Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Φασίστες είχανε μέχρι & αφίσες του Στάλιν μέσα στην ΑΣΟΕΕ ~ Δείτε φωτό από "εργαλεία δουλειάς" ακροαριστερών +Βίντεο


Αποθήκη προϊόντων-μαϊμού μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Ακόμα και τώρα, το κόμμα των παρακρατικών φασιστών ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση για παραβίαση ασύλου & λοιπές παπαρδέλες. Μιλάμε για ΒΛΑΚΕΙΑ, όχι αστεία.

Δεκαέξι ρατσιστές λαθρομετανάστες που πετούσαν πέτρες σε Έλληνες αστυνομικούς, συνελήφθησαν σε επιχείρηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της ΑΣΟΕΕ για την πάταξη του παρεμπορίου. Οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο πανεπιστήμιο, στους χώρους του οποίου ανακάλυψα σάκους με προϊόντα-μαϊμού καθώς και άλλα ευρήματα...
 
Μερικοί από τους μαϊμουπωλητές μπήκαν μέσα στο κτίριο του πανεπιστημίου, όπου αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς, μετά από εντολή που έδωσε ο εισαγγελέας.

Κατά την έρευνα που έγινε στους χώρους του πανεπιστημίου, βρέθηκαν 17 σάκοι με προϊόντα-απομιμήσεις, καθώς επίσης έξι αντιασφυξιογόνες μάσκες, 17 κράνη και 40 κοντάρια-βέργες, 50 άδεια μπουκάλια και ένας πλήρης ραδιοφωνικός σταθμός.

Όπως έγινε γνωστό, λόγω της αστυνομικής επιχείρησης, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας διέκοψε ταξίδι του στην Κέρκυρα και επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα.

Πάντως, δριμεία κριτική για την αστυνομική επιχείρηση στο εσωτερικό του πανεπιστημίου και την παραβίαση του ασύλου άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για προσχηματική επίκληση της πάταξης του παρεμπορίου.

«Ο κ. Δένδιας συνεχίζει την επιχείρηση εμπέδωσης της τρομοκρατίας σε κάθε συλλογικότητα στο κέντρο της Αθήνας που δεν ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσονται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην ΑΣΟΕΕ με πρωταγωνιστές δυνάμεις της αστυνομίας, διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικούς με πολιτικά, οι οποίοι εισέβαλαν στο κτίριο και κάνανε «φύλο και φτερό» γραφεία φοιτητικών νεολαιών, απειλώντας με προσαγωγές. Πρόκειται για μια ακόμα ευθεία επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα, στο άσυλο, στη δημοκρατική λειτουργία των Πανεπιστημίων» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

      


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).

Από τους δρόμους περιμετρικά του Πανεπιστημίου συνελήφθησαν 16 αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, καθώς διέθεταν προς πώληση λαθραία τσιγάρα και ψηφιακούς δίσκους ( cd ), είδη τα οποία και κατασχέθηκαν μαζί με άλλα προϊόντα παρεμπορίου (ρούχα, παπούτσια,τσάντες κ.λπ.) τα οποία κατείχαν.

Ομάδες παράνομων μικροπωλητών για να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο κατέφυγαν σε χώρους της πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε., όπου τους αναζήτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν σε διάφορους χώρους εσωτερικά του Πανεπιστημίου 17 ευμεγέθεις σάκοι με προϊόντα παρεμπορίου επιμελώς κρυμμένοι σε χώρους της Σχολής, 6 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 17 κράνη, 40 κοντάρια-βέργες, 151 μπουκάλια κενά, πέτρες, ένας ηλεκτρικός τροχός, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι και ένας πλήρης ραδιοφωνικός σταθμός μαζί με κεραία και πομπό εκπομπής.

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικές δυνάμεις έχουν δεχτεί κατ’ επανάληψη σφοδρές επιθέσεις από παράνομους μικροπωλητές, οι οποίοι κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων κατέφευγαν σε εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου, απ’ όπου εξαπέλυαν κατά των αστυνομικών βόμβες μολότοφ, πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών1 σχόλια:

ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ είπε...

Είδες τι κάνει η άνοδος της Χρυσής Αυγής ;;

Ο Δένδιας αναγκάζεται να κάνει αυτές τις επιχειρήσεις για να περιορίσει τις διαρροές ψηφοφόρων της ΝΔ προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Να γιατί η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιάνει τόπο !

Ο φόβος της ανόδου των Εθνικιστών αναγκάζει τους πολιτικάντηδες να αρχίσουν το ξεκαθάρισμα των εστιών βρωμιάς και ανομίας της άκρας αριστεράς και των αναρχικών.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

Δημοσίευση σχολίου