Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Οι Αλβανοί πουλάνε την ηρωίνη ~ Επεισόδιο Νο87513166421


15 κιλά ηρωίνη, 30 κιλά ύποπτης σκόνης, κοκαΐνη, καλάσνικωφ, περίστροφο...

Απογευματινές ώρες της 18-12-2011, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν στη περιοχή του Γκύζη δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, άνδρας 23 ετών και γυναίκα 22 ετών, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης, καθώς και...
 για εγκατάσταση εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν. αξιοποιώντας πληροφορία εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες καθώς και οικία που χρησιμοποιούσαν σαν χώρο αποθήκευσης, νόθευσης και επανασυσκευασίας ηρωίνης και με συντονισμένη επιχείρηση τους συνέλαβαν.


Κατασχέθηκαν:


Ποσότητα ΗΡΩΙΝΗΣ βάρους –14.875- γραμμ.

Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους –235- γραμμ.

Ποσότητα σκόνης χρώματος καφέ, άγνωστης χημικής σύνθεσης, βάρους –29.300- γραμμ., που προοριζόταν για νόθευση ηρωίνης.

Ποσότητα σκόνης χρώματος λευκού, άγνωστης χημικής σύνθεσης, βάρους –980- γραμμ., που προοριζόταν για νόθευση κοκαΐνης.

Ένα (1) KALASHNIKOV με γεμιστήρα και 28 φυσίγγια.

Ένα (1) πιστόλι μάρκας TOKAREY με τρείς (3) γεμιστήρες και 44 φυσίγγια.

Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακρίβειας.

Το χρηματικό ποσό των –540- ευρώ.

Δύο –2- κινητά τηλέφωνα

Πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών

































Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα σε όλη τη χώρα

«Φουντώνει» η εγκληματικότητα σε όλη την Ελλάδα με μπαράζ ληστειών από κακοποιούς που όχι μόνο εισβάλλουν σε σπίτια ανήμπορων γερόντων, αλλά και τους επιτίθενται με πρωτοφανή αγριότητα ακόμη και στους δρόμους για να αρπάξουν τις οικονομίες τους! Τέσσερις ηλικιωμένοι βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά από βάναυσα χτυπήματα των ληστών!


Μέσα σε δύο 24ωρα και παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, χτύπησε για δεύτερη φορά στην Λακωνία η σπείρα των αδίστακτων κακοποιών που τρομοκρατεί τους κατοίκους. Αυτή τη φορά, οι τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην Αγία Ειρήνη Λακωνίας και, αφού την ξυλοκόπησαν άγρια, της άρπαξαν χρυσαφικά άγνωστης αξίας και την σύνταξή της. Αμέσως μετά, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Από τις περιγραφές που έδωσε η τραυματισμένη γριούλα, φαίνεται πως ήταν οι ίδιοι που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ένα σπίτι στον οικισμό «Ριβιώτισσα» της Σπάρτης και άρχισαν να χτυπούν τον 85χρονο ιδιοκτήτη που ήταν κατάκοιτος, με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να υποστεί συντριπτικό κάταγμα λεκάνης. Μάλιστα, οι αδίστακτοι κακοποιοί τραυμάτισαν με μαχαίρι και την 70χρονη γυναίκα του που προσπάθησε να τον προστατεύσει! Κι όλα αυτά, για να αρπάξουν… 300 ευρώ!

Θύμα ληστών έπεσε και άλλη μία μοναχική ηλικιωμένη που τραυματίστηκε βαρύτατα μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Ταμπούρι – Ρούκι των Θηβών. Ο εγγονός της που πήγε να την επισκεφτεί, την βρήκε αιμόφυρτη στο δάπεδο, ενώ το σπίτι ήταν ανάστατο και ένα παράθυρο σπασμένο. Η άτυχη γερόντισσα διακομίστηκε στο ΚΑΤ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, αφού έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση για να διηγηθεί τι της συνέβη και να δώσει την περιγραφή των δραστών.
Με γροθιές και κλωτσιές, σακάτεψε έναν 77χρονο στη μέση του δρόμου ένας κακοποιός, για να του αρπάξει όσα χρήματα είχε πάνω του και το κινητό του! Η επίθεση έγινε στην Πάτρα, αλλά ο 40χρονος δράστης αναγκάστηκε να φύγει άπρακτος, καθώς καταδιώχθηκε από περίοικους που οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Ενέδρα έξω από τα ιατρεία του ΙΚΑ στην Άνω Πόλη της Πάτρας έστησε ένας 23χρονος Αλβανός σε μία 74χρονη γυναίκα για να της αρπάξει χρήματα και την… σακούλα με τα τρόφιμα που κρατούσε! Ο κακοποιός έριξε στο έδαφος την άτυχη ηλικιωμένη και άρχισε να την κλωτσάει με μανία για να της πάρει τη σακούλα μέσα στην οποία υπήρχαν 70 ευρώ! Όμως, άνδρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν πριν απομακρυνθεί. Όπως αποδείχθηκε, βρισκόταν παράνομα στη χώρα και θα απελαθεί.

Αγωνία και ανασφάλεια έχουν κυριεύσει τους κατοίκους στους παραλιακούς οικισμούς της Φωκίδας, μετά την αποκάλυψη ότι άγνωστοι κακοποιοί επιδόθηκαν σε ένα μπαράζ διαρρήξεων στα εξοχικά της περιοχής, αρπάζοντας ό,τι βρήκαν, ακόμη και… αυτοκίνητα! Διαβάστε περισσότερα εδώ


Τα μάτια τους… 14 πρέπει να έχουν οι κάτοικοι της Πάτρας όταν βγαίνουν για να ψωνίσουν στα καταστήματα της πόλης. Ανήλικοι αλλοδαποί πορτοφολάδες, που δεν τους… πιάνει το μάτι, καραδοκούν παντού έτοιμοι να χτυπήσουν μόλις αντιληφθούν ότι η προσοχή του θύματος έχει στραφεί στα ψώνια!

Οι «άγουροι» πορτοφολάδες δρουν συνήθως ανά τρεις ή και περισσότεροι, έτσι ώστε κάποιοι να απασχολούν το θύμα τους για να κάνει ο… μικρότερος τη «δουλειά»! Αυτό έγινε στην περίπτωση μιας 78χρονης που τρεις πιτσιρικάδες άρπαξαν το πορτοφόλι της με 40 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν τον έναν από αυτούς, έναν 12χρονο Αλβανό που αποδείχθηκε… έμπειρος πορτοφολάς!

Πάνω στον μικρό βρέθηκε ένα κινητό και ομολόγησε ότι μαζί με τους δύο επίσης ανηλίκους συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται είχαν «χτυπήσει» το ίδιο πρωινό άλλες δύο γυναίκες, από τις τσάντες των οποίων είχαν αρπάξει το κινητό και 140 ευρώ! Σε βάρος των λιλιπούτειων κακοποιών σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, ενώ ερευνάται αν διέπραξαν και άλλες κλοπές.

Την οδό προς τον Εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών ακολούθησε και ένας 15χρονος Ρουμάνος, ο οποίος συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την κλοπή πορτοφολιού με 320 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα από την τσέπη ενός 69χρονου! Και αυτός ο ανήλικος πορτοφολάς δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης που βρήκαν πάνω του το πορτοφόλι με τα χρήματα και το παρέδωσαν στον 69χρονο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου