Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Θα το δούμε αυτό ~ Kingsman: The Secret Service Trailer 2


Ο Κόλιν Φερθ, ο οποίος μεταξύ μας θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας πολύ πιο κλασάτος Τζέιμς Μποντ σε ένα εναλλακτικό κινηματογραφικό σύμπαν, υποδύεται εδώ έναν βετεράνο πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας που παίρνει υπό την προστασία του τον γιο ενός παλιού του φίλου και δίνει την ευκαιρία στον νεαρό αλητάκο να χτίσει μια καριέρα βς πράκτορας.


Και το timing δεν θα μπορούσε να είναι πιο κρίσιμο, αφού μια σειρά από απαγωγές παλιών σταρ ταινιών επιστημονικής φαντασίας συγκλονίζουν το Χόλιγουντ, ο πληθυσμός μιας ολόκληρης πόλης δολοφονείται κι ένα σκοτεινό μυστικό αναδύεται από τα σπλάχνα του όρους Εβερεστ. Σημάδια μιας μεγάλης συνωμοσίας που ο νεόκοπος πράκτορας με την βοήθεια του μεντορά του θα πρέπει να ξεσκεπάσει!

Το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και όπως μπορείτε να φανταστείτε κινείται στο γνώριμο ύφος των κόμικ του Μίλαρ, κάπου ανάμεσα στο σοβαρό και το αστείο, την δράση και την υπερβολή της, αλλά τόσο το έμφυτο cool του Φερθ, όσο και η παρουσία ηθοποιών όπως ο Σάμιουελ Τζάκσον, ο Μάρκ Στρονγκ, κι ο Μάικλ Κέιν, μας κάνουν να ανυπομονούμε για κάτι που ελπίζουμε ότι θα είναι όσο διασκεδαστικό υπόσχεται.

flix.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου