Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Αριστεριστές κουκουλοφόροι με ΤΣΕΚΟΥΡΙ επιτίθενται σε φοιτητές και μέλη της ΔΑΠ! + video



Απίστευτο κι όμως αληθινό! Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή επίθεση αριστεριστών με ΤΣΕΚΟΥΡΙ εναντίον φοιτητών και μελών της ΔΑΠ στο πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη…





prionokordela.gr


Κι ένα σχόλιο από το taxalia:

Δέκτης της επίθεσης, ήταν η ΔΑΠ, αλλά αυτό δεν είναι το σπουδαίο. Το σπουδαίο είναι, το αβγό του φιδιού, που εκφράζουν οι κουκουλοφόροι με τα τσεκούρια. Μετά από μερικά χρόνια, ο τύπος που θα δείτε με το τσεκούρι, θα είναι υποψήφιος με κάποιο ακροαριστερό κόμμα και θα καταδικάζει το "τσεκούρι του Βορίδη" και τους "φασίστες της Χρυσής Αυγής". Δείτε τους ακροαριστερούς φασίστες και πώς υπερασπίζονται τις ιδεοληψίες τους.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, ότι δεν πιστεύουμε ότι αυτοί ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφει ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο. Αυτοί είναι κανονικά φασισταριά του αισχίστου είδους. Τρέφονται με τη βία, είναι οι φανατικότεροι θαυματές του Χίτλερ, αυτοί είναι οι Ναζιστές, αυτοί είναι το αβγό του φιδιού που θέλει ξερίζωμα. Οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πολιτικό πολιτισμό, αυτοί είναι απλά αιμοσταγείς δολοφόνοι. Δ-ο-λ-ο-φ-ό-ν-ο-ι και τίποτε άλλο.

Κι όσο τα "αστικά κόμματα" δεν τους ξεριζώνουν τις κουκούλες μαζί με το κεφάλι, δεν δικαιούνται την ψήφο μας. Όπως δεν δικαιούνται τους φόρους μας τα Πανεπιστήμια, που είναι φωλιές τέτοιων ναζιστών. Ε, δεν θα πληρώνουμε τις ορδές των βαρβάρων! Κλείστε τώρα τα δημόσια πανεπιστήμια, απέτυχαν οικτρά στο έργο τους. Το μόνο που κάνουν είναι να τρέφουν και να φιλοξενούν ακροαριστερούς φασίστες, οι οποίοι με πρόσχημα τον "αντι-ακροδεξιό" και "αντιφασιστικό" λόγο, προωθούν τον φασισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου