Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Επιτέλους ~ Φωτογραφίες της 22χρονης δασκάλας στην Κρήτη


"Η δασκάλα του έρωτα και οι 40 μαθητές της"

-Είχε τολμηρές φωτογραφίες με όλους
-Έδινε γραβιέρα με μέλι στους μαθητές για "καλύτερες επιδόσεις"

Στο σημερινό Πρώτο Θέμα υπάρχουν 2 φωτογραφίες της περιβόητης "άτακτης" 22χρονης δασκάλας στην Κρήτη. Τέλος στην ανυπομονησία των εκατοντάδων χιλιάδων λιγούρηδων Ελλήνων.





Ο εντεκάχρονος δεν ήταν το μοναδικό θύμα της «άτακτης» δαοκάλας, καθώς όσο οι έρευνες προχωρούσαν, νέες περιπτώσεις παιδιών-θυμάτων αποκαλύπτονταν.

Το παρακάτω περιστατικό ήταν και αυτό που οδήγησε τις  αστυνομικές αρχές στη σύλληψη της 22χρονης δασκάλας, η οποία κατάγεται από χωριό της Σητείας.

Αφορά έναν 13χρονο μαθητή Γυμνασίου τον οποίο γνώρισε στο Facebook και ανέπτυξε μαζί του
διαρκή επικοινωνία ωσότου ξεκινήσουν τις συναντήσεις στο σπίτι του μαθητή.

Το περιεχόμενο των διαδικτυακών διαλόγων που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές φανερώνει τον άκρατο ενθουσιασμό του 13χρονου στο ερωτικό κάλεσμα της 22χρονης δασκάλας.

Από τα λόγια του δείχνει να παρασύρεται στην προοπτική μιας πρώτης πραγματικής συνάντησης μαζί της, ενώ δεν διστάζει να χρησιμοποιεί προκλητικές έκφρασεις. Εκείνη, δε, κάθε φορά προχωρούσε και ένα βήμα παραπάνω, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να γδύνεται μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή της για να τον προκαλέσει ακόμα περισσότερο.

Έπειτα από αρκετές συνομιλίες η 22χρονη δασκάλα του θέτει το εξής ερώτημα:
"Και τώρα τι θα γίνει; Πως θα αισθανόσουν αν ακουμπούσες αυτό που έβλεπες;" Τότε ήταν που ο νεαρός άρχισε να τη ρωτάει επίμονα για το πότε θα μπορούσαν να συναντηθούν.

Τελικά το ραντεβού τους ορίστηκε για ένα μεσημέρι στο σπίτι του 13χρονου, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι οι δικοί του έχουν φύγει εκτός πόλης και πως θα αργήσοουν να επιστρέψουν.

Η 22χρονη, χωρίς να χάσει χρόνο, μεταβαίνει στο σπίτι του ανήλικου, ενώ εκείνος προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός από τη γιαγιά του που κατοικεί στο ίδιο διαμέρισμα, την κλειδώνει στο υπνοδωμάτιό της. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 13χρονου, υπήρξαν περισσότερες από μία ολοκληρωμένες σεξουαλικές συνευρέσεις, που γίνονταν πάντα κάτω από τις ίδιες συνθήκες: μεσημέρι και όταν οι γονείς του παιδιού έλειπαν εκτός της πόλης.

Ο 13χρονος μάλιστα καυχιόταν στους συμμαθητές του για τα «επιτεύγματά» του, λέγοντας ότι «τώρα πλέον έχω γίνει άντρας», με αποτέλεσμα οι περιπέτειές του με τη δασκάλα να μαθευτούν και στο σχολείο του. Μάλιστα για να έχει καλύτερες επιδόσεις, η δασκάλα του είχε συστήσει και... ειδική διατροφή, που περιλάμβανε γραβιέρα και μέλι!


Είχε τολμηρές φωτογραφίες με όλους

Η 22χρονη αποδείχτηκε ότι είχε απλώσει τα ερωτικά της δίχτυα σε δεκάδες μαθητές. Από το περιεχόμενο των καταγεγραμμένων συνομιλιών προκύπτει ένα διαρκές διαδικτυακό φλερτ, το οποίο πάντως στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είχε εξελιχθεί σε συνάντηση όχι ίσως επειδή δεν ήθελε η 22χρονη, αλλά απλώς επειδή δεν είχε τύχει...

Συνολικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνομιλούσε με περισσότερους από 40 μαθητές!

Οι γονείς του 13χρονου κατέθεσαν μύνηση εναντίον της δασκάλας, σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ διερευνάται αν υπήρξε κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Στον προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 22χρονης, καθώς και στο προφίλ της στο Facebook, εντοπίστηκαν πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη η ακριβής ηλικία τους, καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.


Δεν αρνήθηκε τίποτα στους αστυνομικούς

Όταν η 22χρονη δασκάλα κλήθηκε να καταθέσει, όχι μόνο δεν αρνήθηκε το παραμικρό καθότι της παρουσίασαν όλα τα πειστήρια από τις ηλεκτρονικές συνομιλίες της και το περιεχόμενο των καταθέσεων των θυμάτων της, αλλά έδειξε να μην αντιλαμβάνεται τις συνέπειες των πράξεών της.

Στο δημοτικό σχολείο που εργαζόταν και από το οποίο παραιτήθηκε την περασμένη Τετάρτη, όλοι την ήξεραν ως ένα χαμογελαστό και λιγομίλητο κορίτσι.
Χαμηλό προφίλ κρατούσε και στη γειτονιά όπου είχε νοικιάσει από τον Οκτώβριο ένα διαμέρισμα, το οποίο εγκατέλειψε κακήν κακώς μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε.



Η Real news στο πρωτοσέλιδό της, δίνει την φωτό χωρίς blurred pixels.
Κατεβάστε το πρωτοσέλιδο, από αυτό το λινκ:

http://www.real.gr/filescalendar/2012/January/RN165/realnews.pdf

Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς! Την κοπέλα την έβαλαν και εξώφυλλο σε τσοντοπεριοδικό!