Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Κάτοικοι συμπλέκονται με φασίστες & λαθρομετανάστες


Δύο σοβαρά τραυματίες κάτοικοι της περιοχής Κάτω Πατησίων, και 10 συλλήψεις ελληνόφωνων νεαρών αντιεξουσιαστών ακροαριστερών φασιστών είναι μέχρι στιγμής το αποτέλεσμα εκτεταμένων επεισοδίων, που σημειώνονται την τελευταία ώρα στα Κάτω Πατήσια και συγκεκριμένα στις οδούς Αγαθουπόλεως, Λέσβου, Θήρας, Φυλής και σε άλλα σημεία της περιοχής μεταξύ κατοίκων και (λαθρο)αλλοδαπών.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν...
 έφθασαν στην περιοχή 40 δίκυκλα στα οποία επέβαιναν συνολικά 80 άτομα και είχαν προέλθει από τα Εξάρχεια (για επαναστατική γυμναστική).

Σύνθημα των νεαρών ήταν «να διώξουμε τους φασίστες Έλληνες από την περιοχή». Όταν εμφανίστηκαν στα Κάτω Πατήσια, άρχισαν να συμπλέκονται με κατοίκους της περιοχής. Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι, κρατώντας ρόπαλα, βγήκαν από τα σπίτια τους και άρχισαν να συμπλέκονται με (λαθρο)αλλοδαπούς, οι οποίοι ήταν επίσης οπλισμένοι με διάφορα αντικείμενα. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ έχουν αποσταλεί στην περιοχή, ενώ σημειώθηκαν τουλάχιστον 30 προσαγωγές.

Την ίδια ώρα πραγματοποιείται στον Κολωνό φεστιβάλ αντιεξουσιαστών παρανοϊκών μισελλήνων, ενώ σε μπλόκο στην περιοχή των Εξαρχείων, ακινητοποιήθηκαν τέσσερα μηχανάκια από τα οποία διαπιστώθηκε ότι το ένα ήταν κλεμμένο. Οι αναβάτες οδηγήθηκαν στην Ασφαλεία.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου