Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Η φασιστική επίθεση της ημέρας


Συνελήφθη προς το παρόν ένα ακροαριστερό τσογλάνι κι αναμένεται δήλωση συμπαράστασης από τον ΤΣΥΡΙΖΑ...

Συμμορία 15~50 ελληνόφωνων(;) ακροαριστερών επιτέθηκε με δολοφονικές διαθέσεις σε 5 μέλη του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος χθες το βράδυ στο κέντρο του Βόλου και τραυμάτισε έναν 55χρονο.

Ο λόγος, ήταν ότι μοίραζαν τρόφιμα σε φτωχούς Έλληνες. Μιλάμε για παράνοια...


Συνελήφθη ένας εκ των δραστών του χθεσινοβραδινού αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στο κέντρο του Βόλου, μεταξύ ατόμων που πρόσκεινται στον λεγόμενο παρακρατικό-ΣΥΡΙΖΑϊκό χώρο και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.


Πρόκειται για 30χρονο παρανοϊκό ακροαριστερό, ο οποίος συνελήφθη το πρωί στη Νέα Ιωνία Βόλου και οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 8.30 το βράδυ, όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα που αποτελείτο από περίπου 15 παρακρατικοί ΣΥΡΙΖΑίοι επιτέθηκε με σιδερογροθιές και καρέκλες σε πέντε Χρυσαυγίτες. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τρεις υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, εκ των οποίων ο ένας -ηλικίας 55 ετών -νοσηλεύεται με πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο νοσοκομείο του Βόλου. Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για συνέχεια κι άλλων επιθέσεων που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Μαγνησίας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν το πρωί τον 30χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως δράστης της επίθεσης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη και επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράνομη οπλοφορία.
Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ενός 26χρονου ακροριστερού που φέρεται να συμμετείχε στο επεισόδιο, αλλά και για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών που επιτέθηκαν σε πέντε άτομα χθες το βράδυ στο Βόλο

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη 26χρονου ημεδαπού, αλλά και για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων αγνώστων μέχρι στιγμής συνεργών τους που συμμετείχαν στην επίθεση

Συνελήφθη, σήμερα (24-12-2012) το πρωί στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ο ένας εκ των δραστών, 30χρονος ημεδαπός, που επιτέθηκαν σε πέντε άτομα χθες το βράδυ στο Βόλο.

Ειδικότερα, χθες (23-12-2012) και ώρα 20.30 στο Βόλο, ομάδα δεκαπέντε (15) περίπου ατόμων επιτέθηκε σε πέντε (5) ημεδαπούς με σιδερογροθιές και καρέκλες, προκαλώντας σε έναν από αυτούς, ηλικίας 55 ετών, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ σε άλλους δύο (2), ηλικίας 23 και 20 ετών, επιπόλαιους τραυματισμούς. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι δύο τελευταίοι απεχώρησαν, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 55χρονος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Στο πλαίσιο ευρύτερων αναζητήσεων που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, ο 30χρονος, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από τους παθόντες ως ένας από τους δράστες της εναντίον τους επίθεσης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη και επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παραβίαση της νομοθεσίας Περί Όπλων.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος επίσης αναγνωρίσθηκε από τους παθόντες, αλλά και για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων αγνώστων μέχρι στιγμής συνεργών τους που συμμετείχαν στην επίθεση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.



Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε η Χρυσή Αυγή:

Συμμορία 50 αναρχικών με δολοφονικά σύνεργα επιτέθηκε σε 5 μέλη της Χρυσής Αυγής που κάθονταν σε καφετέρια δίπλα στο πανεπιστήμιο του Βόλου, το οποίο έχει μετατραπεί σε παρακρατική γιάφκα και ορμητήριο παρανομίας. Η ίδια εγκληματική οργάνωση, που είναι πασίγνωστη στις αρχές και δρα με την πολιτική κάλυψη του Σύριζα, το Σάββατο επιτέθηκε στο φορτηγό που μετέφερε τα τρόφιμα για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής.

Κατά την επίθεση της Κυριακής χτυπήθηκε με λοστούς και σιδηρογροθιές στο κεφάλι και το πρόσωπο ένα μέλος της Χρυσής Αυγής 55 ετών με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Επρόκειτο για μία πραγματικά δολοφονική ενέργεια, την οποία δεν καταδίκασε κανένα κόμμα, σε αντίθεση με τα παραμύθια του Στρατούλη που... "συγκλόνισαν" ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο.



null

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου