Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ρατσιστές Αλβανοί μαχαιροβγάλτες σε club της Ρόδου



Δυο Αλβανοί ήταν οι δράστες αιματηρής συμπλοκής σε γνωστό club στο Φαληράκι της Ρόδου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός θαμώνα και την καταστροφή του καταστήματος που ήταν γεμάτο κόσμο! Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη, ενώ ο άλλος αναζητείται.

Οι δυο αλλοδαποί όρμησαν ξαφνικά στο club και άρχισαν να προκαλούν χωρίς λόγο ζημιές στα τραπέζια, προκαλώντας τον πανικό των πελατών που...
 έσπευσαν να φύγουν όπως- όπως από μπροστά τους για να γλιτώσουν! Όταν ένας 29χρονος ημεδαπός θαμώνας επιχείρησε να τους εμποδίσει, ο ένας από αυτούς τον τραυμάτισε με μαχαίρι και αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με τον συνεργό του.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των εισβολέων. Ο 39χρονος υπαίτιος του τραυματισμού, που πέταξε το μαχαίρι έξω από το κατάστημα όπου βρέθηκε, συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα σε κοντινή απόσταση και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία, ενώ ο ομοεθνής συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Ο 29χρονος Έλληνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο Αλβανός ρατσιστής για να σφάξει τον 29χρονο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου