Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ρωσοτσετσένοι ρατσιστές επιτέθηκαν σε κοπέλα στην Καλαμαριά + Ληστεία με πυροβολισμό στο κεφάλι στην Πολίχνη


Συνελήφθησαν έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Ασφαλείας Αναλήψεως, πρώτες πρωινές ώρες χθες (29-12-2011), 2 αλλοδαποί και 2 "ομογενείς", ηλικίας 21, 18, 22 και 21 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «Ληστεία κατά συναυτουργία».

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, νωρίτερα την ίδια ημέρα, πλησίασαν 21χρονη ημεδαπή,...
 η οποία κινούταν πεζή στην περιοχή της Καλαμαριάς και αφού την απώθησαν, της αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 35 Ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και προσωπικά της έγγραφα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Ληστεία με πυροβολισμό στο κεφάλι

Ληστεία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 19:30 σε κοσμηματοπωλείο στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο δράστες,εισέβαλλαν στο κατάστημα, όπου βρισκόταν η ιδιοκτήτρια με το σύζυγο της και την πυροβόλησαν στο κεφάλι με καραμπίνα, ενώ προσπάθησαν να πάρουν χρήματα και τιμαλφή πριν τραπούν σε φυγή.

Η αστυνομία έφθασε πολύ γρήγορα στην περιοχή και κάνει ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς σκάγια εντοπίστηκαν στην εγκεφαλική ουσία, αλλά οι γιατροί δεν γνωρίζουν αν έχουν προκαλέσει βλάβη και σε ποιό βαθμό.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου έπειτα από προσπάθεια ανάνηψης, ενώ οι νευροχειρούργοι σημειώνουν πως ακόμα είναι πολύ νωρίς να εκτιμηθεί η κατάστασή της.



Πυροβολισμοί σε bar στη Βαλαωρίτου, τραυματίας 24χρονος


Έξω από μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης γύρω στις 8 το πρωί σημειώθηκαν πυροβολισμοί, από τους οποίος τραυματίστηκε ένας νεαρός άνδρας 24 ετών. Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Βαλαωρίτου όπου ο νεαρός άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος στο πόδι από πυροβόλο όπλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να διασαφηνιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε ο νεαρός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου