Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Δείτε την φοιτήτρια που έχει να ξυριστεί 8 χρόνια - ΦΩΤΟ




-Μπράβο ρε φίλε, δεν έγινες φλώρος να ξυρίσεις στήθος, χέρια, πόδια... Σε παραδέχομαι!

-Κνίτισσα είμαι...


Είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Liverpool και δηλώνει πως νιώθει άνετα με τις τρίχες στο σώμα της γι' αυτό και τα τελευταία 8 χρόνια έχει απαρνηθεί τα ξυραφάκια και κάθε μέθοδο αποτρίχωσης.






Η 19χρονη Yasmin Gasimova, σε άρθρο της στην φοιτητική εφημερίδα 'The Tab' γράφει χαρακτηριστικά: "Το να είσαι τριχωτή δεν είναι τρομακτικό. Σε μια κοινωνία που θέλει τις γυναίκες να ξυρίζονται, εγώ δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ πως δεν το κάνω. Μπορεί να τριμάρω λίγο τις τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή όταν πηγαίνω διακοπές, αλλά αγγίξτε με μια κανονική μέρα και θα εκπλαγείτε με τις θαμνώδεις μασχάλες μου και τα γούνινα πόδια μου".




Η φοιτήτρια, η οποία δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της, υποστηρίζει ότι στο σχολείο είχε πέσει θύμα bullying όταν -καθώς μελαχρινή- άρχισαν να είναι εμφανείς οι τρίχες στο άνω χείλο της.




Ένα χρόνο αργότερα, από την ηλικία των 11, πήρε την απόφαση να διακόψει οποιαδήποτε σχέση με τα ξυραφάκια καθώς όπως σημειώνει έπρεπε να σπαταλάει τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα και στο τέλος γέμιζε σπυράκια. "Επίσης, τα άτριχα πόδια μου δεν ταίριαζαν με το υπόλοιπο τριχωτό μου σώμα", σημειώνει.




Η Yasmin υποστηρίζει ότι από την ημέρα που σταμάτησε να αποτριχώνεται νιώθει απελευθερωμένη καθώς και ότι πλέον αποφασίζει να ξυριστεί πολύ σπάνια και μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.




Το μόνο σημείο πάνω της που φροντίζει τακτικά είναι τα φρύδια της.


ΠΗΓΗ: Mirror / enikos




1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...τα τελευταία 8 χρόνια έχει απαρνηθεί τα ξυραφάκια και κάθε μέθοδο αποτρίχωσης. οπως και καθε αντρα!!

Δημοσίευση σχολίου