Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Σαπίλα ~ Τα αλισβερίσια Στρατούλη - Φωτόπουλου


Αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον αντιπροσωπεύει ότι σάπιο, κατεστημένο, οπισθοδρομικό, συντηρητικό κι έκνομο υπάρχει στη χώρα μας και το οποίο ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ της Ελλάδος. Βέβαια και οι δεξιοί του κώλου που, επιτέλους, δεν καθαρίζουν την κόπρο του ΠΑΣΟΚ από το δημόσιο (τελευταίο επεισόδιο, αυτό με τους εφοριακούς), έχουνε σημαντικό μερίδιο της ευθύνης.

Kατεβάστε από ΕΔΩ το 20λεπτο ηχητικό απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής & θα καταλάβετε.

Πλέον δεν κρατούνε ούτε τα προσχήματα: Ένα απίστευτο περιστατικό που διαδραματίστηκε στη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Antenna αποκαλύπτουν σήμερα τα Νέα.

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης τηλεφώνησε, την ώρα που βρισκόταν στο στούντιο στον Νίκο Φωτόπουλο ζητώντας να παρέμβει στην εκπομπή. Και αυτό έγινε την ώρα που οι άλλοι πρσκεκλημένοι εξαπέλυαν πυρά για τα προνόμια των εργαζόμενων και συνδικαλιστών στη ΔΕΗ.

"Ελα Νίκο να βγεις και να παρέμβεις στον αέρα", άκουσαν - σύμφωνα με τα Νέα – να λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Αμέσως μετά παρενέβη στην εκπομπή ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.Τα απίστευτα δεν τελείωσαν εκεί καθώς ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Σπύρου Λυκούδη όταν υπέβαλε ερώτηση στο Νίκο Φωτόπουλο και αντί αυτού απάντησε ο Δημήτρης Στρατούλης.

http://www.axiaplus.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου