τον φασισμό ήταν το εργαλείο της δαιμονοποίησης.

Η ηττημένη αριστερά του εμφυλίου, έγραψε την ιστορία και καλλιέργησε στην κοινωνία ότι ο αριστερός ήταν ο πατριώτης δημοκράτης και ο δεξιός ο συνεργάτης των γερμανών, με αυτό τον τρόπο η αριστερά προσπάθησε ιστορικά να απενεχοποιήσει το πλήθος των εγκλημάτων που διέπραξε κατά των Ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή έπρεπε να στοχοποιηθεί, ήταν μια μη ελέγξιμη δύναμη, εκτός συνταγματικού τόξου, προκαλούσε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ήταν μια μεγάλη απειλή γιατί είχε απήχηση και στην κοινωνία.

Προφυλακίζοντας με συνοπτικές, έωλες και γελοίες κατηγορίες την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, καλλιεργώντας μονίμως την εικόνα μιας εγκληματικής ομάδας θεώρησαν ότι θα την στείλουν πάλι στο 1%.

Οι ευρωεκλογές ήρθαν, οι δημοσκοπήσεις επαναλαμβάνονται και η Χρυσή Αυγή σταθερά είναι τρίτη δύναμη.

Προφανώς και ανακόπηκε η δυναμική της αυτό είναι αληθές, το 15% έχει γίνει 9% με 10% αλλά παραμένει τρίτη δύναμη.

ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις έπονται με μεγάλη διαφορά.
Κανείς εκ των αναλυτών ή αυτών που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη δεν κάθισε να αναλύσει γιατί η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να παραμένει τρίτη εκλογική δύναμη και οι δημοκρατικές δυνάμεις, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι διολισθαίνουν;

Υπάρχει εξήγηση;

Προφανώς και υπάρχει.

Σε άλλη ανάλυση μας θα παρουσιάσουμε τεκμηριωμένα γιατί η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει να διεισδύσει στην κοινωνία και να εδραιωθεί ως τρίτο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα, παρά την απίστευτη λασπολογία, την προπαγάνδα και τις προφυλακίσεις.

Αν στην θέση της Χρυσής Αυγής ήταν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ τα κόμματα αυτά όχι στην τρίτη θέση δεν θα βρίσκονταν αλλά δεν θα καταγράφονταν καν στις δημοσκοπήσεις καθώς θα εμφάνιζαν ποσοστά κάτω του 0,1% θα είχαν ολοκληρωτικά διαλυθεί.

Γιατί λοιπόν η Χρυσή Αυγή δεν καταστράφηκε αλλά αντιθέτως διατηρεί τις δυνάμεις της;
Υπάρχει πειστική απάντηση που θα παρουσιάσουμε προσεχώς.


Υποσημείωση

Οι προφυλακίσεις των μελών της Χρυσής Αυγής με το πρόσχημα της εγκληματικής οργάνωσης, επιτεύχθηκαν και το σύστημα θα προσπαθήσει να τους διατηρήσει όσο μπορεί περισσότερο προφυλακισμένους με δήθεν γελοία επιχειρήματα ότι δεν μπορούν να αποφυλακιστούν γιατί μπορεί να τελέσουν τα ίδια εγκλήματα.

Κατά ένα παράδοξο τρόπο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με άλλους παράγοντες κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης αλλά η δικαιοσύνη δεν έχει πρόβλημα να δεχθεί υπομνήματα και ούτε ανησυχεί για την τέλεση παρόμοιων εγκλημάτων, γιατί απλά δεν ζήτησε να προφυλακιστούν.
Ο Μαρινάκης και ο κάθε Μαρινάκης έχει και ορθώς το τεκμήριο της αθωότητας που μπορεί να επικαλεστεί αλλά αυτό το τεκμήριο δεν ίσχυσε για τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Τι θέλουμε να πούμε ότι το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής είναι σωστό.
Δεν πας να είσαι εγκληματίας δεν θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία.
Αν είσαι εγκληματίας χρυσαυγίτης είσαι καταδικασμένος.

Δεν σε στοχοποιεί το έγκλημα αγαπητέ αναγνώστη αλλά η ιδεολογική σου ταυτότητα.
Αν είσαι ένας εγκληματίας απλά είσαι ένας απλό εγκληματίας κατά την αριστερά των αναρχικών και τρομοκρατών.

Αν είσαι βουλευτής της Χρυσής Αυγής τότε είσαι ένοχος και η ενοχή δεν σχετίζεται με την πράξη αλλά την ιδεολογική δαιμονοποίηση του όρου Χρυσή Αυγή.

www.bankingnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου