Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία κρεοπώλη στου Ρέντη


Ηθικοί αυτουργοί φυσικά είναι οι "πολιτικοί" της Ελλάδος που επιτρέπουν τόσες δεκαετίες την εισβολή παράνομων μεταναστών, οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση έρχονται για εργασία και τη στερούν από τους Έλληνες και στη χειρότερη, αυτό που επικρατεί σήμερα. ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ:

Τρεις Αλβανοί λαθρομετανάστες είναι οι δράστες της δολοφονίας του 38χρονου κρεοπώλη, η οποία είχε διαπραχθεί στις 19 Σεπτεβρίου στην κρεταγορά του Ρέντη, όπου είχε πάει προκειμένου να προμηθευτεί κρέατα για το κατάστημά του.:

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι συνέλαβαν τον έναν από τους δράστες, ηλικίας 29 ετών.

Καταζητείται ένας 43χρονος, επίσης Αλβανός και ένας άγνωστος άνδρας για τον οποίο συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση του.

Ο 29χρονος και ο 43χρονος γνώριζαν ότι οι κρεοπώλες πηγαίνουν στην κρεαταγορά, για να παραλάβουν κρέατα για τα καταστήματά τους και περίμεναν να εμφανιστεί κάποιος, για να τον ληστέψουν.

Μόλις ο 38χρονος μπήκε στο κατάστημα χονδρικής, οι ληστές εισέβαλαν και αυτοί και, αφού πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ τον κρεοπώλη, του άρπαξαν το τσαντάκι που έφερε και 1780 ευρώ από το ταμείο.

Στη συνέχεια, διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχε κλέψει και είχε φέρει στην Αθήνα από την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας ο 29χρονος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου