Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Παρανοϊκός Αλβανός ο δολοφόνος που πυροβόλησε με καλάσνικωφ στην Βαλαωρίτου


Παραξενευτήκαμε όλοι με την είδηση πριν λίγες ημέρες και όπως ήταν αναμενόμενο, ο υπεύθυνος του συμβάν ήταν ΑΛΒΑΝΟΣ. Για το τίποτα, έβγαλε ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ εναντίον εργαζόμενου και μάλιστα σε πολυσύχναστη περιοχή. Από θαύμα δεν είχαμε κι άλλα θύματα:

Με... Καλάσνικωφ πυροβόλησε υπάλληλο μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ένας νεαρός Αλβανός εξαιτίας μιας απλής παρεξήγησης. Το περιστατικό σημειώθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς έξω από κατάστημα στην οδό Βαλαωρίτου μπροστά στα μάτια διερχόμενων πολιτών και καταστηματαρχών.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο νεαρός αλλοδαπός,...
 που αναζητείται, θέλησε να μπει σε κάποιο από τα μπαράκια που βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή. Ωστόσο, ο 24χρονος υπάλληλος της επιχείρησης τού ανέφερε πως το κατάστημα δε λειτουργούσε την ώρα εκείνη, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, και του ζήτησε να αποχωρήσει. Ο αλλοδαπός δε δεχόταν να φύγει και έτσι ακολούθησε διαπληκτισμός, αλλά τελικά μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά ο 19χρονος αναγκάστηκε να απομακρυνθεί.

Το επεισόδιο όμως δεν έληξε εκεί, καθώς λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός υπήκοος Αλβανίας επέστρεψε στο σημείο κρατώντας ένα Καλάσνικοφ και με αυτό πυροβόλησε στα πόδια τον 24χρονο υπάλληλο.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική. Τα στοιχεία του 19χρονου, που αναζητείται, είναι γνωστά στις αρχές, καθώς αναγνωρίστηκε και από άλλους καταστηματάρχες, οι οποίοι ανέφεραν στις αρχές πως έχει δημιουργήσει και στο παρελθόν φασαρίες στην ίδια περιοχή.


Σε κρίσιμη κατάσταση
Στο μεταξύ, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης η 47χρονη ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου, την οποία άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες στην προσπάθειά τους να μπουν στο κατάστημα, που βρίσκεται στην περιοχή της Πολίχνης, πυροβόλησαν τη γυάλινη πόρτα, η οποία ήταν ασφαλισμένη.

Τα σκάγια του όπλου βρήκαν στο πρόσωπο και το κεφάλι την άτυχη γυναίκα, η οποία άκουσε το θόρυβο και γύρισε να δει τι συνέβαινε, με συνέπεια να χτυπηθεί από απόσταση περίπου ενάμισι μέτρου. Τη σκηνή παρακολούθησε ο σύζυγός της, ο οποίος είδε τη γυναίκα του να πέφτει αιμόφυρτη και τους δράστες να απομακρύνονται τρέχοντας από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη επιχειρηματίας έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά στο ένα της μάτι. Από τις αρχές έχουν ήδη γίνει αρκετές προσαγωγές υπόπτων, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί οι δράστες.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ~ agelioforos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου