Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Κρετίνοι έκαψαν τη φάτνη της Θεσσαλονίκης


Φέτος, μετά από 99 χρόνια, η Θεσσαλονίκη δεν είχε φάτνη στο κέντρο της πόλης. Η φάτνη που στηνόταν κάθε χρόνο στην πλατεία Αριστοτέλους, "εξορίστηκε" στην Αλάνα της Τούμπας, αλλά και εκεί δεν γλίτωσε από την μήνιν των φανατικών.

Άνθρωποι που πάσχουν από εκτυφλωτική εμπάθεια κατά της Ορθόδοξης (και μόνον) εκκλησίας, έκαψαν σήμερα τα ξημερώματα τη φάτνη.:


Προφανώς είναι οι ίδιοι νεαροί, που πριν από μερικούς μήνες ξημεροβραδιάζονταν στα κοινωνικά δίκτυα, διαδίδοντας την είδηση για την πυρπόληση της Συναγωγής στα Χανιά και κατακεραύνωναν τους μισαλλόδοξους. (σημείωση krasoblog: στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδείχθηκε ότι την φωτιά την έβαλαν Βρετανοί και Αμερικανός από την βάση του ΝΑΤΟ*).

Ανεξιθρησκεία α λα καρτ, ανθρωπισμός α λα καρτ, δημοκρατία α λα καρτ, προοδευτισμός α λα καρτ από τα ερπετοειδή φασιστάκια.

Αν ήταν μνημείο άλλης θρησκείας, θα ούρλιαζαν οι τηλεοράσεις και το CNN θα έστελνε συνεργείο.

Σημεία των καιρών, με τον κόσμο να έχει σαλτάρει τελείως και να μην ξέρει τι του φταίει.

Το αντιχριστιανικό μένος είναι τόσο που θυμίζει Μεσαίωνα.

Και πυροδοτείται ανελλιπώς από τα ΜΜΕ, που για τριάκοντα αργύρια, διάλεξαν στον κολοσσιαίο πόλεμο Πούτιν-Χονταρκόβσκι, να υπερασπιστούν τον δεύτερο.

Γιατί, για όσους καταλαβαίνουν ή θέλουν να καταλάβουν, όλα αρχίζουν και τελειώνουν εκεί: στο ότι ο Πούτιν έβαλε φυλακή τον Χονταρκόφσκι. Επομένως, μέχρι να πάρουν εκδίκηση και να εξοντώσουν τον Βλαδίμηρο οι περιούσιοι, ο υπόλοιπος κόσμος θα υφίσταται τις συνέπειες.

Συνωμοσιολογίες ασφαλώς όλα τα παραπάνω, όπως χαρακτήριζαν οι γραφικές προοδευτικάντζες του ΙΟΥ (της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΡΥΠΙΑΣ), τις πυρκαγιές του 2007...

Σημασία έχει όμως ότι όλοι αυτοί οι πονηροί που κονομάνε, την βγάζουν "μπέηκα" κάνοντας τις Φιλιππινέζες των χρηματοδοτών τους, ενώ ο Τουμπιώτης που ήθελε να πάει μια βόλτα το παιδάκι του στη φάτνη, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, ούτε τη δυνατότητα να κατανοήσει, πώς συνδέεται ο ΧΟνταρκόφκσι, ο Μπερεζίνσκι, ο Γκουσίνσκι και οι λοιποί περιούσιοι, με μια φάτνη στην Τούμπα...

Συνωμοσίες, φίλοι μου, συνωμοσίες...

Πηγή



*"Το φιάσκο του «αντισημιτισμού»"

Με το άκουσμα της είδησης ότι κάποιοι έβαλαν φωτιά στην εβραϊκή συναγωγή των Χανίων, οι γνωστοί καραγκιόζηδες της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΡΥΠΙΑΣ είχανε γράψει μεταξύ άλλων:

"Σάπια φωλιά με σάπια αυγά για σάπια φίδια στα όμορφα και κοσμοπολίτικα Χανιά; Τι συμβαίνει στην ιστορική, ευρύχωρη κι ευγενική πόλη; Ποιος δαίμονας κατοικεί στους μαύρους ίσκιους και δέρνει κάθε τρεις και λίγο μετανάστες; Ποιος δαίμονας βρυκολάκιασε κι έβαλε δυο φορές μέσα σε έντεκα μέρες φωτιά στην ιστορική Συναγωγή Ετς Χαγίμ της πόλης; Ποιός, ποιοί σκυλεύουν τη μνήμη μιας κοινότητας Εβραίων που δεν υπάρχει πια; (μάλιστα με πολλές ευθύνες πολλών). Και πώς η οξυδερκής χανιώτικη κοινωνία, αστική κι εργατική, δεν έχει αντιληφθεί ανάμεσά της τον βρυκόλακα που βρωμάει αντισημιτισμό και μισαλλοδοξία; Είναι ο βρυκόλακας νέος άνθρωπος που του 'χει κάψει το μυαλό ο φασισμός; Και πώς περνάει απαρατήρητη η βρωμερή του αποφορά; Σε ποιες αγκαλιές κουρνιάζει; Ποιοι τον αφήνουν (ή κιόλας τον ενθαρρύνουν) να αποπατά στα ιερά και τα όσια των άλλων -δηλαδή ΟΛΩΝ μας;..

" Με αυτά τα ερωτήματα ξεκινούσε το Ναυτίλο ο Στάθης στην Ελευθεροτυπία (20/01) λίγες ημέρες μετά το δεύτερο εμπρησμό στην εβραϊκή συναγωγή Χανίων. Εν τω μεταξύ, η σύλληψη ενός Αμερικανού υπηκόου και δύο Βρετανών, που φέρονται να προκάλεσαν τους εμπρησμούς με τη συνέργεια ενός Έλληνα (και ενός ακόμη Αμερικανού που διαφεύγει της σύλληψης), μεταστρέφει τα ερωτήματα.

"Οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί από τις βάσεις πυρπόλησαν δύο φορές τη συναγωγή λόγω προσωπικής πολιτικής εμπάθειας εναντίον των Εβραίων ή έδρασαν κατόπιν εντολών μυστικών υπηρεσιών των χωρών τους; Έχουμε να κάνουμε με τυχαίες πράξεις αντισημιτικού κρετινισμού τεσσάρων ανεγκέφαλων Αμερικανών και Βρετανών ή με πολιτική προβοκάτσια ξένων πρακτόρων με στόχο τη δυσφήμηση της Ελλάδας στον εβραϊκό κόσμο που κατέχει κορυφαίες θέσεις στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, σε μια φάση που η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση και επομένως έχει ανάγκη τις ξένες τράπεζες;", αναρωτιόταν στο Έθνος ο Γιώργος Δελαστίκ.:

"Σοβαρότατες πολιτικές διαστάσεις με εξαιρετικά ύποπτες και σκοτεινές πτυχές έχει πάρει πλέον η υπόθεση του διπλού εμπρησμού της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά, στις 5 και στις 17 Ιανουαρίου, με την αποκάλυψη των δραστών της επαίσχυντης πράξης. Εχει προκληθεί πολιτικός και διπλωματικός σάλος καθώς έγινε γνωστό ότι οι δράστες είναι... δύο Αμερικανοί από τη «διευκόλυνση» (δηλαδή τη βάση) των ΗΠΑ στη Σούδα, δύο Βρετανοί από τη βάση του ΝΑΤΟ εκεί και ένας Ελληνας, ο οποίος έχει σχέση με την τροφοδοσία της νατοϊκής βάσης!

Οπως αποδεικνύεται από τις λήψεις καμερών επιτήρησης καταστημάτων που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο με τη συναγωγή, δράστης του πρώτου εμπρησμού ήταν ο ένας από τους δύο Αμερικανούς με συνεργούς τους υπόλοιπους τέσσερις, ενώ δράστης του δεύτερου εμπρησμού ήταν ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους δύο Βρετανούς (33 ετών, ενώ ο δεύτερος είναι 23) με τους υπόλοιπους να φυλάνε τσίλιες!

Οι δύο Αμερικανοί φυγαδεύτηκαν αμέσως στο εσωτερικό της βάσης τους και ενδεχομένως να έχουν ήδη μεταφερθεί εκτός Ελλάδας, ενώ κλιμάκιο της αμερικανικής πρεσβείας έσπευσε αμέσως στα Χανιά για να κουκουλώσει την υπόθεση και να υποβαθμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αναφορά στους Αμερικανούς δράστες από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Οι Αμερικανοί απαιτούν για τον σκοπό αυτόν τη συνεργασία της ελληνικής αστυνομίας, στην οποία άλλωστε οι υπεύθυνοι της αμερικανικής βάσης αρνήθηκαν να δώσουν τα ονόματα των δραστών. Εννοείται ότι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και το θέμα χειρίζεται απευθείας το υπουργείο Δημόσιας Τάξης λόγω του εκρηκτικού πολιτικού χαρακτήρα του θέματος.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους δύο Βρετανούς. Οι αρχικές πληροφορίες τους φέρουν ως εκπαιδευτές της ειδικής μονάδας Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ, αλλά τα τελευταία 24ωρα καταβάλλεται προσπάθεια να παρουσιαστούν ως... εργαζόμενοι σε μπαρ (!) ώστε να υποβαθμιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι επικίνδυνες για το Λονδίνο πολιτικές διατάσεις του θέματος και φυσικά οι δικαιολογημένες αντίστοιχες υποψίες.

Το πιο διασκεδαστικό είναι ότι στην αναγνώριση των δραστών έπαιξε καθοριστικό ρόλο, όπως μεταδίδεται από τα Χανιά, το κλιμάκιο της... ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ που βρίσκεται μόνιμα στην Κρήτη, το οποίο «εισέβαλε» στα γραφεία της ΕΛΑΣ στα Χανιά και απαίτησε από τους Ελληνες αστυνομικούς να μαζέψουν το οπτικό υλικό από όλες τις κάμερες των καταστημάτων, βάσει του οποίου όντως αποκαλύφθηκαν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί δράστες, μαζί με τον Έλληνα «τσιλιαδόρο» συνεργάτη τους. Προφανώς τώρα οι Ισραηλινοί πράκτορες θα τραβούν τα μαλλιά τους!

Η αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών κατεξευτέλισε παράλληλα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση προς τους Αμερικανούς πολίτες προειδοποιώντας τους για τον αντισημιτισμό των... Ελλήνων!

Τι έχει άραγε η Ουάσιγκτον να πει τώρα που όλοι γνωρίζουν ότι δύο Αμερικανοί και όχι Ελληνες πολίτες συμμετείχαν στους εμπρησμούς, με τον έναν μάλιστα εξ αυτών να είναι και ο εμπρηστής την πρώτη φορά;"  -Απάντηση: ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΚΟ (Από τους πρώτους μάλιστα που έσπευσαν να καταδικάσουνε τους "κακούς Έλληνες μειοψηφικούς" που καίνε τους Εβραίους, ήταν ο Κων/νος Μητσοτάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου