Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

4 Φορές ισόβια στους ρατσιστές δολοφόνους στην Βέροια


Ενάμισι χρόνο μετά την στυγερή δολοφονία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων γνωστών επιχειρηματιών της Βέροιας μέσα στο σπίτι τους, οι τρεις ρατσιστές Αλβανοί κακοποιοί που είχαν μπει για να βασανίσουν και να κλέψουν Έλληνες, καταδικάστηκαν από το δικαστήριο Κατερίνης σε τέσσερις φορές ισόβια.

Η δολοφονία είχε γίνει βράδυ Σαββάτου στις 26 Ιουνίου 2011, όταν οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι και χτύπησαν βάναυσα με γροθιές ή κάποιο αντικείμενο τον 73χρονο. Στη συνέχεια, τον έδεσαν χειροπόδαρα όπως και την 69χρονη σύζυγό του...
 με λωρίδες υφάσματος και σχοινιά από τις κουρτίνες, ενώ τους φίμωσαν με υφάσματα. Αφού τους άφησαν σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού, άρπαξαν ό,τι μπορούσαν και εξαφανίστηκαν.

Τα δύο θύματα ξεψύχησαν αβοήθητα και μόνο την επόμενη ημέρα ένας από τους γιους τους πήγε στο σπίτι και τους βρήκε νεκρούς! Ο 73χρονος επιχειρηματίας είχε υποκύψει στις πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τα χτυπήματα που είχε δεχτεί στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στον θώρακα, ενώ η 69χρονη υπέστη ασφυκτικό θάνατο καθώς οι δράστες της είχαν φράξει τις αναπνευστικές οδούς!

Οι δύο δράστες ηλικίας 31 και 20 χρόνων είχαν συλληφθεί στις 14 Ιουλίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο συνεργός τους λίγες ημέρες αργότερα. Στο κρησφύγετό τους τότε είχαν βρεθεί ένα πολεμικό τυφέκιο «Καλάσνικοφ», ένα υποπολυβόλο «Τοκάρεφ», τρεις γεμιστήρες με 63 φυσίγγια και άλλα 137 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, καθώς και πλήθος κλοπιμαίων, πολλά από τα οποία προέρχονταν από το σπίτι των θυμάτων.



Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου