Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Δολοφονία 85χρονης στον Έβρο με σφυρί -Λαθρό πάλι;

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι συγχωριανοί μίας 85χρονης γυναίκας στο χωριό Ταύρη του Έβρου, όταν ανησύχησαν επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής και την αναζήτησαν στο σπίτι της. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος και η κατοικία ήταν ανάστατη!:

Το άγριο έγκλημα υπολογίζεται ότι έγινε το βράδυ της Δευτέρας όταν ο άγνωστος δράστης, που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήταν ένας, εισέβαλε στο σπίτι της ανυποψίαστης γυναίκας παραβιάζοντας την πίσω πόρτα. Φαίνεται ότι η γριούλα τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να φωνάξει βοήθεια, αλλά ο ληστής την χτύπησε επανειλημμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της με θλον όργανο, πιθανότατα κάποιο σφυρί!

Όταν η ηλικιωμένη σωριάστηκε αιμόφυρτη στο δάπεδο, ο αδίστακτος εισβολέας έκανε άνω- κάτω το σπίτι αναζητώντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξετάζουν οι αστυνομικοί, την προηγούμενη ημέρα η 85χρονη είχε πληρωθεί τα ενοίκια των χωραφιών της και ο δολοφόνος πιθανότατα το γνώριζε και αποφάσισε να τη ληστέψει.

Οι άνδρες της Ασφάλειας πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και αναζητούν το δράστη, ενώ παίρνουν καταθέσεις από τους περίοικους και όσους γνώριζαν την οικονομική κατάσταση του θύματος.

Π.Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου