Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

48ωρη Απεργία στο Μετρό ~ Θα σαλτάρουνε οι Αθηναίοι


Ενημέρωση:Ανεστάλη η 48ωρη απεργία εργαζομένων του Μετρό

Σαν να μην έχουνε λίγα προβλήματα οι Αθηναίοι με την οικονομική αφαίμαξη από το κράτος, την αφόρητη κατάσταση με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και τις καταστροφές των ακροαριστερών, έχουνε και τα τερτίπια των golden boys κομματόσκυλων-συνδικαλιστών να υπομείνουν.

Αθήνα ~ Πόλη να ζεις :)


Ακινητοποιημένοι την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν οι συρμοί του Μετρό όπως αποφάσισε το σωματείο εργαζομένων σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όπως αναφέρεται στην «δολοφονική επίθεση» που δέχθηκε πριν δυο ημέρες ο πρόεδρος του Αντώνης Σταματόπουλος και ο υπάλληλος του Μετρό Δημήτρης Κατσαφάδος έξω από το σταθμό του Ηλεκτρικού του Πειραιά.

Η 48ωρη απεργία θα ξεκινήσει στην έναρξη της βάρδιας την Πέμπτη στις 05.00 και θα ολοκληρωθεί την ίδια ώρα το Σάββατο.

Οσον αφορά το περιστατικό της επίθεσης στον Αν. Σταματόπουλο - ο οποίος παραμένει για 3η ημέρα για νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας - σύμφωνα με μέλη του σωματείου ήδη έχει κατατεθεί μήνυση σε βάρος του προέδρου των ηλεκτροδηγών του ΗΣΑΠ Κώστα Δήμα τον οποίο κατηγορούν ότι ήταν πρωταγωνιστής του επεισοδίου μαζί με άλλα τέσσερα άγνωστα άτομα που κρατούσαν σπρέι πιπεριού.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα επρόκειτο ο δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση να ζητήσει υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος που βρίσκονται έξω από το σταθμό των ΗΣΑΠ και ενδεχομένως έχουν καταγράψει το σκηνικό του ξυλοδαρμού και τα πρόσωπα των εμπλεκομένων ενώ για την υπόθεση πραγματοποιείται και εισαγγελική έρευνα.


ΗΣΑΠ: Κλειστό από 9/12 μέχρι 11/12 το τμήμα Ομόνοια-Ταύρος

Κλειστό θα είναι από την προσεχή Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το τμήμα Ομόνοια- Ταύρος του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου, λόγω των εργασιών ανακαίνισης των σιδηροδρομικών γραμμών.

Με την ολοκλήρωση του έργου και από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά σε όλο το μήκος της γραμμής.

Από τις 9 έως τις 11 Δεκεμβρίου η εξυπηρέτηση των επιβατών στο τμήμα Ομόνοια – Ταύρος θα γίνεται με το ίδιο εισιτήριο από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές, καθώς και από την ειδική λεωφορειακή γραμμή 011 (EXPRESS).

Τηλέφωνο επικοινωνίας κοινού 210-3293000 κάθε μέρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου