Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Κατεβάστε ~ Ημερολόγιο Κρητικής Διατροφής 2013



Το βιβλίο αυτό είναι ένα Ημερολόγιο του 2013, ένας καθημερινός οδηγός υγιεινής διατροφής και νόστιμης κουζίνας 384 σελίδων, που ακολουθεί τους κανόνες της παράδοσης.

Είναι ο κρητικός τρόπος ζωής, όπου το φαγητό δεν καλύπτει απλά την αναγκαιότητα του ζην αλλά αναδεικνύει τον πολιτισμό του ευ ζην. Μέσα από τις σελίδες του επιδιώκεται να δοθεί ένα μήνυμα ζωής και υγείας που πηγάζει από τη σοφία χιλιάδων ετών διατροφικών συνηθειών των κατοίκων του...
 νησιού μας, όπως αυτές έφτασαν στις μέρες μας.

Η Κρητική κουζίνα συνδυάζει στο τραπέζι, μαζί με τα αγνά υλικά της «πολύθροφης» γης της, τη μοναδική κρητική φιλοξενία, τις σχέσεις που αναπτύσσουν οι άνθρωποι γύρω από το τραπέζι, την ανάγκη για συνεύρεση και επικοινωνία. Τα χρώματα και αρώματα της κρητικής γης, ο κρητικός πολιτισμός στο τραπέζι μας, μας οδηγεί σε απολαυστικές διαδρομές των αισθήσεων, της ψυχής και του νου.

Στόχος μας είναι να διαδώσουμε αυτόν τον πολιτισμό, έναν ξεχωριστό γαστρονομικό πολιτισμό, παντού. Το ημερολόγιο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που χρησιμοποιούμε για την πραγματοποίηση αυτού του στόχου.

Απολαύστε τα απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα της Κρητικής Κουζίνας. Απολαύστε την κρητική γαστρονομία. Γίνετε κοινωνοί ενός ποιοτικού τρόπου ζωής, του κρητικού τρόπου ζωής.


Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή pdf από εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου