Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Το αυγό του φιδιού εκκολάφθη - Η Πολιτεία οφείλει να το αποκεφαλίσει +Βίντεο



Μετά τις απρόκλητες επιθέσεις των τελευταίων ημερών σε αυτοκίνητα πολιτών, σπίτια δημοσιογράφων και γραφεία κομμάτων ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημε έλαβε χώρα χθες το βράδυ:

Δολοφόνοι φασίστες έσπασαν με βαριοπούλες την είσοδο στην οικία όπου διαμένει η οικογένεια του...
 αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Κεδίκογλου, στον Λόφο του Στρέφη, πραγματοποίησαν άγνωστοι, λίγο μετα τις 11 το βραδυ.

Μεσα στο σπίτι ήταν ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου μαζί με τη σύζυγο και το τρίχρονο παιδί τους.

Συμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο του τριώροφου κτηρίου, έριξαν μέσα εύφλεκτο υλικό κι έβαλαν φωτιά πετώντας μολότοφ.

Μεσα στο σπίτι ήταν ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου μαζί με τη σύζυγο και το τρίχρονο παιδί τους.

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η φωτιά είχε ήδη σβήσει, έχοντας προκαλέσει μικρές φθορές.







Κεδίκογλου: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

Απάντηση κυβερνητικού εκπροσώπου για την επίθεση εναντίον του αδελφού του

«Να καταδικάσει απερίφραστα και χωρίς εξαιρέσεις την απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας» κάλεσε το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του.


Αναλυτικά η δήλωση Κεδίκογλου:

«Στοχοποιώντας συγγενείς και μικρά παιδιά, το μόνο που πετυχαίνουν οι θιασώτες της βίας είναι να δυναμώνουν τη θέλησή μας. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει απερίφραστα και χωρίς εξαιρέσεις την απόπειρα διάχυσης του τρόμου στην κοινωνία μας. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται».

Αναφερόμενος στις επιθέσεις ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι τέτοιου είδους φαινόμενα δεν βοηθάνε, καθώς δεν τίθεται μόνο θέμα τήρησης των νόμων, αλλά και προστασίας της ίδιας της οικονομίας. Τόνισε ότι χρειάζεται σαφής καταδίκη, προσθέτοντας ότι βλέπει μία διστακτικότητα από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, την οποία δεν την κατανοεί. Όπως εκτίμησε πλέον παίρνει θέση, αλλά «με το στανιό». Μάλιστα, είπε ότι αυτό βλάπτει και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που φαίνεται στις δημοσκοπήσεις.


ΝΔ: O ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί στις τάξεις του βουλευτές που στο σπίτι τους διαθέτουν μάσκες και καδρόνια

Κατά μέτωπο επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την επίθεση κατά του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου. Όπως τονίζει η ΝΔ κάθε φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ «στοχοποιεί» κάποιον, σημειώνεται επίθεση εναντίον του.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η καταδίκη των νέων βομβιστικών επιθέσεων πρέπει να είναι ομόφωνη από όλα τα κόμματα. Η απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου πέφτει στο κενό. Είναι, πλέον, καταγεγραμμένο ότι, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιούσε εκπροσώπους του Τύπου, ακολούθησαν βομβιστικές επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων, όταν στοχοποίησε τη Νέα Δημοκρατία, οι κουκουλοφόροι έβαλαν στο στόχαστρο τα γραφεία του κόμματος και από τη στιγμή που αποκάλεσε Γκέμπελς τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και χαφιεδίστικες τις δηλώσεις του, ήλθε η σειρά συγγενικού του προσώπου να υποστεί την άνανδρη επίθεση. O ΣΥΡΙΖΑ κάθε λεπτό, που διατηρεί στις τάξεις του βουλευτές που δηλώνουν ότι “η αναρχία είναι δημοκρατία”, βουλευτές που στο σπίτι τους διαθέτουν μάσκες και καδρόνια και δηλώνουν αλληλέγγυοι στη βίλα Αμαλίας, αναλαμβάνει τις ευθύνες του».


Πηγή: http://www.skai.gr/











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου