Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Μπούκαρε η Αστυνομία στη γιάφκα των ακροαριστερών


Δείτε παρακάτω βίντεο που ανέβασε η Ε.Α.

Οκτώ άτομα προσήχθησαν μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στο υπό κατάληψη κτίριο «Βίλα Αμαλία», επί της οδού Αχαρνών.

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι έξι ελληνόφωνοι και δύο λαθρομετανάστες.

Εντός του κτιρίου βρέθηκαν – μεταξύ άλλων –...

1.500 άδεια μπουκάλια, εύφλεκτο υγρό, γκλομπ, αντιασφυξιογόνες μάσκες, σφυριά, κροτίδες μεγάλου μεγέθους, σφυριά, χασίς, μαχαίρια και μεταλλικά σφαιρίδια

Το κτίριο τελεί υπό κατάληψη για τουλάχιστον 20 χρόνια παρότι έχει σφραγιστεί αρκετές φορές στο παρελθόν.


Σε δηλώσεις του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας επεσήμανε:
«Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία αποκατέστησε τη νομιμότητα στη “Βίλα Αμαλία” μετά από μακρά σειρά ετών, κατ’ εκτέλεση των προβλεπομένων από το Σύνταγμα, τους νόμους του κράτους και τη ρητή εντολή του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.

»Το μήνυμα μας είναι σαφές: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν μπορεί να είναι χώρος ανομίας. Και τα χιλιάδες μπουκάλια για την παρασκευή βομβών “μολότοφ” και τα άλλα υλικά που βρέθηκαν στη “Βίλα Αμαλία” αποδεικνύουν ότι ο χώρος αυτός υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ένα εργαστήρι o ανομίας».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν θα συνεχιστούν σε άλλες καταλήψεις ανάλογες επιχειρήσεις ο κ. Δένδιας είπε ότι: «Η Ελληνική Αστυνομία έχει μία υποχρέωση από το Σύνταγμα και τους νόμους. Και το ξαναλέω, έχει την εντολή του Πρωθυπουργού να αποκαταστήσει το αυτονόητο. Να αποκαταστήσει τη νομιμότητα οπουδήποτε και εάν αυτή παραβιάζεται. Δεν λέω ότι έχει ένα εύκολο έργο, δεν λέω ότι αύριο θα γίνουν θαύματα. Αλλά αυτή είναι η εντολή, αυτό είναι το πλαίσιο και αυτό είναι το έργο που θα πραγματοποιηθεί».


Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες της Αστυνομίας0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου