Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Λοιπόν κομμένες οι μαλακίες τα πράγματα είναι μια χαρά ~ Να μην αλλάξει τίποτα! Όλοι στην Αθήνα, γιατί η ΑΘΗΝΑ ΕΑΛΩ


Αφού ο μόνος λόγος για να "αγανακτήσουν" οι Αθηναίοι, είναι οι μειώσεις στους μισθούς τους, τα χαράτσια κλπ, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, να μην αλλάξει τίποτα.

Νταξ, οι Δημόσιοι Υπάλληλοι χασκογελάνε με την ασφάλεια που τους παρέχει η μονιμότητα και τα χρήματα που παίρνουν (δίκαια και άδικα), ψηφίζουν ακόμη ΠΑΣΟΚ και κάνουνε μόκο, αλλά οι υπόλοιποι σαφώς κοιμούνται.

Έχουνε φάει στη μάπα εκατομμύρια...
 λαθρομεταναστών με ότι συνεπάγεται αυτό: Εγκληματικότητα, ναρκωτικά, δολοφονίες, ληστείες, κλοπές, φόβος, ανεργία, βρωμιά, αρρώστιες, πορνεία, απαξίωση δημόσιων υποδομών, οικονομική δυσπραγία, υποβάθμιση αισθητικής, κατουρήματα, χεσίματα, κλπ κλπ κλπ...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ!

Οπότε όλα καλά! Όποιος ζει εκτός Αθήνας και την επισκεφθεί, το μόνο που σκέφτεται είναι να φύγει, να φύγει και μετά να φύγει. Στα τέτοια μας ρε Αθηναίοι! Αφού δεν σας νοιάζει εσάς για το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας, εμάς δε μας πέφτει λόγος!

Φάτε λοιπόν στην μάπα όλους τους λάθρο, που μπουκάρουν στην Ελλάδα από παντού και σας τους στέλνουν πεσκέσι σε λίγες ημέρες στην Αθήνα.

-Τι φοβάστε; Mη σας κάνουν ντα, τα 15χρονα τσογλανάκια του Τσίπρα ή όλα τα βλαχαδερά φοιτητάκια από κάθε κωλοχώρι της Ελλάδος, που έρχονται στην Αθήνα για το "επαναστατικής φύσεως" αγροτικό τους; -Μια κλωτσιά στον πισινό και ξεμπερδέψατε με δαύτους.

Είδα με τα μάτια μου (σε απογευματινές ευτυχώς ώρες) τις συνθήκες στην Πλατεία Βικτωρίας, έξω από το Πολυτεχνείο και την Ομόνοια. Σε καμία, μα καμία άλλη περιοχή που έχω επισκεφθεί εντός κι εκτός Ελλάδος δεν συνάντησα τέτοιο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Η ΑΘΗΝΑ ΕΑΛΩ ~ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου