Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Κατεβάστε ~ Τα 20 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για κονσόλες & PC


Στο άρθρο αυτό σας παρουσιάζουμε 20 παιχνίδια online και μη, για PC και κονσόλες, μεταξύ των οποίων και το PS4, τα οποία είναι εντελώς δωρέαν!

Σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτούνται λίγα χρήματα ώστε να ξεκλειδώσουν ορισμένα levels, ενώ μερικά παιχνίδια έχουν επι πληρωμή ορισμένα προαιρετικά πακέτα που θα βελτιώσουν την gaming εμπειρία.

 

Dota 2


Το Dota 2 (Defense of the Ancients) είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα δημοφιλέστερα δωρεάν online παιχνίδια από τη Valve και βασίζεται στο mod του Warcraft III και ανήκει στην κατηγορία παιχνιδιών Multiplayer Online Battle Arena (MOBA).
Download

League of Legends


Όπως το Dota, έτσι και το League of Legends (LoL) είναι ένα δωρεάν MOBA όπου κι αυτό βασίζεται εν μέρη στο Warcraft III, αλλά και στο Dota.
Download

Diablo III


Το Diablo III της Blizzard είναι ένα από τα δημοφιλέστερα Action RPG παιχνίδια της αγοράς με εκατομμύρια fans, το οποίο είναι πλέον δωρεάν μέχρι το level 13 και θεωρείται must για τους απανταχού gamers.
Download

 

StarCraft II


Το StarCraft της Blizzard είναι ίσως το δημοφιλέστερο real-time strategy παιχνίδι, με τη δωρεάν έκδοση του όμως να δίνει το δικαιώμα για 4 μόνο "πίστες" στον παίκτη, εκτός αν πληρώσει 20 δολάρια.
Download

World of Warcraft


Το World of Warcraft είναι η άλλη μεγάλη επιτυχία της Blizzard στα MMORPG παιχνίδια, με τον περιορισμό σε αυτή την περίπτωση της δωρεάν έκδοσης, είναι το level 20 και αν ο παίκτης πληρώσει 20 δολάρια, θα έχει την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού.
Download

 

Star Wars: The Old Republic


Ένα ακόμα δωρεάν MMORPG παιχνίδι, που μπορεί να μην είναι το ίδιο δημοφιλές με το Warcaft, αλλά ανήκει στο franchise της γνωστής σειράς ταινιών Star Wars με εκατομμύρια φίλους.
Download

 

Firefall


Το Firefall είναι ένα MMO RPG/shooter το οποίο μπορεί να παιχτεί από προοπτική πρώτου ή τρίτου προσώπου, αλλά δεν είχε την καλύτερη υποδοχή από τους gamers. Ωστόσο είναι ένα εντελώς δωρεάν παιχνίδι.
Download

 

Warframe


Το Warframe είναι ένα sci-fi third-person shooter με έμφαση στο co-op για έως τέσσερις παίκτες και έχει πάνω από 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε PC και PS4. Ευτυχώς είναι δωρεάν...
Download

 

Path of Exile


Το Path of Exile είναι ένα action RPG παιχνίδια που από την αρχή της κυκλοφορίας του διατίθεται ως free-to-play χωρίς περιορισμούς, ούτε απαιτεί χρήματα για να ξεκλειδώσουν κάποιες δυνατότητες.
Download

 

Team Fortress 2


Η Valve εμφάνισε το TF 2 αρχικά ως μέρος του The Orange Box, αλλά πλέον διατίθεται δωρεάν. Πρόκειται για ένα καλό FPS παιχνίδι και ευττυχώς έχει πολλές ομοιότητες στο gameplay με το γνωστό Half Life της ίδια εταιρίας.
Download

Marvel Heroes


Το Marvel Heroes είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που βασίζεται στους χαρακτήρες comic της Marvell. Τίποτα το ιδιαίτερο...
Download

 

TrackMania Nations Forever


To TrackMania Nations Forever είναι η δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού που σας δίνει την δυνατότητα να οδηγήσετε σε εντυπωσιακές και θεαματικές διαδρομές μέσα από σόλο και multiplayer mode και μπορείτε να παίξετε στο περιβάλλον Στάδιο. Υποστηρίζει πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα και πλήθος από αυτοκίνητα και πίστεςμ δυνατότητα παραμετροποίησης.
Download

 

Need for Speed World


Όσοι δεν θεωρούν ότι το TrackMania δεν είναι του στυλ τους, ας δοκιμάσουν το Need for Speed World, που βασίζεται στη γνωστή σειρά παιχνιδιών της ΕΑ. Πρόκειται για ένα free-to-play racing MMO που αξίζει να δοκιμάσετε.
Download

 

Might & Magic: Duel of Champions


Το Might & Magic Duel of Champions είναι ένα παιχνίδι το οποίο ανήκει στην κατηγορία card games και έρχεται σε εμάς δωρεάν από την Ubisoft! Θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον με τις 30 αποστολές και τις 650 κάρτες που μπορείτε να συλέξετε.
Download

 

FIFA World


Παιχνίδια αθλητικού περιεχομένου δωρεάν και online είναι σπάνιο φαινόμενο και το FIFA World είναι ένας λόγος να ασχοληθούμε μαζί του.
Download

 

Blacklight: Retribution


Το Blacklight: Retribution είναι ένα δωρεάν FPS παιχνίδι για το PS4 που σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το δικό σας χαρακτήρα και στιλ παιχνιδιού χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας οπλικών συστημάτων.
Download

 

Neverwinter


To Neverwinter είναι action MMORPG παιχνίδι το οποίο διαδραματίζεται στον κόσμο του Dungeons and Dragons Forgotten Realms και είναι εντελώς δωρεάν. Προσοχή μόνο στα πρόσθετα που είναι υπερβολικά ακριβά.
Download

 

Pinball Arcade


Το Pinball Arcade έχει συγκεντρώσει μερικά από τα πιο σπάνια και απαιτητικά τραπέζια φλίπερ που έχουν σχεδιαστεί ποτέ και τα φέρνει σε εσάς με όλη τους τη μαγεία.
Download

 

War Thunder


Το War Thunder είναι ένα δωρεάν παιχνίδι MMO, που εστιάζει στα πολεμικά αεροσκάφη, τα τεθωρακισμένα οχήματα και τους στόλους πολεμικών πλοίων του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ στα θετικά του είναι το multiplayer μεταξύ PS4 και PC.
Download

 

Alien Swarm


Το Alien Swarm ξεκίνησε ως ένα απλό mod και στη συνέχεια έγινε ένας ανεξάρτητος δωρεάν τίτλος, με τα γραφικά της Source μηχανής της Valve που αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του.
Download


e-pcmag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου