Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Στο ντιμπέιτ κέρδισε το... κουνελάκι με το ντεκολτέ +Βίντεο


Οι υποψήφιοι για την προεδρία κατατροπώθηκαν επικοινωνιακά από την εμφάνιση... βοηθού τηλεπαρουσιάστριας, στην πλέον αποκαλυπτική τηλεμαχία.

Το Μεξικό υποφέρει εδώ και χρόνια από τον αιματηρό «εμφύλιο» με τις συμμορίες των εμπόρων ναρκωτικών, ενώ η κρίση έχει φέρει και την οικονομία του σε οριακό σημείο.:



Σε αυτό το τοπίο διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές και οι υποψήφιοι ετοιμάστηκαν για το ντιμπέιτ που θα μπορούσε να καθορίσει την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης. Λογάριαζαν ωστόσο χωρίς τους... παρουσιαστές.

Στην αρχή της διαδικασίας, η Τζούλια Οραγιέν που ήταν στην ομάδα των παρουσιαστών της συζήτησης, πέρασε μπροστά από τους υποψήφιους. Το πρώην «λαγουδάκι» του μεξικανικού Playboy φορούσε ένα λευκό φόρεμα με εξόχως αποκαλυπτικό ντελολτέ.

Ενώ τα επιτελεία των υποψηφίων παρακολουθούσαν τα κοινωνικά δίκτυα για να καταγράψουν αντιδράσεις από την παρουσία των υποψηφίων, αντιμετώπισαν ένα «τσουνάμι» σχολίων για την καυτή παρουσιάστρια.

Τα δευτερόλεπτα της παρουσίας της στην οθόνη «γονάτισαν» το Twitter με χιλιάδες σχολια μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ χιλιάδες άρχισαν να την «ακολουθούν».

Την επόμενη ημέρα, σε εφημερίδες η Οραγιέν ανακηρύχθηκε η νικήτρια του ντιμπέιτ στο διαδίκτυο, ενώ αντίστοιχο κύμα επικρίσεων στράφηκε κατά της ομοσπονδιακής υπηρεσίας που οργανώνει τις εκλογές (και τις τηλεμαχίες).
Τελικά, ζητήθηκε συγγνώμη από τους πολίτες και τους υποψηφίους για ένα «λάθος της παραγωγής σχετικά με το φόρεμα μίας βοηθού».

Το Έθνος










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου