Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ελεύθερος ο Αφγανός λαθρομετανάστης ρατσιστής που επιτέθηκε & τραυμάτισε με λεπίδα τους νεαρούς λιμενικούς


Τον άφησαν επειδή δεν σκότωσε τους νεαρούς Έλληνες, παρά μόνο τους μαχαίρωσε! Οι δικαστές, μαζί με τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους και τους συνδικαλιστές, αποτελούν πλέον τους χειρότερους εφιάλτες της σύγχρονης Ελλάδος.

Ο νεαρός Αφγανός, ο οποίος είχε επιτεθεί το πρωί με λεπίδα σε δύο λιμενικούς, οι οποίοι προσπάθησαν να τον συλλάβουν για παράνομη είσοδο στο λιμάνι της Πάτρας, είναι εδώ και λίγες ώρες ελεύθερος, μαζί με έναν Μαροκινό που είχε συλληφθεί επίσης στη διάρκεια του επεισοδίου!:


Ο λαθρομετανάστης είχε οδηγηθεί στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αχαϊκή πρωτεύουσα καθώς δήλωσε ανήλικος στη διάρκεια της ανάκρισης που του έγινε...

Χαρτιά, βεβαίως, που να πιστοποιούν το αληθές του ισχυρισμού του δεν είχε ο νεαρός Αφγανός και, όπως αναφέρουν τοπικές πηγές, αφέθηκε ελεύθερος με το αιτιολογικό ότι δεν είχε προκαλέσει και κάποια ιδιαίτερη βλάβη στους δύο λιμενικούς!

Όπως είχε μεταδώσει από το πρωί το protothema.gr, o Αφγανός είχε τραυματίσει με την λεπίδα τον έναν λιμενοφύλακα στο αριστερό και τον άλλον στο δεξί χέρι...

Όσο για τους 25χρονους λιμενοφύλακες, αυτοί οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών όπου, όπως πληροφορούμαστε, τους δόθηκαν οδηγίες να κάνουν μόνοι τους αντιτετανικό ορό για την αποφυγή κάποιας μόλυνσης στα τραυματά τους...

Οι δύο βαθμοφόροι ηλικίας 24 και 25 χρόνων έκαναν περιπολία στο λιμάνι, όταν εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς που προσπαθούσαν να μπουν στη χερσαία ζώνη. Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, ο ένας από αυτούς τους επιτέθηκε με μια λεπίδα και τραυμάτισε τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό χέρι!


Σε ενίσχυση των ανδρών του Λιμενικού έσπευσε ένας συνάδελφός τους, ο οποίος είδε τη σκηνή και, με την βοήθειά του, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν. Όμως, τη στιγμή που οι δύο τραυματίες παραλαμβάνονταν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών για τις πρώτες βοήθειες, ο λιμενοφύλακας που τους βοήθησε αντιλήφθηκε έναν άλλο αλλοδαπό να έχει… τρυπώσει στο αυτοκίνητό του!
Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου