Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Έχασαν τη μπάλα οι αριστεριστές γελοίοι αρθρογράφοι


Χοσέ Κουέρβο από το taxalia :)

Μπερδεύτηκαν οι λιγδιάρηδες ακαδημαϊκοί, αρθρογράφοι, δημοσιογράφοι και λοιπά μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων. Αυτά τα γελοία υποκείμενα, που είναι πάντοτε έτοιμα να αρθρογραφήσουν με σθένος, αν βεβηλωθεί ένα Εβραϊκό ή μουσουλμανικό μνημείο, αλλά έχουν μπουκωμένο το στόμα, όταν βεβηλώνεται ορθόδοξο.

Αυτά τα σιχάματα, που υπερασπίζονται το δικαίωμα του καλλιτέχνη να προσβάλλει την ιστορία ή τη θρησκεία ενός λαού, μόνο όταν πρόκειται για την Ελλάδα και την ορθοδοξία...

Αυτοί οι ξεφτίλες, που γράφουν στις μεγάλες ελληνικές εφημερίδες, υπέρ του δικαιώματος των Pussy riot να ασχημονούν μέσα σε εκκλησία της Ρωσίας, ή να να φωνάζουν γυμνές "kill Κirill" μπροστά στον Πατριάρχη της Μόσχας ή να ανακαλύπτουν καλλιτεχνική αξία στο γελοίο έργο της Κιτσοπούλου, που προσβάλλει τη μνήμη του ήρωα Αθανάσιου Διάκου, αλλά
δεν υπερασπίζονται το ίδιο δικαίωμα στους δημιουργούς του βίντεο που ξεσήκωσε τους Μουσουλμάνους, 
ούτε καταδικάζουν τις απίστευτα οπισθοδρομικές συνήθειες των, όπως π.χ. το λιντσάρισμα όσων προσβάλλουν έστω και αμυδρά τον "προφήτη"
Οι ίδιοι καραγκιόζηδες βεβαίως, θα ξεσπάθωναν εναντίον Χριστιανών, αν αυτοί προχωρούσαν  στο ένα χιλιοστό των αντιδράσεων. Θα έσκουζαν σαν υστερικές, οι υστερικές βαθυστόχαστες "πένες'.

Άλλωστε οι ίδιες γλίτσες, έλεγαν υπερβολικές και "εθνικοπατριωτικές" τις αντιδράσεις στις παπαριές της Κιτσοπούλου. Για τις αντιδράσεις των Μουσουλμάνων που ορμάνε σε πρεσβείες, σαν πεινασμένοι ουρακοτάγκοι, να δολοφονήσουν όποιον δεν είναι σαν τα μούτρα τους, μούγκα οι προοδευτικοί βλάκες!

Αλλά μην αγχώνεστε γλίτσες "προοδευτικοί": την ταινία την έκανε Εβραίος, οπότε μπορείτε να ξεσπαθώσετε ελεύθερα εναντίον των Μωαμεθανών. Εντάξει, το εγκρίνουν τα αφεντικά σας (όπως εσείς νομίζετε γλίτσες, αυτοί σας σιχαίνονται) και μπορεί να σας πάρουν με καλό μάτι.


http://taxalia.blogspot.com/2012/09/blog-post_575.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου