Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ατυχέστατη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη




Σήμερα η αστυνομία διέλυσε την κατάληψη αλληλεγγύης την οδό Φράγκων, στο παλιό Νοσοκομείο Αγ.Παύλου, σε κτίριο ιδιοκτησίας της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδας (που προφανώς ήταν ο "επισπεύδων").

Η κατάληψη είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας γνήσιας κίνησης αλληλεγγύης, ζούσαν στο χώρο ακόμη και παιδιά και ο λόγος που...


δημιουργήθηκε ήταν βιοποριστικός.

Η αστυνομία λοιπόν, με χαρακτηριστική άνεση, εισέβαλλε στο χώρο, την ίδια στιγμή, που τρέμει να εισβάλλει σε δεκάδες άλλες καταλήψεις, που δεν έχουν κανέναν κοινωνικό χαρακτήρα και είναι άντρα τρομοκρατών.

Ακριβοί στα πίτουρα, φθηνοί στ΄αλεύρι, οι φοβισμένοι αστυνομικοί, που εύκολα κάνουν το ντού σε καταλήψεις με φτωχαδάκια, τρέμουν στην ιδέα όμως ότι θα χρειαστεί να διαλύσουν μια κατάληψη "εξουσιαστών" και ακροαριστερών.

Η ίδια αστυνομία που έκανε γαργάρα τη δημοσιοποίηση όλων των προσωπικών στοιχείων και τον διασυρμό του υφυπουργού εξωτερικών Σπύρου Κουβέλη, στο ιντιμιντια κι όλοι αντιλαμβανόμαστε, ότι, οποιοιδήποτε άλλοι κι αν ήταν οι δράστες θα είχαν εντοπιστεί σε χρόνο ρεκόρ.

Αλλά αν προέρχονται από το χώρο των ακροαριστερών εξουσιαστών, η αστυνομία σηκώνει τα πόδια ...ε, τα χέρια, ψηλά.

Έτσι δεν είναι φίλοι της ΕΛ.ΑΣ. που διαβάζετε τώρα αυτή την ανάρτηση; Ομολογήστε το! Τα κάνετε επάνω σας όταν καλείστε να αντιμετωπίσετε τον ακροαριστερό ακτιβισμό. Έτσι δεν είναι;
 
Πηγή

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ

Δημοσίευση σχολίου