Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ακροαριστερά - Σταλινοφασιστικά νέα ~ Stalin-Mao news

Ακροαριστεροί γιαούρτωσαν υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στον Βόλο
Γης μαδιάμ το ΑΠΘ από ακροαριστερούς ροπαλοφόρους τραμπούκους
Ακροαριστεροί επιτέθηκαν σε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στο Λασίθι
Φασίστες και ακροαριστεροί επιχείρησαν να εμποδίσουνε εκλογές στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Ακροαριστεροί & αλλοδαπός κάψανε τη μηχανή υποψήφιας της Χρυσής Αυγής
Ένταση σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Φάληρο


Ακροαριστεροί γιαούρτωσαν υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στον Βόλο

Στον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα, απόστρατο αξιωματικό, Παναγιώτη Αλτζερίνο που διαμένει μόνιμα στο Βόλο, επιτέθηκαν με γιαούρτια μέλη αριστερών οργανώσεων στη Μαγνησία λίγη ώρα αφότου ο υποψήφιος είχε βγει από το τοπικό κανάλι ''Άστρα'' και έφθανε στο σπίτι του.

Η γνωστοποίηση της επίθεσης έγινε μάλιστα μέσω της γνωστής ιστοσελίδας Indymedia. Η ανάρτηση γράφει τα εξής:

«Χθες το βράδυ, Δευτέρα 30-4, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ν.Λάρισας Π.Αλτζερίνος (κάτοικος Βόλου) φιλοξενήθηκε για ακόμη μια φορά στον τηλεοπτικό σταθμό Άστρα στο Βόλο. Δεδομένου ότι το Άστρα είναι δίπλα στην Ασφάλεια Βόλου, και υπήρχε μεγάλη αστυνομική παρουσία, σύντροφοι περίμεναν το εν λόγω φασιστοειδές στο σπίτι του, σε πολύ κεντρικό σημείο με καφετέριες κλπ. Όταν εμφανίστηκε, τον δροσίσανε με δύο κεσέδες γιαούρτι. Αφού έγινε κάτασπρος και άκουσε ότι άκουσε, μπήκε στην πολυκατοικία του. Τότε διευκρινίστηκε και στον πολύ κόσμο που ήταν μαζεμένος για ποιον λόγο έγινε η ενέργεια. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

ΥΓ: Κύριοι του άστρα, δεν βάζετε μυαλό... Το γεγονός ότι είστε απέναντι από τους μπάτσους δεν σας προστατεύει εσαεί».



Γης μαδιάμ το ΑΠΘ από ακροαριστερούς ροπαλοφόρους τραμπούκους

Οργιάζουν στα Πανεπιστήμια οι ακροαριστεροί κουκουλοφόροι. Προφανώς, δεν αγχώθηκαν και πολύ με τις εξαγγελίες Σαμαρά, ότι θα τους "βγάλει τις κουκούλες". Συνεχίζουν να επιβάλλουν δια της αγαπημένης τους (και πάντα ατιμώρητης) βίας, τις ...απόψεις τους.

Περίπου πενήντα κρανιοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά πριν από λίγο χώρους στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τραυματίζοντας σοβαρά φοιτητές και απειλώντας τη ζωή όποιου αντιστάθηκε. Έσπασαν μάλιστα και όσα τραπεζάκια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βρήκαν μπροστά τους, κρατώντας λοστούς και καδρόνια.

Αυτό που πάντως κάνει αλγεινή εντύπωση είναι πως στη χώρα που πριν 8 μήνες όλοι πανηγύριζαν για την κατάργηση του ασύλου, αστυνομία και πρυτανικές αρχές σφύριζαν αδιάφορα στις εκκλήσεις των φοιτητών για προστασία αδιαφορώντας για τη σωματική τους ακεραιότητα. Επιτέλους δεν υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος να εφαρμόσει το νόμο; Ως πότε θα ανεχόμαστε τη βία που χρησιμοποιούν οι αριστεριστές και οι κατ' εντολήν του όμοιοι τους ανά την Ελλάδα που σπάζοντας και καταστρέφοντας θέλουν να τρομοκρατήσουν τους φοιτητές;



Ακροαριστεροί επιτέθηκαν σε υποψήφιο της Χρυσής στο Λασίθι

Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στον Άγιο Νικόλαο μεταξύ υποψηφίων της Χρυσής Αυγής και εκπροσώπων αριστερών κινημάτων με αποτέλεσμα οι "πρωταγωνιστές" να φτάσουν μέχρι το Αστυνομικό τμήμα απειλώντας με αλληλομηνύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί υποψήφια της Χρυσής Αυγής στο Νομό Λασιθίου μαζί με το σύζυγό της, μετέβη στη Λαϊκή Αγορά Αγίου Νικολάου μοιράζοντας φυλλάδια στους εμπόρους και στον κόσμο που βρίσκονταν εκεί για να κάνει τα ψώνια του.

Εκπρόσωποι ακροαριστερών κινημάτων πλησίασαν τα δύο άτομα λογομάχησαν μαζί τους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ επενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ όσοι πήραν μέρος στο επεισόδιο οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό αρχικά να υποβάλλουν μηνύσεις εκατέρωθεν, κάτι ωστόσο που δεν έγινε από καμία πλευρά και το συμβάν έληξε εκεί.



Φασίστες και ακροαριστεροί επιχείρησαν να εμποδίσουνε εκλογές στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Με την ...προστασία της αστυνομίας, γίνονται από το πρωί της Τετάρτης κανονικά οι εκλογές για το νέο συμβούλιο διοίκησης του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του δεύτερου μεγαλύτερου Τεχνολογικού Ιδρύματος στη χώρα, μετά το ΤΕΙ Αθήνας. Οι αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν από την οργανωτική επιτροπή των εκλογών προκειμένου να περιφρουρήσουν την εκλογική διαδικασία, αν και η παρουσία τους καταδικάστηκε από εκπροσώπους των εκπαιδευτικών στο Ιδρυμα που αντιδρούν στο νέο Νόμο - Πλαίσιο.

Το πρωί δεν έλειψαν, βέβαια, τα μικροεπεισόδια, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες φοιτητές της παράταξης της ΔΑΠ (Νέα Δημοκρατία) που περιφρουρούσαν τον χώρο του Ιδρύματος, ώστε να στηθούν οι κάλπες, διαπληκτίστηκαν με μέλη της αριστερής οργάνωσης Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (πρόσκεινται στο ΚΚΕ), καθώς και εξωπανεπιστημιακούς αντιεξουσιαστές και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που είχαν συγκεντρωθεί μαζί με μέλη του Συλλόγου Εκτακτου Προσωπικού, για να διαμαρτυρηθούν κατά του νόμου 4009/11 και να αποτρέψουν τη διεξαγωγή των εκλογών.

Να σημειωθεί ότι από τα 16 συνολικά ΤΕΙ μόνο σε οκτώ, μαζί με το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν τελικά οι εκλογές για νέες διοικήσεις, ενώ η διαδικασία αυτή δεν έχει γίνει σε κανένα πανεπιστήμιο.

Στο ΤΕΙ της Αθήνας δεν έχουν προγραμματιστεί ακόμη εκλογές, ενώ στο επίσης μεγάλο Ιδρυμα της Πάτρας, οι εκλογές αναβλήθηκαν λόγω κινητοποιήσεων ακροαριστερών.



Ακροαριστεροί & αλλοδαπός κάψανε τη μηχανή υποψήφιας της Χρυσής Αυγής

Tελικά ποιοί προάγουν τη βία; Ποιοί είναι οι πιό ακραίοι;

Το μηχανάκι της "ξανθιάς του Αγίου Παντελεήμονα", όπως αρέσει στους άπλυτους να την αναφέρουν, της Θέμις Σκορδέλη που είναι υποψήφια με την Χρυσή Αυγή στην Α' Αθηνών, έβαλαν στο μάτι άγνωστοι κουκουλοφόροι που προσέγγισαν και με μολότωφ δημιούργησαν το αποτέλεσμα που βλέπετε. Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στην Αστυνομία ένας εκ των δραστών ήταν αλλοδαπός ασιατικής καταγωγής, κοντός με ίσια μαλλιά, φορούσε μαύρα ρούχα και είχε μαύρο σακίδιο στην πλάτη. Μέρα μεσημέρι παρακαλώ στην Αχαρνών



Ένταση σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Φάληρο

Σε ασφυχτικό αστυνομικό κλοιό πραγματοποιείται αυτή την ώρα η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου, καθώς στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί ακροαριστεροί κάτοικοι της περιοχής μαζί με το δήμαρχο Δ. Χατζιδάκη, χαρακτηρίζοντας τη Χρυσή Αυγή ανεπιθύμητη.


Στην περιοχή βρίσκεται πλήθος αστυνομικών, ενώ τα ΜΑΤ έχουν παραταχθεί δίπλα στη στάση του τραμ, δημιουργώντας μία διαχωριστική γραμμή μεταξύ συγκέντρωσης και κατοίκων.








Πηγές ~ taxalia / newsit.gr / flashnews.gr / tovima.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου